Na rację baba! Niech kończą ten.cyrk!
|
|
Odszkodowania należą się wszystkim Polakom, a pan mecenas przyjmie do wiadomości co do więzi i strat to był Nasz Prezydent i Nasi Przedstawiciele Narodu
|
|
a ja czuję sie moralnie poszkodawana bo mdli mnie jak patrze na taka pazerną gnidę ktora w dodaktu klamie określajac się "społeczniczką":)
|
|
Widzę, że niektórzy nie rozumieją o co chodzi, więc tym mniej biegłym w czytaniu ze zrozumieniem wyjaśnię. Jej nie chodzi o pieniądze, tylko o to, by zwrócić uwagę jakim kompletnym cyrkiem jest to co dzieje się po katastrofie i to, że temat wciąż nie został zamknięty.
Co rusz słychać o nekrocelebrytach, a zmarłym najlepiej służy cisza. Bardzo dobra akcja! Niech da niektórym do myślenia!
|
|
Ale z was wszystkich prymitywne głąby!!! Nie widzicie ironii w postępowaniu tej kobiety.
|
|
Brawo pani Elu. Na to co dzieje się teraz w kraju odpowiadajmy publiczna ironią.
|
|
To tak by w w prymitywny sposób zrobić w wokół swojej osoby trochę smrodu Są osoby które chcą znać prawdę odnośnie katastrofy w której zginął Prezydent i przeszło dziewięćdziesiąt innych ważnych osobistości Wiem lewakom to się w głowie nie mieści oni nad takimi sprawami przechodzą do porządku dziennego Wrzask podnoszą jedynie wtedy jeśli ktoś słowem skrzywdzi środowisko LGBT
|
|
Brawo Pani Elżbieto ! Jest Pani najodwazniejszą osobą o jakiej słyszałem w ostatnim czasie. Wszystkie chłopy przy Pani to tchórze i maminsynki. Nikt nie miał odwagi zrobić tego co Pani!
|
|
Już dawno wszystko zostało wyjaśnione, ale niektórzy lubią grzebać w trumnach, odprawiać comiesięczne gusła i wyciagać ręce po ogromne pieniądze. Współczuję wszystkim, którzy ocenili kobietę, zanim przeczytali do końca artykuł i tym którzy przeczytali ale nie zrozumieli.
|
|
Brawo. Ja też czuję że tracę zdrowie jak slucham o tym smolensku.
|
|
Popieram !!!!!!!!!!!
|
|
złożę identyczny i namówię znajomych
|
|
Wałęsa oddaj moje 100 000 000 !!!
|
|
Też bym się chętnie podpisała pod tym pozwem
|
|
Jak Lewartów ma takich "działaczy od siedmiu boleści" to współczuję......
|
|
Brawo Pani Elżbieto ! Tylko przyklasnąć !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
oszołomstwo!
|
|
To nie jest temat do żartów Pani Wąs...
|
|
brawa dla tej Pani!
|
|
Lubartów Lewartow - stan umysłu