Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Szalet miejski w Lubartowie nieczynny. Zaskakująca treść ogłoszenia na drzwiach

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 lutego 2020 r. o 13:01 Powrót do artykułu
Miasto po kiblu poznacie - tyle w temacie
Odpowiedz
cyt. ,,– Wygląda to komicznie, ale w praktyce jest wręcz żenujące. Wstyd, żeby pracownicy gminy wywieszali takie rzeczy. Dla turysty, który to zobaczy nasze miasto nie będzie już wyglądać poważnie – uważa pani Maria, spotkana na miejscu mieszkanka.'' Czy aby Pani jest poważna ?? Jacy turyści w Lubartowie... bez takich żartów...
Odpowiedz
Kopa? Serio? Kopa to może być jaj. Edukować trzeba a nie o turystach myśleć
Odpowiedz
A ja nie wiem o co chodzi. Chyba lepiej że była informacja a nie jak nima. Co mieli napisać? Sr@j tutaj czy jak?
Odpowiedz
Oto prawdziwy Lubartów.
Odpowiedz
Czego nie pisze się i publikuje dla klikania... żenujące
Odpowiedz
Kultura to nie tylko muzea, ale i dostępne czyste toalety i możliwość umycia rak. Skąd wysokie koszty remont? Wąż do wody to kilka złotych za metr.,glazura w wyprzedaży to 10 zł za metr, sedes 150 zł. A tu ceny w setkach tysięcy złotych.Brak dobrej woli i wstydu.
Odpowiedz
Bo to pisała miejscowa pisUARDESA.
Odpowiedz
POwinien się tym zająć p. oseł Szczerba. Lub p. oseł Brejza. Fachowcy w temacie
Odpowiedz
Lubartow miasto inspiracji toaletowych !!!Na Plebani u nas tez by sie przydaly jakies takie fajne tojtoje
Odpowiedz
No ale o co chodzi?? Bardzo szczegółowa i wyczerpująca informacja. Przecież mógł być sam pisuar np. A tak wszystko jasne i bez zbędnych emocji. Może tylko powinni w kilku innych językach dopisać.
Odpowiedz
Zamkły bo tenczowe się ru(/-/ały pokontach
Odpowiedz
Kopa? Serio? Kopa to może być jaj. Edukować trzeba a nie o turystach myśleć
Kopa, wchódź i ciapy :)))) 
Odpowiedz
Jakiś lubynski wynalazek. KUPA!!! Kopa to jaj co najwyżej
Odpowiedz
Napisane na kartce jest "obok" a nie "tam" a wiec wladze zachecaja do zalaatwiania potrzeb fizjologicznych obok toi - toya.
Odpowiedz
Zaścianek lubartowski, lepiej załatwiajcie się pod urzędem miasta, tam radni podnieśli sobie porządnie diety za nic nie robienie to niech się wykazują w sprzątaniu
Odpowiedz
Miasto absurdów. Czy prokurator już wie? Czy Paśnik powiadomił do o tej bulwersującej sprawie. Kopa, siku, siku, kopa, kopa siku, siku kopa.... Prokuratura ma tu kupę roboty! Urzędniki niczego tu nie olewają hahahaha
Odpowiedz
Widziałam tę kartkę wiszącą w listopadzie ub.r. - też mi news...
Odpowiedz
Najblizszy toi - toi czynny w Lublinie.
Odpowiedz
Profesor Miodek zaproponowałby bardziej regionalne brzmienie: "Szczać i srać. Ło tam." Mi przychodzi do głowy: "Lej i sraj po sam gaj."
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...