Miasto po kiblu poznacie - tyle w temacie
|
|
cyt. ,,– Wygląda to komicznie, ale w praktyce jest wręcz żenujące. Wstyd, żeby pracownicy gminy wywieszali takie rzeczy. Dla turysty, który to zobaczy nasze miasto nie będzie już wyglądać poważnie – uważa pani Maria, spotkana na miejscu mieszkanka.''
Czy aby Pani jest poważna ?? Jacy turyści w Lubartowie... bez takich żartów...
|
|
Kopa? Serio? Kopa to może być jaj. Edukować trzeba a nie o turystach myśleć
|
|
A ja nie wiem o co chodzi. Chyba lepiej że była informacja a nie jak nima. Co mieli napisać? Sr@j tutaj czy jak?
|
|
Oto prawdziwy Lubartów.
|
|
Czego nie pisze się i publikuje dla klikania... żenujące
|
|
Kultura to nie tylko muzea, ale i dostępne czyste toalety i możliwość umycia rak. Skąd wysokie koszty remont? Wąż do wody to kilka złotych za metr.,glazura w wyprzedaży to 10 zł za metr, sedes 150 zł. A tu ceny w setkach tysięcy złotych.Brak dobrej woli i wstydu.
|
|
Bo to pisała miejscowa pisUARDESA.
|
|
POwinien się tym zająć p. oseł Szczerba. Lub p. oseł Brejza. Fachowcy w temacie
|
|
Lubartow miasto inspiracji toaletowych !!!Na Plebani u nas tez by sie przydaly jakies takie fajne tojtoje
|
|
No ale o co chodzi?? Bardzo szczegółowa i wyczerpująca informacja. Przecież mógł być sam pisuar np. A tak wszystko jasne i bez zbędnych emocji. Może tylko powinni w kilku innych językach dopisać.
|
|
Zamkły bo tenczowe się ru(/-/ały pokontach
|
|
Kopa? Serio? Kopa to może być jaj. Edukować trzeba a nie o turystach myślećKopa, wchódź i ciapy :)))) |
|
Jakiś lubynski wynalazek. KUPA!!! Kopa to jaj co najwyżej
|
|
Napisane na kartce jest "obok" a nie "tam" a wiec wladze zachecaja do zalaatwiania potrzeb fizjologicznych obok toi - toya.
|
|
Zaścianek lubartowski, lepiej załatwiajcie się pod urzędem miasta, tam radni podnieśli sobie porządnie diety za nic nie robienie to niech się wykazują w sprzątaniu
|
|
Miasto absurdów. Czy prokurator już wie? Czy Paśnik powiadomił do o tej bulwersującej sprawie. Kopa, siku, siku, kopa, kopa siku, siku kopa.... Prokuratura ma tu kupę roboty! Urzędniki niczego tu nie olewają hahahaha
|
|
Widziałam tę kartkę wiszącą w listopadzie ub.r. - też mi news...
|
|
Najblizszy toi - toi czynny w Lublinie.
|
|
Profesor Miodek zaproponowałby bardziej regionalne brzmienie: "Szczać i srać. Ło tam." Mi przychodzi do głowy: "Lej i sraj po sam gaj."
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|