Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Szukają mieszkańca Lubartowa. Wyjechał rowerem z domu i zaginął

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 11 lutego 2020 r. o 13:22 Powrót do artykułu
Nawet jak bym widziała,to bym nie powiedziała ze strachu.
Odpowiedz
Po wyglądzie to zaczepiał niewinnych ludzi aż mu ktoś prz.pier...ił.
Odpowiedz
Jeszcze jedzie jak dojedzie to się odezwie
Odpowiedz
Ten człowiek jest ojcem, mężem, bratem, synem. Ludzie darujcie sobie głupie komentarze i zastanówcie się nad sobą!!!
Odpowiedz
Mam nadzieje kobito, że i Ciebie za karę spotka taka sytuacja, że będziesz leżała w rowie czekając na pomoc a ktoś nie zawiadomi z obawy przed taką świnią
Odpowiedz
Twój łeb wygląda jak akumulator... ino ładować 
Odpowiedz
Lubartowianka, dziękuję za dobre słowo w komentarzu, zgadzam się z Tobą z Mariuszem chodziłem do jednej klasy i normalnie dla mnie to wielki szok bo znam człowieka, a reszcie  komentujących to powiem tak kij wam w oko, 
Odpowiedz
Co niektórym chętnie by się przydało przywalić z półobrotu.... Czy wy jesteście normalni? To czyjaś miłość życia, ojciec dzieci, a Wy oceniacie faceta po wyglądzie. Tak się składa, że znam osobiście tego człowieka, to bardzo miły, inteligentny, empatyczny facet. Jakim trzeba być cebulakiem, żeby w obliczu takiej sytuacji śmiać się z wyglądu człowieka... A jaki jest wasz ryj? Po pisaniu takich tekstów nie wstydzicie się oglądać go w lustrze? Debile...
Odpowiedz
Twój łeb wygląda jak akumulator... ino ładować
 Mój komentarz był do Pana "znudzony" oczywiście nie do Mariusza 
Odpowiedz
Po wyglądzie to zaczepiał niewinnych ludzi aż mu ktoś prz.pier...ił.
 Przepraszam. Wygląd mnie zmylił. Życzę pozytywnego zakończenia sprawy
Odpowiedz
Ale swoją drogą kumpli to on ma nieciekawych - akumulatory, półobroty, cebulaki, ryje, debile. Żenada chłopcy, żenada
Odpowiedz
Jeździłem ostatnio rowerem po lasach kozlowieckich i natknąłem się na polowanie, walili równo.... Żadnych ostrzeżeń i tablic informacyjnych. Przesłuchał bym w tej sprawie środowisko polowaczy...
Odpowiedz
Niestety już nigdzie nie dojedzie. Współczucia dla ridziny
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...