Nawet jak bym widziała,to bym nie powiedziała ze strachu.
|
|
Po wyglądzie to zaczepiał niewinnych ludzi aż mu ktoś prz.pier...ił.
|
|
Jeszcze jedzie jak dojedzie to się odezwie
|
|
Ten człowiek jest ojcem, mężem, bratem, synem. Ludzie darujcie sobie głupie komentarze i zastanówcie się nad sobą!!!
|
|
Mam nadzieje kobito, że i Ciebie za karę spotka taka sytuacja, że będziesz leżała w rowie czekając na pomoc a ktoś nie zawiadomi z obawy przed taką świnią
|
|
Twój łeb wygląda jak akumulator... ino ładować
|
|
Lubartowianka, dziękuję za dobre słowo w komentarzu, zgadzam się z Tobą z Mariuszem chodziłem do jednej klasy i normalnie dla mnie to wielki szok bo znam człowieka, a reszcie komentujących to powiem tak kij wam w oko,
|
|
Co niektórym chętnie by się przydało przywalić z półobrotu.... Czy wy jesteście normalni? To czyjaś miłość życia, ojciec dzieci, a Wy oceniacie faceta po wyglądzie. Tak się składa, że znam osobiście tego człowieka, to bardzo miły, inteligentny, empatyczny facet. Jakim trzeba być cebulakiem, żeby w obliczu takiej sytuacji śmiać się z wyglądu człowieka... A jaki jest wasz ryj? Po pisaniu takich tekstów nie wstydzicie się oglądać go w lustrze? Debile...
|
|
Twój łeb wygląda jak akumulator... ino ładowaćMój komentarz był do Pana "znudzony" oczywiście nie do Mariusza |
|
Po wyglądzie to zaczepiał niewinnych ludzi aż mu ktoś prz.pier...ił.Przepraszam. Wygląd mnie zmylił. Życzę pozytywnego zakończenia sprawy |
|
Ale swoją drogą kumpli to on ma nieciekawych - akumulatory, półobroty, cebulaki, ryje, debile. Żenada chłopcy, żenada
|
|
Jeździłem ostatnio rowerem po lasach kozlowieckich i natknąłem się na polowanie, walili równo.... Żadnych ostrzeżeń i tablic informacyjnych. Przesłuchał bym w tej sprawie środowisko polowaczy...
|
|
Niestety już nigdzie nie dojedzie. Współczucia dla ridziny
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|