Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Tragiczny finał poszukiwań mieszkańca Lubartowa

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 16 lutego 2020 r. o 16:00 Powrót do artykułu
Ale się zazieleniło w Lubartowie. Pismaki z DW jak zwykle aktualni i iarygodni.
Odpowiedz
Samobójstwo ?
Odpowiedz
Wydaje mi sie , że mogł byc chory nowotwór czy coś bo strasznie schudł zrezygnowal.z alkoholu . Może sie myle ale tak mi.sie wydaje
Odpowiedz
Zastanawia mnie, czyżby żadna z osób z rausza odpowiedzialna za wysypisko smieci- górki czechowskie, nawet bąka nie puścila, bo zawsze jak tylko jakaś pierdułka sie pojawi, to harcerzyki DW odrazu na łamach swojej gazecinki to oglaszają. Chyba że harcerzyki noszą maski przeciw koronawirusowi i po prostu bąka nie wyczuli a to już by źle świadczyło o ich dziennikarsko- śledczej robocie.
Odpowiedz
Przykre
Odpowiedz
Byłeś równym kumplem... do twoich najbliższych: BĄDZCIE SILNI w tej trudnej chwili
Odpowiedz
Ale się zazieleniło w Lubartowie. Pismaki z DW jak zwykle aktualni i iarygodni.
 A jakie grzyby rosna,prawdziwki ,kozaki,baby juz nawet jagody zbierały :-)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...