Tragedia.Ale tragedią jest też ta tzw obwodnica Lubartowa.Kto to projektował??
|
|
???? Ludzie jeżdżą za szybko albo jak w tym przypadku na 100 procent nie sprawnym samochodem. Uno powinno już dawno pójść na złom.
|
|
Ta obwodnica to jakiś bubel,non stop wypadki...
|
|
za szybko za szybko i bum.
|
|
mistrz , specjalista od jazdy pod prąd,prawko robił w Bangla Dash, gdzie jest ruch lewostronny,na starym ruplu,kontra PRAWIDŁOWO JADĄCY RENAULT! 2:3 DLA RENAULT! mistrz dowiedział się, że w Polsce jest ruch prawostronny, ale wylądował w prosektorium,już nie uszkodzi żadnego RENAULT i to jest świetna wiadomość !!2 ruple rozbebeszone!!zrobiło się bezpieczniej!!
|
|
Ja się dziwię co do tego ma ta obwodnica. To że są tam skrzyżowania to ok w tym jedno z Nowodworską dość kiepskie ale to nie droga zawiniła lecz za każdym razem jakiś kierowca. Za szybko, zbyt dużo brawura, za mało ostrożności.
|
|
To tak jak obwodnica sokolowa mlp. Tyle miejsca a pasy 2 za 1. Masakra. |
|
Jeżdżę tą obwodnicą często, nie wiem skąd ludzie to biorą że droga jest źle zaprojektowana, z drogą jest wszystko ok.
Wypadki jeżeli na niej są to w przypadku wymuszenia pierwszeństwa na skrzyżowaniach albo na łukach. Warunki tego dnia były na prawdę fatalne, lał deszcz wiał wiatr, ledwo było linie widać, w tym miejscu latarni brak. Fiat Uno to oświetlenie przednie ma takie że szkoda gadać, starszy kierowca i po prostu na łuku pojechał prosto nie wiedząc że jest łuk.
|
|
Zero mózgu, nie wiem jak można cos takiego napisać. Takie idiotyczne przemyślenie powinieneś zachować dla siebie a nie pisac takie rzeczy. Ciekawe czy też bys sie tak super czuł jakbyś to twojej rodzinie przytrafiła sie taka tragedia, myśl jak cos piszesz.
|
|
Nie piszcie jakiś głupot nie wiemy jak było naprawdę. Zginęli ludzie....... To jest tragedia.
|
|
W godzinie Miłosierdzia Pana. Pokój ich duszom.
|
|
Bo chcieli być 3 minuty szybciej w domu ...
|
|
To gdzie był wreszcie ten wypadek w Wincentowie ,jak pisaliści e niedawno ,czy na obwodnicy,a jeśli na obwodnicy to gdzie? Wczesniej na wirtualnej Polsce był opisany inny wypadek na obwodnicy???A może ktoś siedzi i wymysla wypadki?? Zaczyna byc coraz ciekawiej,bo kłamstwa są nie tylko w polityce i wśród hierarchów kościelnych!!!???
|
|
Co niektórzy, okażcie trochę empatii i współczucia dla tych co zginęli i ich rodzin, którzy być może czekali na nich w domu z kolacją wigilijną.Przejeżdżałam wczoraj tą trasą i widziałam to co się stało. Widoczność była masakryczna i jak już ktoś wcześniej napisał ledwo było widać linie. Wyrazy głębokiego współczucia dla bliskich.
|
|
Trzeba naszym kierowcom nauczyć się jechać płynnie.
|
|
dużo zdrowia dla poszkodowanych
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|