Słabo, nie ma kasku nie ma rajdu. Nauczcie się !!!
|
|
Niezbyt przyjemny widok biorąc pod uwagę gdzie ci ludzie wsadzają siodełko.
|
|
dobra robota Panie Janusz
|
|
Przepraszam bardzo jakie 4 tys. litrów grochówki skoro owej nie było lecz był bigos a dwa jakie 20 rowerów skoro było 26! Redakcja niedoinformowana i ciekawe skąd te 'źródło'?!
|
|
Organizacja Święta Roweru z roku na rok coraz gorsza. Bigos był, ale czekać trzeba w gigantycznych kolejkach, a przestoje ponad godzinne. Dla miejscowych to bez znaczenia, ale dla osób przyjeżdżających rowerami z Lublina i innych dalszych miejscowości to już ma znaczenie.
Koszulek L i XXL już o 15 zabrakło. Po co zamawia się tyle małych rozmiarów? Kolejka ponad 100 m. Miejscowi po chamsku wchodzą bez kolejki.
Na scenie bardzo długo nic się nie dzieje. Kilka/kilkanaście lat temu były występy uczniów, zespołów a teraz nic.
Robi się taki spęd w bliżej nieokreślonym celu. W tym roku najlepsza była pogoda.
Za rok już nie przyjadę do Lubartowa. Szkoda czasu.
Strona internetowa organizatora więcej niż skromna. Właściwie nic z niej nie wynika.
|
|
Przed urlopem warto wejść w kartę Curve. Oto powody dlaczego:
1. zastąpi wszystkie posiadane w portfelu karty - portfel będzie w końcu cieńszy! W aplikacji wybieram którą kartą chcę płacić
2. przez pierwsze 90 dni z trzech wybranych sklepów będę otrzymywał dodatkowy cashback 1% (ja wybrałem BP, Lidl i Aldi)
3. W przypadku gdy zapłacę nie tą kartą, którą chciałem to do 14 dni mogę przesunąć płatność na inną kartę!
4. za wyrobienie otrzymałem bonus w wysokości 5 funtów (przy pobieraniu aplikacji na telefon wpisz koniecznie kod: N96OQ32N
5. za granicą korzystam z uczciwego przelicznika walut organizacji MASTER a dodatkowo nie muszę uzupełniać "portmonetki" (jak to jest przy karcie revolut) i w ten sposób nie blokuję niepotrzebnie pieniędzy w walucie obcej - płacę bezpośrednio z mojej polskiej karty
6. przez przenoszenie kodu miejsca płatności przez kartę Curve na moją kartę zyskuję w akcjach bonusowych - np za płatności w hotelach, restauracjach, ...
7. niebieska karta Curve jest bezpłatna!
8. zapraszam: ***s://***curve.app/join#N96OQ32N
|
|
Jak zwykle wiadomości wyssane z palca. Grochówki nie ma drugi rok a tu autor o grochówce pisze.
|
|
jest przyjemność jakaś w obcowaniu z tym tłumem ?
ja udałem się rowerem na Działy Grabowieckie, piękne widoki ale teren mocno pagórkowaty , z co rusz stromymi i długimi podjazdami. nie stałem w kolejkach , nie przepychałem się między dziećmi na rowerach , było fajnie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|