Chytry traci dwa razy, chciał zaoszczędzić 5 czy 10zł stracił 300, łoś jeden.
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Nie ma co rowa szkłem podcierać. Na allegro te doładowania nie sa rażąco tańsze od tych w kiosku. Chyba komuś giry do pośladów przyrosły.
|
|
Witam.
Kupuję doładowania z allegro.pl bo po pierwsze na skale roku jedno mam darmowe, po drugie nie zajmuje to dużo czasu i sprawa załatwiona jest od ręki bez wychodzenia z domu. Od pół roku kupuję i jestem zadowolony. Mam sprawdzone źródło, użytkownik nazywa się: "skyz_de_limit". Nie ma z nim żadnego problemu, kody są przysyłane automatycznie. Rad zdażyło mi się czekać 4 godziny bo był jakiś błąd systemu. Nigdy nie trwało to dłużej niż 5 minut.
Nie wszyscy są oszustami, a chciwość nie ma tu żadnego znaczenia, to jest oszczędność czasu, pieniądzy i wygoda. Pozdrawiam.
|
|
Także kupuję doładowania na allegro. Dlaczego? Tanio! heyah 50 za 41.99pln, dostawa prosto w telefon bez wychodzenia i wklepywania kodów. Wystarczy sprawdzić komentarze i kupić u kogoś zaufanego. Proszę nie uogólniać że tanio=oszust.
|
|
Kupuję doładowania na allegro już od x czasu, dużo taniej 200zł-137zł kosztuje i tyle w tym temacie.
Na doładowania nikt mnie nie oszukał, wystarczy wybierać sprawdzonych użytkowników a nie tych z 0 sprzedanych przedmiotów.
|
|
Tak to jest jak "pazera" rzuca się na okazyjną ofertę w stosunku do pozostałych. Dalej wspierajcie złodziei i szarą strefę... A skuteczniejszym wariantem rozpatrzenia reklamacji czesto jest wlaśnie urząd skarbowy a nie policja
|
|
Zaraz sobie kupie kilka kodów i zapłacę przy odbiorze z możliwością rozpakowania paczki i sprawdzenia towaru.HAHAHA
|
|
allegro się kończy. są polskie serwisy typu swistrek lub aukcjusz.pl
|
|
CZLOWIEKU DROGI PANIE POLICJANCIE CO TY WYPISUJESZ
najbezpieczniej jest, aby skorzystać z "opcji - zapłać przy obiorze” z możliwością rozpakowania paczki i sprawdzenia towaru.
ZASTANOWIELES SIE ZANIM TO NAPISALES!!!!
JAKBY KTOS MIAL PONIESZ KOSZTY DOSTAWY I ROSPAKOWANIA TO TANIEJ BY WYSZLO ZAKUPIC DOLADOWANIE W KIOSKU, ZASTANOW SIE ZANIM NAPISZESZ!!!
WIDAC NIESKONCZYL SZKOLY TO TYLKO MOGL DOSTAC PRACE NA POLICJI!!!!!
|
|
Ja niestety kupowałam wiele razy na allegro i doładowania ,a tym razem zostałam oszukana w bardzo prosty sposob kupiłam doładowanie w promocyjnej cenie 50 zł za 34,98zł i to 2 szt czyli oszukana na 69,96 zł .
Kupione w lutym 2019 ,po tygodniu do nich napisałam i dostałam odp ze źle przeczytałam aukcje ze doładowanie bedzie zrealiwaone po 10 czerwca 2019 i do dnia dzisiejszego nie mam doładowania ,i sama jestem sobie winna ze nie napisałam do allegro o pomoc to pewnie bym odzyskała pieniążki.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|