No bo nie miał w podstawówce wychowania seksualnego i nikt mu nie wyjaśnił że na dworcu w Kocku nie można...
|
|
To komuna nie uświadomiła w szkole zboczeńcowi do czego służy poczekalnia?
|
|
też nie miałem wychowania seksualnego a nie wyrosłem na zboka czy innego zwyrodnialca
|
|
3 promile to może mało pamiętać co robił . W sumie nic się nie stało a małe macanko nie jest takie złe. Ja puściłbym gościa wolno , przeprosić musi parę złotych zapłacić też bo postraszył panienkę . W sumie to chamskie zachowanie , powinien się wstydzić.
|
|
W normalnym wolnym i praworządnym kraju, kobieta winna wyjąc broń i go zastrzelić. W Polsce nawet jakby broń miała, to dostała by 25 lat więzienia za zabicie zboczeńca.
|
|
3 promile to może mało pamiętać co robił . W sumie nic się nie stało a małe macanko nie jest takie złe. Ja puściłbym gościa wolno , przeprosić musi parę złotych zapłacić też bo postraszył panienkę . W sumie to chamskie zachowanie , powinien się wstydzić.No tak ale to ze ty bagatelizowales to co robił twój proboszcz to nie znaczy że parę złotych czy jak w twojej parafii snicersow wystarczy i już. Wiesz jak jest. |
|
To komuna nie uświadomiła w szkole zboczeńcowi do czego służy poczekalnia?Problem w tym, że ten zbok tak jak ty na religie nie chodził i komuni nie przyjmował. |
|
ale jaki tam zbok? zdrowy chłop. ani dziecka nie macał ani faceta, bo nie wiem co tu zboczonego.
|
|
Może to wyznawca z modnego ostatnio półwyspu śniadego ? Może test dziewictwa chciał zrobić? Przypomnę, że u nich np. 17 latka może zostać zona. Kiedyś nawet 14latki już były u nich żonami.
|
|
To nie był zboczeniec, tylko gwałciciel. Zboczeniec - to jakby się dobierał do faceta, dziecka, czy do kozy.
|
|
pewnie to POlityk z konkretnego ugruPOwania. Naadł się taki mirabelek i chciał dać upust swoim fantazjom. Precz ze zboczeńcami.
|
|
Alkohol nie odebrał temu facetowi rozumu. Alkohol tylko sprawdził czy w głowie tego faceta rozum jest. Niewiele znalazł.
|
|
W dobie dzisiejszych lpgt, czy jak te wynaturzenia się nazywają, to raczej facet okazał swą męskość bo napił się jak prawdziwy chłop, ale tym co zrobił tej dziewczynie to już nie zabłysnął. Chociaż i tak mu się chwali że chłopaka nie macał.
|
|
Za 30 lat już dziewcze będzie tylko wspominać że kiedyś ktoś chciał ją pomacać.
|
|
Gdyby ten facet dobierał się do innego faceta to nie zapuszkowaliby go. To trendy wg. niektórych
|
|
Jak jesteś taki miłosierny, to następnym razem jak się temu panu "zechce", to podstawisz swoją matkę, siostrę, czy żonę?
|
|
Zupełnie jak Antoni W. - tylko on się tak zachowywał na trzeźwo.
|
|
Za takie coś tyle lat to zaczyna być chore
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|