ziemia jest płaska !!
|
|
Wolność słowa ktoś przywołuje w komentarzu. Ok, niech gada co chce, ale nie wyobrażam sobie żeby np. pilotem został człowiek, który twierdzi że samolot jest za ciężki i nie ma prawa oderwać się od ziemi.
|
|
Kolejny który coś słyszał, coś widział, nie wie dlaczego, nie wie jak ale wie że to spisek. Gadaj sobie co chcesz, ale zdejmij ubranie robocze, bo nie jesteś RM
|
|
ROBERT - JESTEŚ WIELKI !!! DAJESZ PRZYKŁAD WŁASCIWEGO PODEJŚCIA DO TEGO CYRKU, ZGOTOWANEGO PRZEZ ŻYMSKICH NAMIESTNIKÓW Z WARSZAWY i ich lokalnych podnóżków.Codziennie masz komentarz o namiestnikach, i z uporem maniaka piszes Żymskich zamiast Rzymskich. Nie dziękuj. |
|
mogę pisać peysatych ?ROBERT - JESTEŚ WIELKI !!! DAJESZ PRZYKŁAD WŁASCIWEGO PODEJŚCIA DO TEGO CYRKU, ZGOTOWANEGO PRZEZ ŻYMSKICH NAMIESTNIKÓW Z WARSZAWY i ich lokalnych podnóżków.Codziennie masz komentarz o namiestnikach, i z uporem maniaka piszes Żymskich zamiast Rzymskich. Nie dziękuj. |
|
CAŁA "PANDEMIA" to dzieło mistrzów socjotechniki. WYGENEROWALI SZTUCZNIE STRACH przed utratą zdrowia/życia..... ŻYM$kie BIGFARMY I GATESOWE SZPRYC COMPANIE, MEDIA, POLITYCY I LEKARZE SĄ ŹRÓDŁEM TYCH NEGATYWNYCH PRZEKAZÓW.... jesli obnażymy ich źródła finasowania, działania i motywy, to mamy szansę na uwolnienie od ich ucisku i terroru segregacyjnego.
|
|
TERAZ CZAS NA UPUBLICZNIENIE ZAROBKÓW NA TYMCZASOWYM..... WŁOS WAM SIĘ ZJEŻY NA GŁOWIE!
|
|
"...przyjechaliźmy.." - Kononowicz dwa. weź chłopie skończ, wstydu oszczędź, żenujące
|
|
Jasna sprawa, widział NOP-y o jakich nam się nie śniło, trzecie sutki, ogony, jeden z pacjentów zamienił się w obcego. Dogadałby się z moją teściową, ona uważa, że wszczepiają nam chipy :) Tylko dowodów brak. Nawet cienia dowodu, nic. Kompletnie. Filmiku czy zanonimizowanej karty informacyjnej pacjenta. Czy to nie klasyka? Po co gościa w ogóle pokazywać? Przecież tylko o to mu chodzi. I ze swoimi bzdetami dociera do szerszej publiki. Jeszcze może niechcący ktoś mu uwierzy i będzie Wasza wina.
A to, że szpital tymczasowy był zbędny i stanowił marnotrawienie publicznej kasy to już niejeden lekarz mówił i opisywał więc żadne odkrycie.
|
|
Moc szczypawic:
|
|
Moc szczypawic:
------
|
|
Trzymaj się chłopie. Wstęp do zastrasznia ludzi. Telewizorowi cię nie zrozumieją bo są bombardowani "covidem" 15 razy na godzinę i żyją w bańce medialnej. Pozdrawiam i gratuluję odwagi.
|
|
Ktoś sceptycznie podchodzi do nieprzebadanej pod wieloma aspektami szczepionki na covid lub ujawnia niepożądane jej działania to wiadomo: "antyszczepionkowiec", foliarz i płaskoziemiec". Droga redakcjo, trochę rzetelności dziennikarskiej..!!!
|
|
... oczywiście prawda boli wiem więc możecie mnie minusować, mam to w d...
|
|
nie masz tv i nienawidzisz "massmediów"......a te wszystkie teorie spiskowe sam wymyśliłeś? Bo wg mnie zasłyszałeś od znajomych którzy mają podobne pojecie o nauce lub wyczytali to w internecie, następnie bezmyślnie wkleiłeś żeby kolejni kretyni to rozpowszechniali. Problemem tego ratownika i takich jak ty jest to że nie macie żadnych dowodów... są tylko plotki, pomówienia, teorie z d... wyssane. Nikt poważny tego nie poparł, dowodów brak
|
|
Opiszcie może historię tego byłego ratownika w całości, jak kręcił filmiki u pacjentów wmawiając rodzinie zmarłej że to wina szczepionek.
|
|
ROBERT - JESTEŚ WIELKI !!! DAJESZ PRZYKŁAD WŁASCIWEGO PODEJŚCIA DO TEGO CYRKU, ZGOTOWANEGO PRZEZ ŻYMSKICH NAMIESTNIKÓW Z WARSZAWY i ich lokalnych podnóżków.
|
|
TERAZ CZAS NA UPUBLICZNIENIE ZAROBKÓW NA TYMCZASOWYM..... wojewodo... czekamy ... może fundacja wolnosci łąskawie ruszy 4 litery..... pewnie WŁOS WAM SIĘ ZJEŻY NA GŁOWIE
|
|
"Nie można tego nazwać inaczej niż ludobójstwo!" - dr Hałat
|
|
Koleś jest geniuszem! Dzięki temu co zrobił nie musi się już narażać jako ratownik, i jednocześnie wyrósł do rangi guru ludzi którzy wszędzie widzą spisek (xd), teraz Ci ludzie z tego co słyszałem będą się zrzucać na jego życie, a on wystarczy że raz na jakiś czas coś tam wrzuci do netu co by podkarmić swoją widownie zmyślonymi teoriami i ciul. Po co się narażać jako ratownik skoro można obecnie fanie żyć z ludzkiej głupoty? :)
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|