A może tak CBA - zajęło by się sprawą sprzedaży akcji Rafinerii Gdańskiej ??? Co NIE politycznie ???
|
|
No nie idźmy w aż takie kwoty - choć to spektakularne. Czemu CBA jakoś nie zainteresowało się szerzej tematem dwóch wież i kopertą dla księdza?
|
|
Starym zwyczajem, w poniedziałek rano, totalna opozycja zaczyna produkować i rozpowszechniać plotki. Bo nic innego nie potrafi, na niczym się nie zna, sukcesów nie ma żadnych, więc musi jakoś zrekompensować sobie swoje beznadziejne i niepotrzebne życie. Pokój wam!
|
|
Najpierw im pomożemy a potem i wszystko zabierzemy czyli Pinokio mówił prawdę u Puchacza w restauracji
|
|
Starym zwyczajem, w poniedziałek rano, totalna opozycja zaczyna produkować i rozpowszechniać plotki. Bo nic innego nie potrafi, na niczym się nie zna, sukcesów nie ma żadnych, więc musi jakoś zrekompensować sobie swoje beznadziejne i niepotrzebne życie. Pokój wam!poker - jakie plotki? Niech Obajtek wyłoży umowę do wglądu fachowcom i zobaczymy, czy to plotki. O kopercie dla księdza w sprawie dwóch wież zeznawali w prokuraturze świadkowie, ale sprawie ukręcono łeb. |
|
poker, PiSowski propagandzisto. Ty za pewnik przyjmujesz byle ochłap rzucony na polityków opozycji, a nie widzisz miliardowych przekrętów PiSowskiej władzy. Czyżbyś sam był podczepiony pod kurek z państwową kasą?
|
|
Najpierw niech się Prokuratura zajmie osobnikiem ,który wykradł i upublicznił tajna umowę. Krzyk rozpaczliwy opozycji w odpowiedzi na zamiar powołania komisji w sprawie polityki energetycznej Polski
|
|
Najpierw niech się Prokuratura zajmie osobnikiem ,który wykradł i upublicznił tajna umowę. Krzyk rozpaczliwy opozycji w odpowiedzi na zamiar powołania komisji w sprawie polityki energetycznej PolskiI znowu mijasz się z prawdą. Nik nie wykradł tajnej umowy, a jedynie projekt. Problem dotyczy tego, czy niekorzystne dla Polski zapisy z projektu znalazły się także w umowie. A ponieważ Orlen nie zajmuje stanowiska, należy domniemywać, że owszem, są tam. A za komisją w sprawie polityki energetycznej zdecydowanie jestem, jako wyborca. Ale obejmującą nie tylko czas do 2015 roku, ale do chwili obecnej. Chętnie bym się dowiedział, kto naprawdę podejmował decyzje niekorzystne dla Polski. |
|
Rolą totalnej opozycji na tym forum jest wykoślawianie rzeczywistości. Za to im płacą. Trudno. Każdy ma taki los, na jaki sobie zapracuje.
|
|
"Owszem, płotki. Nigdzie nie napisałem, że mam jakikolwiek dowód na to, że tyle wziął. Ale ty też nie dysponujesz żadnym dowodem na to, że tyle nie wziął". To, jak widać, cytat. Dziękuję za uwagę.
|
|
"Owszem, plotki. Nigdzie nie napisałem, że mam jakikolwiek dowód na to, że tyle wziął. Ale ty też nie dysponujesz żadnym dowodem na to, że tyle nie wziął." To jest cytat. Dziękuję za uwagę.
|
|
Rolą totalnej opozycji na tym forum jest wykoślawianie rzeczywistości. Za to im płacą. Trudno. Każdy ma taki los, na jaki sobie zapracuje.poker, nie błaźnij się. Walisz na oślep ogólnikami, a przyparty do muru albo milkniesz, albo wyciągasz jakieś niestworzone rzeczy, na które nie masz dowodów. Możesz wskazać, jak wykoślawiłem rzeczywistość? Śmiało, wal. |
|
"Owszem, płotki. Nigdzie nie napisałem, że mam jakikolwiek dowód na to, że tyle wziął. Ale ty też nie dysponujesz żadnym dowodem na to, że tyle nie wziął". To, jak widać, cytat. Dziękuję za uwagę.Tak, cytat. Tak pisałem o plotkach w zakresie tego, ile to niby wziął Życiński za poświęcenie mostu w Puławach. Ale co to ma do rzeczy w niniejszym wątku? Odnieś się tu tutaj stawianych zarzutów. Ale konkrety poproszę. Jak zwykle nie masz? Tak jak w przypadku "Franza Timmermansssa"? Nie raczyłeś mi wyjaśnić, kto to taki, gdy odpisałem, że takowego nie znam... Nie raczyłeś wyjaśnić także dziesiątków innych kwestii - schowałeś po PiSowsku głowę w piasek tuż po napluciu na kogoś. Jesteś perfidnym, permanentnym kłamcą i PiSowskim propagandzistą. |
|
To JA będę decydował co i w jakim wątku piszę. To JA decyduję do czego się odnoszę i z kim dyskutuję. Zdanie k nie liczy się dla mnie w żaden sposób i nie dyskutuję z człowiekiem pozbawionym wartości honorowych. Teraz spodziewam się co najmniej trzech następujących po sobie postów, bo: - trzeba jakoś na chleb zarabiać; - trzeba się wykazać, żeby zleceniodawcy nie zatrudnili kogoś lepszego; - rozdęte pychą ego nie zniesie prawdy. Dziękuję za uwagę.
|
|
To JA będę decydował co i w jakim wątku piszę. To JA decyduję do czego się odnoszę i z kim dyskutuję. Zdanie k nie liczy się dla mnie w żaden sposób i nie dyskutuję z człowiekiem pozbawionym wartości honorowych. Teraz spodziewam się co najmniej trzech następujących po sobie postów, bo: - trzeba jakoś na chleb zarabiać; - trzeba się wykazać, żeby zleceniodawcy nie zatrudnili kogoś lepszego; - rozdęte pychą ego nie zniesie prawdy. Dziękuję za uwagę.Złapany na kłamstwie wywija się jak wąż. Przytoczona wypowiedź odnosiła się do innej sprawy, a ten tu "propagandysta PiS" wcisnął ją kłamliwie do innej. Teraz nadyma się jak purchawa lub p. Rydzyk - JA, JA, JA... I jeszcze ma czelność coś pleść o "honorze" i wymyślać brednie - bo na "fakty" go nie stać. |
|
To JA będę decydował co i w jakim wątku piszę. To JA decyduję do czego się odnoszę i z kim dyskutuję. Zdanie k nie liczy się dla mnie w żaden sposób i nie dyskutuję z człowiekiem pozbawionym wartości honorowych. Teraz spodziewam się co najmniej trzech następujących po sobie postów, bo: - trzeba jakoś na chleb zarabiać; - trzeba się wykazać, żeby zleceniodawcy nie zatrudnili kogoś lepszego; - rozdęte pychą ego nie zniesie prawdy. Dziękuję za uwagę.Matołku! Ty i prawda? To się wyklucza! Oczywiście - możesz pisać gdzie i co chcesz, ale zbyt często okazujesz się kłamcą, porpagandzistą, a nawet ignorantem, by brać cię poważnie. W dyskusje nie wchodzisz, gdy się ciebie złapie na kłamstwach, przeinaczeniach i nieprawdach, ale poza tym uwielbiasz odnosić się do moich na przykład wpisów. O moim honorze wiesz tyle, co nic - już ci kiedyś napisałem, że jeśli podasz wiarygodne źródło swoich "rewelacji", to cię przeproszę. Nie podałeś, więc wal się, chłoptasiu. Jedyne, co potrafisz, to opluwać ludzi, zapewne za kasę od PiSu, a więc naszą, państwową. Z moim ego jest wszystko w porządku, a jeśli liczysz, że przestanę punktować wypisywane przez ciebie debilizmy, to jesteś w wielkim błędzie. I nie robię tego - w przeciwieńtwie do ciebie - za pieniądze, tylko nie znoszę kłamstwa i propagandy, zwłaszcza tak ordynarnych, jak PiSowskie. |
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina labydzina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazły i labidzą na całego
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|