Dla Was prosto jest traktowac wlasna bezmyslnosc, i latwiej przejmowac sie
|
|
Przykro mi ale gdybyś brał pod uwagę pisownię, to byłoby można Cię zrozumieć. W takiej formie - bez polskich liter i interpunkcji jest to tylko bełkot.
|
|
Dziwie sie Wam ze nie przetwazacie tych tematow na Wasz jezyk. Mnie latwiej jest pisac /nawet z belkotem/ o problemach Ojczyzny, jak Wam moj belkot przelozyc na wlasny sposob myslenia nad problemami Ojczyzny /Kraju+Narodu/. Kazdy inaczej czyta, wiec mnie nie uda sie trafic do kazdego forumowicza indywidualnie z moim pisaniem. Pisze to abyscie zaczeli szukac w swoim okregu wyborczym kandydata piszacego, na ktorego zaglosujecie w tegorocznych wyborach i ktorego bedziecie mogli z pracy rozliczyc na bazie tego co napisala. marek kopala autor wlasnego programu wyborczego na kandydata Ziemi Swietokrzyskiej www.narud.pl
|
|
A ja się dziwię Tobie.
O ile narud.pl brzmi nieco przewrotnie i kontrowersyjnie, na swój sposób zachęcająco nawet do odwiedzin strony, o tyle bełkot jaki tu tworzysz odrzuca totalnie.
Nie wiem w jaki sposób chcesz kogokolwiek "poruszyć" w tym pozytywnym znaczeniu pisząc w taki sposób. Może i chcesz trafić do "każdego" pisząc tak jak "on", ale na Boga... chcesz szerzyć totalną ignorancję i śmiecić w ten sposób zasoby Internetu? Już dawno napisano "Polacy nie gęsi" - PISZ PO POLSKU!!!
Za ideał się nie mam, czasem strzelę byka, że aż oczy łzawią, czasem zabraknie przecinka, a czasem będzie go za wiele. Literówką niezauważoną lub brakiem "ogonka" również nie pogardzę, ale pisać tak jak Ty sobie nie pozwalam.
Napisz tak jak Cię uczyli w szkole.
Polski nie być trudna język!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|