Skup nieruchomości oraz skup samochodów za gotówkę obsługujemy cały kraj. Jeśli chcesz sprzedać nieruchomość lub samochód to napisz maila skup@poczta.onet.eu
|
|
Podobno dobre ceny i uczciwą wycenę proponują w Autoloco. Jeden mój znajomy nie tylko tam sprzedawał, ale i kupował samochód i twierdzi, że wszystko było w najlepszym porządku, auta w dobrym stanie, a obsługa fachowa i chętnie udzielająca wszystkich informacji.
|
|
Witam
Chciałbym polecić ten skup ***zasada24.pl ,sprzedałem swoją Astrę III 1.6 16 V bez problemu Pan przyjechał punktalanie na spotkanie byłem w szoku z dwoma wszcześniejszymi jak się umówiłem to żaden nie przyjechał i przestał odbierać telefon !
klik.
|
|
Chyba najlepiej w skup-aut-krakow24.pl
|
|
SKUP NACZEP, PRZYCZEP I SAMOCHODÓW CIĘŻAROWYCH
Skupujemy wszystko, co ciężarowe i wiemy, że nasi klienci różnie swój sprzęt nazywają: tir, samochód ciężarowy, wywrotka, chińczyk, auto ciężarowe, patelnia, ciągnik siodłowy, naczepa, chłodnia, cysterna, kontenerówka, samochód do drzewa, hakowiec, śmieciarka, pojazd komunalny, plandeka, burtoplandeka, autolaweta, firanka, niskpodwozie itd.
Wszystkie marki i wszystkie roczniki
W każdym stanie technicznym oraz wizualnym
Służbowe, flotowe, po firmach, nauce jazdy, taksówkach, itp.
Zapraszamy na naszą stronę internetową: ***s://skupciezarowekwarszawa.pl/
|
|
Ja od siebie polecam ***autoskup.krakow.pl/ Krótki czas oczekiwania na przyjazd, dobre ceny nawet za auta bez oc czy przeglądów technicznych. We wszystkim pomogą, doradzą. Szczerze Polecam
|
|
Polecam Skup Aut ten ***s://***facebook.com/skupbryk/
|
|
jak jestes z dolnego slaska to polecam ten skup 514 608 125 zadzwon tam :)
|
|
Polecam caroland.pl z Gdyni , dojeżdzają za darmo, uczciwie wyceniają i szybko załatwiają formalności.
|
|
To co ja mogę polecić to
skup aut Leszno - szybko, sprawnie i bez problemów.
|
|
Ze swojej strony polecam skup samochodów w Poznaniu, bo sam nie raz i sprzedawałem i kupowałem od nich auta - ***s://***skupautwpoznaniu.pl/
|
|
Najlepszy skup aut w Polsce? To proste - ***s://najlepszyskupaut.pl/
|
|
Moim zdaniem mordęga poszukiwanie nabywcy. Nie ma sensu, szczególnie teraz. Ludzie kombinują, jak koń pod górę, a nic sensownego ze współpracy najczęściej nie wychodzi. W skupach możesz uzyskać nawet 90% wartości rynkowej, co potwierdzają najlepsze tego typu działalności ***s://najlepszyskupaut.pl/ . Polecam. Nie ma sensu się stresować.
|
|
Mi za auto warte 10 000 dawali w naszych wschodnich okolicach 5 000 i to maksymalnie. Traf chciał, że byłem na dolnym śląsku (na wyjeździe) i padła mi skrzynia biegów. Nie chciałem już męczyć się z gratem i zadzwoniłem pod pierwszy lepszy skup. Przyjechali, obejrzeli w 10 minut i zapłacili 80% ceny rynkowej. Nie pamiętam dokładnie, ale był to chyba skup ***s://enterauto.pl/ . Także w tych rejonach są sprawdzeni.
|
|
Ja mogę polceić sprawdzony przez siebie skup aut Radom i okolice ***s://auto-skup-samochodow.com.pl/skup-aut-radom/ . Rozmawiałem z właścicielem jeżdzi też do Lublina, Piaseczna, Kielc i okolicznych miejscowości. Sprawnie przeprowadziliśmy transakcje, wszytkie formalności dopilnował. Naprawde czuję się zadowolony ze sprzedaży auta temu panu i kasę dostałem odrazu do ręki.
|
|
Akurat teraz skup aut jest całkiem popularny bo na rynku nagromadziło się dużo starszych lub uszkodzonych modeli, których konsumenci chcą się pozbyć. A właśnie nie każdy skup chce przyjmować auta w każdym stanie. Z tego co kojarzę to ***s://***skupieauto.pl/ nie mają z tym problemu a wycenę dostajesz od ręki
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|