![]() |
Witam,
chcę kupić nowy dom lub segment więc szukam dobrego dewelopera w Lublinie. Czy ktoś korzystał z usług firmy http://keyrahouse.com/ może ją polecić?
|
![]() |
Witam, Ja ostatnio przeglądałam oferty mieszkań i przyznam, że zainteresowała mnie oferta os. Wiktoryn.com.pl W sumie ciekawe miejsce, bo blisko centrum, ceny przystępne. Czy ktoś ma jakieś opinie na temat tego dewelopera?
|
![]() |
Ja się zastanawiam nad kupnem mieszkania na osiedlu koncertowa dolina budowany przez dom.lublin ktoś ma na ich temat opinie?
|
![]() |
czy ktoś ma opinie o firmie TB Developer??
|
![]() |
a czy ktoś z was zna tę firmę:
***multimel-nieruchomosci.pl/ , bo zamierzamy z mężem kupić mieszkanie w lublinie, ich oferta wydaje się nam najciekawsza z tych kilku, które przegądaliśmy. czytałam gdzieś, że mają atrakcyjne ceny, a do tego lokalizacja dobra, która nam naprawdę odpowiada. co o nich sądzicie?
|
![]() |
Witam.Z powodu braku umieszczenia danych do kontaktu osoby ,która niepochlebnie wyraża opinie o spółce TB DEVELOPER sp.zoo.Spółka zaprasza do kontaktu pod numerem telefonu 500-141-441 w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.Pozdrawiam
|
![]() |
dobry deweloper lublin
|
![]() |
***omega.lublin.pl
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|