![]() |
Witam serdecznie użytkownicy!
Chciałbym zaprosić wszystkie osoby które lubią dobrą zabawę na otwarcie nowego klubu
Otwarcie dyskoteki odbędzie się 17 września o godzinie 20.00 wjazd jedyne 13zł
Zapraszamy do muzycznego klubu gdzie zabawa trwa do białego rana, kilkunastu dj’i i zespoły, dwa bary, dania są przygotowywane przez kucharza i zjesz u nas gorące i pyszne jedzenie, nasze barmanki przygotują dla Ciebie EXTRA drinki.
W naszym klubie będziesz czuł się bezpiecznie, pod okiem pozostawiamy 24 kamer monitorujących całą imprezę i przed budynkiem, oraz firma ochroniarska która jest jedna z lepszych w Polsce.
Serdecznie zapraszamy do naszego klubu muzycznego HORDA.
Miejscowość: Trawniki obok Piask (30KM od lublina)
Pozdrawiamy załoga klubu muzycznego HORDA
PROFIL FACEBOOK
|
![]() |
To zamiast Nokautu następny burdel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Byłam na otwarciu i bez porównania!! było super! super klub super atmosfera, polecam wszystkim!
|
![]() |
Ja niestety nie polecam tam wizyty. Osób było dosłownie garstka. Może ze 100 z czego 35 na dole tańczących. Muzyka w miarę w porządku, ale również bez szału tj. stare utwory, zero nowości. Ten klub widzę skończy karierę jeszcze szybciej niż poprzedni w tym miejscu.
|
![]() |
Byłam na imprezie wczoraj super było! Może dopiero klub sie rozkręca, ale OBSŁUGA, OCHRONA, MUZYKA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE! Są już zdjęcia z wczoraj na Facebook Klub Muzyczny HORDA Ja zapraszam wszystkich dobrą impreze!
|
![]() |
Polecam ten klub, jak widać niektórzy są przeciwnikami, ja nie, jak narazie klub ma słabą reklamę i mało ludzi wie o tym klubie, lecz im więcej ludzi o nim wie, tym więcej ludzi do niego zawita tym lepsza będzie zabawa, klub w porównaniu do poprzedniego jest dużo dużo lepszy co do muzyki, fakt stare kawałki ale jare, znasz ten kawałek = bawisz się przy nim , DJ potrafi trafić w gust sluchaczy i o to właśnie chodzi
|
![]() |
Zgadzam się z w/w wypowiedzią!!! To "KLUB" nie "DYSKOTEKA" gdzie puszczają Disco Polo! Porządna ochrona, super kobitki za barem, bardzo miła atmosfera, można się pobawić! Klub jest nowy, więc nie ma co oczekiwać, z czasem się rozwinie miejmy nadzieje! Zapraszam na imprezy w każdą sobote !
|
![]() |
Super imprezka, i tanie piweczko Zero bójek to najwazniejsze! Polecam Horde
|
![]() |
ZDJĘCIA Z KLUBU HORDA DOSTĘPNE NA PROFILU FACEBOOK
|
![]() |
ja również przyłanczam się i polecam, bardzo fajna dyskoteka!
|
![]() |
polecam jak najbardziej
|
![]() |
Fajne imprezki polecam
|
![]() |
Mordownia tak jak poprzednie "kluby" piwo tanie bo drożej nikt by napewno nie kupił a wóda to jest poracha całkowita i wątpie by te barmanki umiały zrobć cos lepszego niż "wsciekłego" może "szarlotke" jak by miały jeszcze z czego zal pl i tak padnie tylko patrzeć zamiast sie rozkęcać "klub" cofa się
|
![]() |
[ size="7"]Dobre balety miła atmosfera gitara barmanki i wszystko ok a muzyka jest SUPER nic dodać nic ująć po prostu super i polecam ten kl[ size="7"]Dobre balety miła atmosfera gitara barmanki i wszystko ok a muzyka jest SUPER nic dodać nic ująć po prostu super i polecam ten klub !! [i]ub !!
|
![]() |
Super baleciki, czekamy juz na McDj-a :* :* :*
|
![]() |
Supcio było!!!!!!!!!!!! Zdjęcia z imprezy już są na profilu na facebooku!
|
![]() |
klub OK!ALE BARMANKI PASKUDNE,W DODATKU JEDNA TO BOHATERKA FILMU DOKUMENTALNEGO O POPRZEDNIEJ DYSKOTECE,KTÓRA TAM BYŁA HAHAHAHAHAHA
|
![]() |
Jak się komuś nie podoba, to niech nie przyjeżdza (panie wielki z miasta..) Mi tam sie podoba, super atmosfera, ogólnie wyjebiście jest!
|
![]() |
Ja tam widziałem wszystkich z filmu w końcu postacie znana i wyśmiewane muszą pracować xD "Jakie to szczęście że ten wypadek był, mąż ma chociaż rente" a do renty to i kase za prace w szatni ma? ;P Brak klimatu, zwykły burdel w jakiejkolwiek oprawie. Byłem raz - więcej nie pójdę, zapewne jak większość ludzi. Wszystkie komentarze zachwalające - właściciele i znajomi Sorry. |
![]() |
[quote name='prawda' timestamp='1318758745' post='547838']
Ja tam widziałem wszystkich z filmu w końcu postacie znana i wyśmiewane muszą pracować xD
"Jakie to szczęście że ten wypadek był, mąż ma chociaż rente" a do renty to i kase za prace w szatni ma? ;P
Brak klimatu, zwykły burdel w jakiejkolwiek oprawie. Byłem raz - więcej nie pójdę, zapewne jak większość ludzi.
Wszystkie komentarze zachwalające - właściciele i znajomi Sorry.
HAHAHA TAK ZWANI CIEPŁOWSCY
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|