![]() |
poszukuję sklepu z odzieżą dziecięcą- dla niemowlaka i przedszkolaka (o+ do 6+)
- niedrogiego z ładnymi rzeczami. mogą być używane, tj. komisowe (po jednym dziecku). prosze o namiary
|
![]() |
Ja mogę ci polecić fajny komis Twój Dzidziuś na ul.Romera w Lublinie. Dokładnego adresu nie pamiętam, ale w necie pewnie są namiary. Z tego co wiem to jest to największy komis dziecięcy w Lublinie. Sama tam oddaję swoje rzeczy i szybko się sprzedają. Kasa zawsze jest na czas, nigdy nie było żadnych problemów jak w innych komisach. Polecam
|
![]() |
Ja naprzykład oddaję swoje rzeczy do komisu RACZEK na ul. Dragonów 3B, są tu bardzo ładne rzeczy dla dzieci i niedrogie. I ja również nie mam problemu z kasą. polecam
|
![]() |
Twoje dziecko ma za dużo rzeczy?
Jego pokój powoli staje się magazynem?
A może nie masz już miejsca w swoim garażu?
Nic prostszego!
Przyjdź do nas i oddaj zbędne rzeczy w Komis!
A odzyskasz dzięki temu pieniądze!
ZAPRASZAMY!!!
Komis i Sklep Dziecięcy AMTEL - u nas kupisz i sprzedaż wszystko związane z dzieckiem.
W swojej ofercie posiadamy nie tylko artykuły komisowe w postaci ubranek, zabawek czy choćby huśtawek Fisher-Price ale także nowe, nieużywane zabawki takie jak: Littlest Pet Shop, Barbie i wiele innych!
CENY KONKURENCYJNE – NA KAŻDĄ KIESZEŃ!
Nasz Komis i Sklep Dziecięcy „AMTEL” znajdziesz na stronie
www.komis-dzieciecy.com.pl
oraz pod adresem:
03-335 Warszawa Targówek ul. Władysława Syrokomli 14
tel.883003009
e-mail: poczta@komis-dzieciecy.com.pl
|
![]() |
Ja znalazłam kilka dni temu nowy piękny komis Krasnal, mają naprawdę śliczne ubranka i do tego w niskiej cenie.Zobaczyłam szyld i wstąpiłam tam z ciekawości a wyszłam z ubrankami :) Chciałam znaleść go na necie ale nie mają jeszcze swojej strony. Znalazłam ich na FB ;) tam są zdjęcia -polecam.
poszukuję sklepu z odzieżą dziecięcą- dla niemowlaka i przedszkolaka (o+ do 6+) - niedrogiego z ładnymi rzeczami. mogą być używane, tj. komisowe (po jednym dziecku). prosze o namiary |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|