..... WSZYSTKO !!!TYLKO KASE BIERZE I SIEDZI OD 9 DO 13 GODZ W GMINIE ALE BIERZE ZA CAŁY DZIEN. I TO SAMO ROBI TA JEGO ..... ... A TU NIC SIE NIE ROBI ZEBY BYŁO LEPIEJ.A CZLOWIEK CAŁY DZIEN NIE MOZE TRAFIC NA ...BO TA ŁAZI Z GMINY DO SKLEPU,ZE SKLEPU DO BANKU I TAK ... W KOŁKO. A TY LATAJ ZA JAKIMŚ KWITKIEM DWA DNI.
Ostatnio edytowany 13 lutego 2008 r. o 17:35
|
|
A co z czerwonymi nosami i pomidorami ?...............
Ostatnio edytowany 13 lutego 2008 r. o 17:36
|
|
Wszystko to prawda, ta cala wiara opirea sie na ciemnocie, a wojt to zwykly ....., nawet sprawy śmieci nie potrafi załatwic. Smieci plataja sie po lesie, a Wojt tylko drogi rozkopuje ..... Nie robi juz asfaltu bo..............
Ostatnio edytowany 14 lutego 2008 r. o 11:55
|
|
A jeszcze w dodatku rozbijać samochody.
|
|
Oka P.... i tak nie poniesie osobiście kary za to
Ostatnio edytowany 13 lutego 2008 r. o 17:41
|
|
Oka Proboszczyk i tak nie poniesie osobiście kary za toA ten PIECH juz dawno powinien z tad wylecieć i niewiem czemu co wybory ludzie na niego głosuja a puźniej marudzą LUDZIE GDZIE MY MIESZKAMY?? W PIEKNYM REGIONIE...... I W CALE O NIEGO NIE DBAMY BO MYSLICIE ZE NIC SIE NIEDA TU ZROBIĆ MAMY PIEKNA KULTUREMOZNA ZROBIĆ JAKIES GOSPODARSTWA ARGO TURYSTYCZNE TYLKO MUSIMY ZACHOWAC PAMIEĆ O KULTURZE NASZYCH PRZODKÓW I ZAŁATWIĆ PROBLEM ZE ŚMIECIAMI BO NIEDŁUGO NASZE PIEKNE PUSZCZE GAJE I LASY BEDA WYGLADAĆ JAK WYSYPISKA SMIECI
|
|
jurek ty tępa strzało czy ja ci coś kiedyś rozbiłem??? chyba nie. A jesli cos rozbiłem to napewno nie było twoje. A o wójcie i plebanie bede pisał ......i jako mieszkaniec mam prawo sie wypowiadać o kims kto nas reprezentuje. Zresztą ty pewnie tego i tak nie zrozumiesz. PS. nie wypowiadaj sie jak czegoś nie rozumiesz.
Ostatnio edytowany 13 lutego 2008 r. o 17:42
|
|
EJ KTOŚ skrócił mój tekst....................... co to ma być cenzura jak w PRL ......... no niewiem wczesniej sie rozpisałem a zostałoa tylko 1/3 tego co było sam poczatek i końcówka a gdzie sie podziało rozwinięcie czyli wszystko co było najwarzniejsze............................uuuuuuuuu coś mi sie tu nie podoba.......... i jestem Pewien ze nasz wójt to czyta...
|
|
Jeżeli chcecie dowiedzieć się coś więcej o osiągnięciach wójta to wejdźcie na stronę " RIO Lublin następnie Dalej i na pozycję działalność kontrolna i następnie na pozycję Dzwola. Tam znajdują się dokumenty opublikowane przez RIO z ostatniej kontroli. Gwarantuję Wam są tam ciekawe kwiatki z działalności wójta i tego jego całego towarzystwa. Ciekawostką jest brak publikacji protokołów pokontrolnych, do czego zobowiązana jest gmina. Przyjemnego czytania. Chcialbym poznać Wasze opinie na ten temat. Obiecuję także założenie strony dla Dzwoli.
|
|
Swojak dzięki za wskazówki.Przeczytałem tekst obydwu wystąpień pokontrolnych do Dyrektora i Wójta. Moja oipnia jest taka - płakać się chce i śmiać zarazem jak czyta się takie teksty. Zastanawiam się jeszcze co musi się w Dzwoli stać (może wybuch bomby atomowej) by takim ludzi, robiacym temu środowisku tyle zla się pzbyć. W dobie dzisiejszej - taniego państwa za takie marnowanie środków publicznych należało by gości aposadzić i tyle. Ten facet już publicznych pieniędzy w życiu nie mial by prawa dotknąć. Pora z tym skończyć. Metoda znaleźć się musi.
|
|
Hej "swojak" ty to sobie lepiej załóż stronę o Zofiance, będzie miała lepszą poczytalność. Jak się tobie nie udało dostać na wójta kilka razy, to teraz robisz wszystko aby pogrzebać obecnego. Przypomnij sobie co ty obiecywałeś przed wyborami: nie tylko gruszki na wierzbie ale i także banany
|
|
Przykro mi parafianin. Strzał nie trafiony. Kontrkandydat był tylko jeden. Z tego tekstu wyraźnie widać kogo masz na myśli. Nawt jeżeli ktoś obiecywał, to trudno go rozliczać nie dając mu szansy na realizację. W twoim przypadku bylo "prawy i sprawiedliwy" Po tym porażającym materiale doskonale to widać. Pozdrawiam..
Ostatnio edytowany 14 lutego 2008 r. o 11:48
|
|
Zobacz Elektor na sprawozdanie pokontrolne innych gmin np. Modliborzyce, też jest tam co poczytać. Organ ten jest do tego powołany aby przeprowadzać takie kontrole.Czy nie dziwi Ciebie fakt, że u jednych przeprowadzają kontrolę powierzchowną a u innych sprawdzają nawet czy jest papier w toaletach.Ale co do tego, że Gmina jest firmą rodzinną to się zgadzam. Większość pracowników odchodząc na emeryturę podsuwa na swoje byłe stanowisko kogoś z rodziny lub znajomego!
|
|
Do "mieszkańca", który poszedł śladami "swojaka".Jak jesteś taki płaczliwy to zatrudnij się u " spiewaków na pogrzebach" a gwarantuję Ci wielką karierę.Jak zacznie ... we własne gniazda, to nie trzeba w Dzwoli "bomby atomowej" bo utopicie się we własnym .....
Ostatnio edytowany 13 lutego 2008 r. o 17:47
|
|
A ja Ci mówię parafianin, że w dzwolsko-urzędowych toaletach to gorzej jak w szaletach publicznych nawet papieru nie ma,..
Ostatnio edytowany 14 lutego 2008 r. o 11:49
|
|
Wiesz co Model może masz i rację, ale nigdy nie byłem w "URZĘDOWYCH" toaletach!
|
|
|
|
Do wymiany nie tylko jest wójt ksiądz ale i sołtys z dzwoli zamiast naprawiac drogi w pole bo nieda sie przejechac to lublin maluje i..... zamiast zajmowac sie sprawami i prpblemami w dzwoli Nie powinien był kandydowac na sołtysa kiedy wiedział że nic nie jest w stanie .....zrobic Jesli masz Sołtysie troche chonoru to sam się zwolnij z tej funkcii a przyjdzie może ktoś kto choć naprawi drogę w pole .Sołtysem powinien byc ktos kto nie pracuje całe tygodnie poza dzwolą a jak jest w domu .........
Ostatnio edytowany 14 lutego 2008 r. o 11:48
|
|
a nas dzieci to ksiądz wygnał z pod organistówki i kazal płacic kase za to żeby się tam bawić pewnie mu tak kazał koscielny aby sobie tam trawe kosił dla swoich krów a chyba dzieci są ważniejsze od koscielnego bydła . Przecierz za poprzedniego księdza .... i za jego pomysłem został ten plac zabaw zbudowany dla naszych dzieci to znaczy my wszyscy to zbudowalismy i jest to nasze a ten przegania dzieci jak bezdomne psy ze swojego podwórka
Ostatnio edytowany 13 lutego 2008 r. o 17:56
|
|
czemu nikt sie nie podpisze.Po co te anonimy??? niech kazdy wie co mysli dana osoba. PS: ten text z Organistówką jest trafiony.Brawo! CLK
|
Strona 1 z 278
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|