boja sie ze nie poupychaja znajomych na innych stanowiskach? dadza sobie rade wszedzie jest zielono
|
|
źle ci Hetman patrzy z oczu.
|
|
jak to sie stało że ZSL został nagle PSL?Wie ktoś?
|
|
HIPOKRYTA! Czy P0-PSlowskie HETMANY opanowali już korzystanie z przycisków do głosowania w Brukseli?
|
|
jeżeli to są pieniądze zabrane psl...to mnie to cieszy-czas najwyzszy popaść w niebyt-kanciarzom,oszołomom,komuchom
|
|
Dziękuję PYsie za twoją wypasiona politykę.
|
|
Ważne żeby na kababa starczyło, bo w Brukseli nieco droższe.
|
|
PIS to stan umysłu, czego się nie dotkną, to spieprzą. Pokażcie jedną rzecz którą zrobili, poza rozdawnictwem cudzych pieniędzy żeby kupić głosy na następne wybory.
|
|
Można się było tego spodziewać...
|
|
???? Kiedy ludowcy opanują PROPOLSKĄ sztukę głosowań w Brukseli ????????? KOLORY PRZYCISKÓW SIE MYLĄ?
|
|
Polacy, nie słuchajcie TARGOWICY i MYŚLCIE SAMODZIELNIE - Inwestycje zagraniczne są NIEDOBRE dla Polski. ZAWSZE kiedy wielka forsa przyjedzie do Polski to oznacza, że JESZCZE WIĘKSZA forsa z Polski wyjedzie. podawać PRZYKŁADY Z LUBELSKIEGO ? na PĘCZKI!!! PRACOWNIK JEST DOJONY PRZEZ OBCY KAPITAŁ
|
|
Gjeeeeeeeeeeeeeeeeetmaan ;)
|
|
A czemu ten zielony dureń głosował zawsze w Parlamencie europejskim przeciwko POlsce. Jeśli cały czas się mylą im przyciski.
|
|
zsl i platformersi na pewno zadają dla siebie o pieniądze ;)
|
|
Hetman ogól ryja i przestań pir......lic bez sensu !! Tobie już dziękujemy !!!
|
|
Ach PiSowskie trolle skamlą bo ich prawda w oczy kole:)
|
|
może ciemnota zrozumie , że dzięki pis olewa nas cały świat
|
|
Hetman z peezelu się odezwał... Też mi autorytet!
|
|
Donosząc na Polskę do Brukseli i głosując za sankcjami dla Polski Hetman z pozostałymi targowiczanami będzie miał w tym swój niewątpliwy udział.
Myślałem że dla Hetmanowej bandy tylko było "ch*j z tą Wschodnią Polską" ale nieee - dla nich cała Polska to tylko poligon do mafijnych przekrętów.
|
|
Zdelegalizować mafię buraczaną, zamknąć działaczy, będzie normalnie. Przecież oni zarabiają na podpalaniu i na gaszeniu. :)
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|