Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
NIE MINUTA CISZY, A 24 H CISZY PROPONUJĘ. NIKOMU NIE ZASZKODZI DZIEŃ BEZ MANIFESTACJI, PRZEMÓWIEŃ ITP. NIKOMU NIE POTRZEBNYCH BZDETÓW. DAJCIE LUDZIOM ODPOCZĄĆ W NIEDZIELĘ
Odpowiedz
Pissowskie sługusy i tak zrobią co im ,,ludzkie'' pany nakażą. Już alert RCB wykorzystywali do agitacji wyborcze, to co tam obywatele Polski i nasi goście. Niestety kaczyński i jego taniec na trumnach sprawił że obrzydził ludziom tą katastrofę do której sam się przyczynił.
Odpowiedz
Kaczor do końca swoich dni będzie doił temat Smoleńska. Jak ma dowody na zamach, to niech je wreszcie przedstawi, jak nie ma, to niech sp---dala i zamilknie raz na zawsze!!!
Odpowiedz
Polityka strachu, Covid, wojna...To się najlepiej opłaca
Odpowiedz
W związku z tym, że Pan od MSW i czegośtam odleciał od rzeczywistości, proponuję zbiórkę na tygodniowy wypad tzw wczasy dla tego Pana w Krematorsku (UA) i pominę wyobraźnię i epitety do takich pomysłów. Żeby nie była krzywda to druga zbiórka internetowa dla Złotowłosego, wraz z osobą towarzyszącą od kopania na metr i przesiewania wraz z tygodniowym pobytem w Buczy na obowiązkowe sympozjum z wykładem Radosława S. o tu zacytuję: ,,murzyńskości" i ,,robieniu laski Amerykanom". Zbieractwo warto uatrakcyjnić o sprzedaż macy Najpierwszej Damy, którą wszyscy znamy. Co zostanie z kupna biletów dla tych Państwa a uzbiera się więcej, na biedne dzieciaki z UA, niech maja chwilę radości i spokoju. Dziwię się jednakże, że w tak zacnym piśmie do włodzarzy miejskich i gminnych, zabrakło nakazu zaopatrzenia uciekinierów z rozjeżdżanej przez czołgi UA, w obowiązkowe zatyczki douszne. Tu ocenę zostawmy psychologom, czy przeżywanie traumy wielokrotne, to dobry sposób na spędzanie niedziel, w pokojowo nasatawionym kraju. Bo nie myślę, że to świadomy prezent dla Imperium Wschodniego, dręczenie ludzi przerażonych własnym jutrem i losem bliskich. Miasta powinny odpisać, że odmawiają wprost w imię poszanowania godności istot ludzkich, jakim pomaga społeczeństwo i spadkobiercy zasad moralnych Najjaśniejszej 2 Rzeczpospolitej.
Odpowiedz
I znowu ktoś miał dwa wybuchy pod kopułą.
Odpowiedz
Daleko w ........ mi ta rocznica lata...... Mało miesięcznic było ?? I co roku ta sama szopka bedzie?? Inne ,,katastrofy'' nie zasługują na upamiętnianie ?????
Odpowiedz
Powiedzcie Kaczyńskiemu, ze winny jest ten kto nakłaniał brata do ładowania za wszelka cenę bo to był początek kampanii prezydenckiej. Ładowania pomimo braku warunków i braku nawigatora rosyjskiego na pokładzie bo PiS powiedział, ze nie będzie się im ruski płatał po pokładzie. Plus Lechu spóźnił się pół godziny i mieli presję czasową. Szkoda załogi zmuszonej do ładowania na siłę a PiS nie rozumiał co znaczy pull up drący się 2 minuty przed uderzeniem w ziemię
Odpowiedz
PSIA MAĆ JEDNAK WYJĄ :(
Odpowiedz
w swidniku wlasnie zawyly syreny
Odpowiedz
To hańba, politycy zmusili pilota do lądowania. Zginęło wiele wartościowych osób, byli w pracy i pod presją spóźnionych na uroczystości polityków. Pamiętajmy o tym.
Odpowiedz
Ja wczoraj dostałam info z aplikacji RSO, że będą wyły. Wczoraj w Radio Lublin podawali, że niektóre miasta nie włączą syren, ale na tej liście nie było mojego. Dzisiaj rano budzę się o 8:47 i się i się zastanawiam czy te syreny w ogóle działają czy może są tak ciche, że nawet z tak lekkiego snu (skoro obudziłam się sama 6 minut później) nie potrafią mnie wybudzić... i co by było gdyby faktycznie była potrzeba ostrzeżenia. Kurde, test działania syren się nie powiódł! Lipa... jak coś się wydarzy naprawdę, to nawet nie zostanę ostrzeżona. I tak mi szanowny prezydent miasta zapewnił spokój swoją "przemyślaną decyzją" o niewłączaniu syren, że z samego rana usiadłam do komputera w poszukiwaniu informacji co się wydarzyło. Kurde, rządowy Regionalny System Ostrzegania powinien być wiarygodny. Włodarze myślą, że każdy śledzi ich facebooki cały czas? że napiszą sobie post kilkanaście godzin wcześniej, i że wszystko będzie cacy, bo przecież powiadomili mieszkańców. To dopiero jest sianie zamieszania.
Odpowiedz
Jak by Ukraińcy byli tacy jak ci pseudopolscy Polacy co tu piszą komentarze to Ukraina broniła by się parę minut. A rząd i wojsko sami Ukraińcy by wymordowali. Z jakimi ludźmi przyszło nam żyć. TYLKO SIĘ POCHLASTAĆ. BEZMYŚLNI SYMPATYCY RUSKICH, ALBO NIEMCÓW. JA TĄ KATASTROFĘ DOBRZE PAMIĘTAM. I OD RAZU UDERZYŁO MNIE TO ŻE RZĄD POLSKI W KILKA CHWIL OSKARŻYŁ PILOTÓW I PIJANEGO MINISTRA, LUDZIE RZĄDY OBCYCH PAŃSTW W TAKICH PRZYPADKACH NAWET GDY GINĄ TYLKO ICH OBYWATELE SAMI CYWILE, NAJPIERW SPRAWDZAJĄ CZY NIE PRZYCZYNIŁY SIĘ DO NICH INNE SŁUŻBY CZY ZANIEDBANIA SŁUŻB PRZY LĄDOWANIU. A TU NIC. ODDANIE CAŁEGO DOCHODZENIA OBCEMU PAŃSTWU. PAŃSTWO KTÓRE BARDZO NIE LUBIŁO POLSKIEGO PREZYDENTA. WSTYD I HAŃBA DLA ÓWCZESNEGO POLSKIEGO RZĄDU. A JESZCZE TU NASZE TROLLE CO WYPISUJĄ. N.Ż SIĘ W KIESZENI SAM OTWIERA. POLSKO JAKICH TY MASZ OBYWATELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Odpowiedz
W pierwszym zdaniu masz częściowo rację. Ale tylko częściowo. Bronilibyśmy się tylko kilka minut, bo nie mamy czym! PiS wypowiedział nawet podpisany już bodajże kontrakt i do dziś nie zapewnił nam śmigłowców. Rozpieprzył całą armię "inwestując" w WOT, który padnie momentalnie. My nawet amunicji nie mamy. Sprawdź, ile czołgów miała Ukraina w momencie ataku Rosji i porównaj to z tym, czym dysponuje Polska. To samo zrób z wozami bojowymi, myśliwcami, armatami, systemami rakietowymi... PiS do reszty rozpieprzył armię, która i tak nie była w zbyt dobrej formie. Przestań więc rozsądnie myślących ludzi wyzywać od sympatyków Niemiec i Rosji, bo to Kaczor chce budować w Polsce taką właśnie Rosję - chce być Putinem Polski, któremu nikt się nie przeciwstawi w żadnej kwestii.
Odpowiedz
Czy Kaczyński myśli, że te syreny zagłuszą jego wyrzuty sumienia???
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...