Dobrze
|
|
Co to za busiarz potencjalny morderca i dokąd jeździ ??
|
|
To teraz niech policja pojedzie do stacji kontroli pojazdów, które podbił aktualny przegląd, bo wątpię aby w rok powstały takie zniszczenia, a ktoś musiał im to podbić.
|
|
Kropla w morzu, na drogach jest tysiące takich trumien na kółkach które o dziwo przechodzą przeglądy
|
|
Nie rozumiem czemu kary za przewóz ludzi takimi pojazdami są mniejsze niż za przewóz towarów.
|
|
Więcej takich kontroli potrzeba!
|
|
wyeliminować czym prędzej ten złom z ruchu
|
|
takie złomy jezdzą lubartów lublin.
|
|
A PiS w kampanii wyborczej obiecywał komfortowe, wygodne autobusy. OBIECYWAŁ i FIGU.
|
|
Jechalem takim ostatnio. Mlody kierowca, chlopak kulturalny wobec pasazerów ale samochod niejednokrotnie nazwał kondomem. Jak zglaszal do ... bazy brak swiatla pozycyjnego z tyłu to dostał uwage zeby ***ami dupy nie zawracal!
|
|
zajrzyjcie do krasniku tu dopiero jest sajgon Tylko ze miejscowa policja udaje ze nic sie nie dzieje
|
|
Powinni podac marke opon to wiadomo na czym jezdzic...opony nie do zdarciaaa
|
|
Dziady chcą się dorabiać na ludziach - a wystarczyłoby podnieść kary za takie rzeczy x10, zamiast podatki
|
|
Niech s kontrolują busy kraśnickich firm tam jeżdżą szroty, a czasem nie dają biletów. Dziwne bo ten stan trwa latami.
|
|
Jak chcesz wiedzieć to przeglądy na AUTOBUSY i busy są co pół roku i jak ktoś nie ma pojęcia o tym to niech się nie wypowiada
|
|
dlaczego nie pokażecie luksusowej limuzyny zarządcy miasta przodującego w zadłużeniu
|
|
To jeszcze nic. Niech skontrolują pojazdy służb drogowych w lubelskim, zdziwią się jak zobaczą jakimi samochodami mozna jeździć i wozić ludzi do pracy.
|
|
Jak to możliwe żeby pasażerowie przewożeni busami i autobusami na trasach międzymiastowych np; Lublin- Lubartów stali z powodu braku miejsc siedzących, te pojazdy powinny zabierać tylko tyle pasażerów, ile mają miejsc siedzących, takie przewozy są u nas na porządku dziennym i jesteśmy chyba jedynym krajem w Europie i na świecie, gdzie takie przewozy - o zgrozo !- są normą
|
|
90% pojazdów korzystających z tego dworca powinno mieć od ręki odebrany dowód rejestracyjny, jedynie PKS Biłgoraj trzyma jakiś poziom.
|
|
Raz wysiadałem z busa na tysiąclecia, nauczony, że wszystkie busy to złomy i trzeba mocno szurnąć drzwiami aby się zamknęły, użyłem całej siły... i wypadły drzwi, busiarz prawie aż się zesrał ze złości. Aha i ważę 60kg, więc możecie się domyśleć jaki byłem zdziwiony ile mam "siły" :P
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|