a gdzie szczegółowa lista kto ile smsów zdobył? nie widzę tu mojego burmistrza....
|
|
wyjaśnienie dla niezorientowanych!!!
czy burmistrz Artur Grzyb mógł sam na siebie wysyłać sms-y? odpowiedź: MÓGŁ
czy burmistrz Artur Grzyb mógł sam na siebie wysłać PONAD 600 sms-ów? MÓGŁ
czy wysyłał??? hehehe... ZASTANÓW SIĘ I ZGADNIJ
to byłoby TYLKO... 700 złotych... ILE ZARABIA DNIÓWKI BURMISTRZ?
burmistrz chwali się inwestycjami drogowymi... panie burmistrzu mieszkańcy Międzyrzeca narzekają na NIEPOODŚNIEŻANE drogi...!!!
|
|
Wydawca zarabia na sms a wy naiwniacy w to wierzycie,
|
|
Jestem ogromnie ciekawy ile SMS-ów wysłano z tego samego telefonu
Proszę opublikujcie to wtedy dopiero będzie śmiech
miłej zabawy :lol:
|
|
Tak patrzę na wyniki i zastanawiam się: jakie to inwestycję poczyniła Pani Gumieniak ???czy aż 400 mieszkańców Uchań i okolic by ją poparło??? Pan Demendecki też dziwnie bo poparcie 139 głosów dostał dopiero 31.12.2009 i rzadnego głosu przeciwnego... cóż zmieniłbym zasady tej oceny i może wtedy byłaby miarodajna...
|
|
Myślę że tylko jeden sms z jednej komurki to obiektywny obraz preferncji wyborczych pokzazałby. Jako mieszkaniec Gminy Werbkowice też uważam że Pan Bojko z czcicielami nasemesował. Ale takie zasady Dziennik Wschodni ustalił.
|
|
ach z za wynik Wojta Gminy Spiczyn aż cztery głosy negatywne i 0 pozytywnych, ależ ten świat niesprawiedliwy
|
|
Dla Wójta w Jabłoniu to sms-ki na "Tak" szły po godz.22-ej w nocy bo do 20-ej to miał -10 głosów i zajmował ostanie miejsce.
|
|
A nasz Ćwiek jak zwykle głowę w piasek schował. Każdy temat, który może być trudny kwituje "to nie moja sprawa" albo "nie będę się wypowiadał".
Ale jak to mówi poeta: "Drżyjcie puste pały, zostały wam już tylko 3 kwartały".
|
|
facet cierpi bardziej niż większość mieszkańców gminy i już pewnie odlicza biedaczek ostatnie dni... |
|
Nie wiem Szanowni Państwo jak w waszych powiatach ale w powiecie Parczewskim wygrał Wójt Gminy Jabłoń zaufanie wśród mieszkańców zdobył w dwie godziny przed zakończeniem konkursu w noc sylwestrową kiedy ludzie się świetnie bawili na balach,prywatkach i wysyłali sobie sms ale z życzeniami noworocznymi:).Ciekawa jestem jaka będzie wypowiedź w gazecie o jego wygranej,zapewne będzie dziękował za poparcie tylko ilu mieszkańcom co wysyłali smsy?
|
|
Prymitywny pomysł na ściągnięcie kasy od ludzi. Ile dziennik na tej loterii zarobił ??
|
|
i Dziennik Wschodni zarobił na smsach - poprostu bomba.
taką ankietę to można sobie... Mały Jasio z III klasy zrobił by równie miarodajną i dużo taniej
|
|
24 wójtów zakończyło naszą zabawę bez żadnych głosów. Wśród nich jest Józef Biały z gminy Aleksandrów w powiecie biłgorajskim. – Przypuszczam, że u nas ludzi nie interesują takie zabawy i plebiscyty – kwituje wójt Józef Biały, który w Aleksandrowie rządzi już pięć kadencji.
Brawo!! Ma Pan rację!! I szacunek dla Pana, że nie dał się Pań wciągnąć w nabijanie kabzy Dziennikowi. Żal mi idiotów, którzy wysyłali esemesy na siebie - głupota i totalna desperacja!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|