Słów brakuje, aby wyrazić to co te kreatury zrobiły. Oby policja ich znalazła.
Powinni trafić do więzienia na zabicie zwierzęcia - nie wyrok w zawieszeniu tylko odsiadka
|
|
Kara śmierci dla tych ..... szkoda słów. Że to piesek to nie znaczy że ma im to ujść bezkarnie.
ŚMIERĆ KATOM
|
|
I właśnie dlatego powinni znów wprowadzić kary cielesne. Takich delikwentów po złapaniu powinni zawlec na środek placu, przywiązać do słupa i wlepić odpowiednią ilość batogów tak, by ślady zostały na całe życie. Do tego opublikować zdjęcia w gazetach.
|
|
tych co to zrobili, powinni najpierw podpalić, później skopać a na końcu zadeptać....
|
|
Poprostu brakuje słów aby określić takie zachowanie.
Z psychiką tych smarkaczy jest chyba coś nie tak?
Rodzi się tylko jedno pytanie , kto to wychował ?
Ile trzeba mieć w sobie podlości aby w taki sposób zabić to bezbronne zwierze?
|
|
na to nie slow... karac i jeszcze karac. Panowie Policjanci... prosze Was... zlapcie sprawow. Rowniez ukarac rodzicow!!!!
|
|
Straszna sprawa, ale podejrzewam ze nagrania dokonały dzieci sznowanych obywateli wiec sie sprawie ukreci łeb
|
|
Zepewne banda zeofilów i pedałków z małymi ptaszkami. Jesli czytają ten komentarz to prosze o kontakt to sobie porozmawiamy poczujecie sie jak ten szczeniak
dominiczek30@tlen.pl
|
|
popieram teraz załatwili pieska za kilka lat zabiją człowieka |
|
Witam
Apeluje do kolegów tych zwyrodnialców,aby poinformowali mnie kto to zrobił. Nagroda za informacje to 500 zł. Pełna anonimowosc
barnaba98@o2.pl
|
|
Jak znajdę czas, a policja nie da rady znaleźć sprawców, to jestem gotów sam dorwać tych gnoi - jeśli są chętni do współpracy, niech się zgłaszają na forum.
Michał, Lublin
|
|
jak was ku*** zlapie to podpale i bede skakal po glowie skorwysyny je***e
|
|
Mój e-mail to roxyman@wp.pl. Dorzucę 200 zł do nagrody, wypłaconej po potwierdzeniu, ze winni zostali aresztowani przez policję.
|
|
Jestem za po stokroć za. Jeśli nawet zwierzę ugryzie czy podrapie to jest wina człowieka. A szczególne okrucieństwo zasługuje na szczególny wyrok. |
|
No właśnie ,Redakcja mogłaby uruchomić jakieś konto na które można by wpłacać kasę na nagrodę dla osoby która wskaże gnoi.Sama chętnie się dorzucę ,byleby tylko zapłacili za to co zrobili
|
|
SZMATY TAK MOGE POWIEDZIEĆ NA TYCH CO ZROBIŁY TEMU BIEDNEMU PIESKOWI. TERAZ ICH TRZEBA PODPALIĆ I SKOPAĆ. NIENAWIDZE TAKICH LUDZI LECZ ICH NIE MOŻNA NAZWAĆ LUDŻMI LECZ BYDLAKAMI! ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ , ŚMIERCIĄ SWĄ NIECH ZAPŁACĄ CO ZROBIŁY ZE NAWET BYŁ TO BIEDNY PIESEK
|
|
wlasnie, niech redakcja zadziala...
|
|
szok, nie rozumiem jak mozna zabic małe bezbronne zwierze ot tak dla zabawy.3D4BF
|
|
DZIWIC SIE ZE PIES KOGOS POGRYZŁ BRONI SIE PRZED GNOJSTWEM A TO MAŁE ZWIERZE NIE MIAŁO SZANS NIGDY PIES NIE ZAATAKUJE BEZ POWODU MAM OWCZARKA NIEMIECKIEGO
|
|
Tych sku***eli powinno się kroić powolutku na plasterki tak, żeby nie mieli szans się wykrwawić i dla zabawy przypalać żywym ogniem. I zostawić później w środku lasu. Resztę załatwi przyroda.
|
Strona 1 z 30
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|