tobie to się chyba szkoła kiedyś pzrejadła bo byki walisz jak ostatni głąb
|
|
JAK ZWYKLE.NIC NOWEGO. |
|
Dariusz Wróbel – Burmistrz Opola Lubelskiego został wybrany „najlepszym włodarzem” w kategorii „gminy miejsko-wiejskie” w kraju. Z kolei Gmina Opole Lubelskie uplasowała się na 5 miejscu wśród najlepszych w kraju gmin miejsko-wiejskich.
Przykro mimieszkańcowi Bełżyc,że u nas w Bełżycach nic się nie da....:(:(:(
|
|
Przejadają się |
|
nie przjadają się tylko się już dawno przejadły! mam mdłości.... chyba się ide wyrzygać do centrum!
|
|
debile takie jak ty tak mają, najpierw sie na chleją a potem rzygają
|
|
czasami lubie sie też zesrać w gacie tak przy 30 stopniowym upale! hmmm sama przyjemność ;-)
|
|
człowieku (o ile to określenie nie na wyrost ) czego robisz z siebie dobrowolnie kretyna ? idiotę ? mendę ? prymitywa ? czy cokolwiek innego /
rajcuje cię bycie zerem ?
ps. a gdzie jest modyfikator wpisów że pozwala na wpisywanie takich tekstów, już wszystko zdziadziało i zpsiało - dziennik wschodni ma coraz niższy poziom jak widać
|
|
ło! przyczepił się teraz do dziennika, no co za typ! tylko się czepiać to źle to źle! a wstydzi się porządnie nasrać w gacie! no ja tego nie rozumiem!
|
|
ciemnota bełżycka w transie
|
|
masz rację mik! ciemnota bełżycka wpada w trans narzekania na wszystko i na wszystkich! a można przcież po cichutku nasrać se w te gacie i sie nikomu nie przyznawać!
|
|
|
|
a jak tu nie narzekac jak Bełzyce dziadzieją coraz bardziej, porastają chwastami i ... tylko władza ma sie dobrze
|
|
a co tu się dziwić! jak tu same lenie! popatrzcie na miejscowości obok bełżyc... wszystko zadbane, wykoszone, wypielęgnowane! koszą młodzi i starsi i nie pytają czy to pas drogowy? czy droga powiatowa czy wojewódzka! oset gdzieś wy***y to babcia czy dziadek ciach go nożykiem! a to lenie! lenie! i jeszcze raz lenie!!!
|
|
więcej - lenie, brudasy i niechluje. zobaczcie rudery w rynku farba obłazi, schodki sie walą, drzwi takie że lepiej snopek postawić . ale takie dziadostwo ma byc chyba na 600 lecie żeby pokazać tradycje i że sie nic nie zmieniło przez 600 lat
|
|
na szczęście to 600 lat miasta a nie gminy Bełżyce! te nieroby z Bełzyc niech się wstydzą i dalej oglądają za kimś kto mógłby za nich coś zrobić! a oni dalej tylko biadolić jak to im źle!
|
|
fakt gmina idzie jako tako bo ludziom sie chce dbac o swoje otoczenie a tzw. "miasto" zostało w średniowieczu i jak w tamtych czasach maja syf na ulicach
|
|
a co tam za rewolucja w urzędzie ? siwy szaleje, jego pupil łyka na urlopie? a mówią że w wakacje to sezon ogórkowy
|
|
też słyszałem że tam nieźle rozrabiają
|
|
też słyszałem! kobity oknami uciekają! cały czas imieniny! ale jakoś wszystko dobrze funkcjonuje - no ja nie wiem jak oni to robią!
|
Strona 544 z 552
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|