Warto jechać 600 km :) ale trzeba sie naszykowac na czekanie i przyjechac najpóźniej o 3 jak chce sie wejsc tego samego dnia... moja kolezanka miala problem z kregami i jej pomogla
|
|
Corka ma 5 tygodni czy pomoze na biodra
|
|
Czy Serwinka zajmuje się też ostrogami piętowymi?
|
|
Ciemnogrod to przyjmował na ortopedii ciotka po wypadku, powiedzieli lekarze, że operacja reki i kości obojczyka na śruby, szwy, blizny i do końca życia nie będzie mogła do góry ręki podnieść... Pojechała do Serwinki i kobieta jej wszystko ponastawiala i rękę ma sprawną. Ma tylko z jednej strony lekko wypukłą kość obojczyka, ale nawet tego nie widać jak ktoś nie wie o tym obojczyku to nawet nie zwróci na to uwagi. Po kilku miesiącach już normalnie ręką mogła wszystko robić. Ciemnogrod to niedouczeni lekarze a nie Serwinka.
|
|
Do wszystkich, którzy pytają, ja osobiście nie bylem u Serwinki, ale moja Ciotka i bratowa były. Ciotka z kręgosłupem (ból nie do zniesienia, nic nie pomagało) a bratowa jako dziecko coś z nogą. W obydwu przypadkach skuteczność 100%. To było pare lat temu, podobno trzeba stać w kolejce i najmilsza nie jest, ale podobno na wszystko pomaga.
|
|
Nie kupujcie leków w aptece w Niedzwiadach koło Tarła po wizycje u serwinki, zdzierają 3 krotną wartość leków. To nie uczciwy proceder tak naciągać chorych ludzi.
|
|
Po wizycie u serwinki nie kupujcie leków w aptece w Niedzwiedziach, zdzierają trzykrotną wartość ceny leków. To skandal żeby tak rzerowac na chorych ludziach.
|
|
Czy Serwinka przyjmuje w soboty?
|
|
Witam serdecznie.Mam zapytanie czy Serwinka pomaga przy Haluksach?Pracuję przy kasie na stojąco i po 8 godz,oczuwam mocny ból.Haluksy mocno widoczne.
|
|
Witam serdecznie.Mam zapytanie czy Serwinka pomaga przy Haluksach?Pracuję przy kasie na stojąco i po 8 godz,oczuwam mocny ból.Haluksy mocno widoczne.Oczywiscie, że pomaga. Za tydzień mam wizytę u niej właśnie i będzie nastawiała haluksa |
|
Witam. Mam gangliona na nadgarstku. Czy miał ktoś taki problem i jak go rozwiązała P.Serwinka? Proszę o odpowiedź i dziękuję:)
|
|
Czy ta Pani zajmuje się tylko chorobami/dolegliwościami związanymi z układem kostnym czy pomaga również na inne schorzenia. Proszę o pomoc.
|
|
A kręgosłup?
|
|
Czy mozna się zarejestrować do Uzdrowicvielki telefonicznie?
|
|
Czy ma ktoś aktualny numer
telefonu do Serwinki?
|
|
Czy taPani zajmuje się tylko zlamaniami, czy też innymi problemami a mianowicie mam problem z nawracajacym się zapaleniem jamy ustnej, byłam już u wielu lekarzy i bez żadnych rezultatów. Od każdego słyszałam,, po tych lekach powinno już nic nie występować,, ale oczywiście jest to samo. I to do takiego stopnia że nie mogemjestmo a nawet mówić. Czy ktoś cos może poradzić a temat takiego problemu??
|
|
Wejdź na stronę 'Barbara Kazana naturoterapeutka" Darmowe metody Naprawdę jest to dobre
|
|
kase jakąś za to bierze ? ? ? ? ?Pewnie chciałbyś za frico?????????????????????????????????????????? |
|
Mam pytanie czy ona pomoże takie w bardziej skomplikowanych chorobach jak stwardnienie rozsiane?
|
|
jestem po dwóch operacjach, jedna u prawej i druga u lewej ręki. Minęło 3 lata, skończył sie ból, suszarka z ręki wypadała i problem był z podstawowymi czynnościami. Akurat w tej kwestii polecam zabieg chirurgiczny. Mój tata ma to samo ale sie boi operacji.
|
Strona 18 z 20
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|