![]() |
Tylko ze u mnie w gminie nie ma zadnych rachmistrzow rezerwowych. Jest nas tylko czworo i jeden lider
|
![]() |
Pity w małopolskim ruszyły
|
![]() |
śląskie-dziś dostałem PIT;)
nie wiem czy Pani w GUS-ie się pomyliła...czy aż tyle muszę oddać!!!
|
![]() |
Testy fakt pic na wodę. po prostu GUS musi mieć podkładkę w razie kontroli. Dojazd na ankietę za własną kasę wkurza?! A do pracy jak dojeżdżasz to niby za czyje?! Za pracodawcy? Nie chcesz nie rachmistrzuj. Idź do innej pracy a nie narzekaj.
|
![]() |
dokładnie, pic na wodę...
|
![]() |
Mazowieckie, powiat radomski - macie już pity?
|
![]() |
Nie dojazd do ankiety geniuszu, ale na szkolenia. Nie narzekam, stwierdzam fakt. |
![]() |
Też z początku się złościłem, że przyszły pracodawca nie oddał mi pieniędzy za studia.
|
![]() |
Jeśli chodzi o dojazdy na szkolenia to fakt - mogliby zwracać za to kasę. Liderom zwracają. A twój post można było zinterpretować w dwojaki sposób. |
![]() |
Liderom zwracają? He, niektórzy mają lepiej, a inni gorzej... |
![]() |
A co się spodziewaliście? tak samo będzie z nagrodami- liderzy dostaną, a rachmistrze obejdą się smakiem. |
![]() |
Liderzy nie dostali żadnych nagród! Faktycznie takie coś było przewidziane przez GUS, ale ostatecznie liderzy dostali przed świętami pisma, że nagród nie będzie. Sprawdzaj najpierw informacje. |
![]() |
Tak, tak. Liderom zwracają. Podbijają im tzw. delegację i otrzymują zwrot kasy za dojazd. Są równi i równiejsi. Nic nowego w tym kraju. |
![]() |
No ale czy to GUS nam zwraca czy nasz pracodawca, czyli Urząd Gminy? GUS to nie ma nic do rzeczy. Takie szkolenie należy traktować jak każde inne przed podjęciem pracy. |
![]() |
Zgadza się, tylko niektórzy stąd nie wiedzą jak się świat kręci...
Podatki... a co to takiego?
Składki... a na co? dla czego tyle mi uwalili... uwalili ci tyle bo jesteś nie robem bezrobotnym który tylko rękę wyciąga żeby mu dali i jęczy że jeszcze mało mu dają.
Równi równiejsi, pewnie bo ci równiejsi pracują normalnie, wprawdzie w urzędzie, ciepła posadka w budżetówce no ale jednak pracują i jak ich zakłąd pracy wysyła na szkolenie to dostają delegacjie... Jak byś pracował i twoja firma wysłała by cię na szkolenie też byś dostał delegacjie, a co dopiero mówić o równiejszych, którzy dostają samochód służbowy, telefon, laptopa, szkolenia za granicą które polegają na zwiedzaniu a nie szkoleniu się dopiero takich to na języki biorą tacy jak wy, trzeba się było uczyć....
Ludzie nie piszcie że macie pity, bo nas to g*wno obchodzi, to nic dziwnego i nadzwyczajnego że dostaliście PITa, dla nas ludzi pracy to jest normalne!!!! Zaraz będą pytania co z tym pitem zrobić, co i po co wypełnić... oj ludzie luzie...
|
![]() |
wez czlowieku moze najpierw slownik ortograficzny przeczytaj a dopiero potem pisz te swoje eseje. NIEUKU |
![]() |
Jak ci nie pasuje o czym się na tym forum pisze to tu nie wchodź. Uczyć się trzeba było? A ty co, pewnie po jakiejś prywatnej szit uczelni kozak. Nie obrażaj ludzi . Wielu rachmistrzów ma studia wyższe. Daj swoje namiary to pogadamy osobiście. Przyjadę i zobaczę jaki z ciebie człowiek pracy. |
![]() |
Nie strasz człowieczku, bo zawsze się znajdzie ktoś silniejszy. Jak nie masz co napisać, to nie pisz wcale. |
![]() |
Nie straszę po prostu niektórzy mają się na tym forum za niwiadomo kogo. Trzeba ich lekko utemperować. Forum ma służyć wymianie spostrzeżeń i informowaniu się nawzajem a nie obrażaniu. |
![]() |
To temperuj jak należy zamiast pisać, że przyjedziesz i pokażesz. Takie teksty są modne gdzieś w ciemnych bramach a nie na forach, poza tym dlaczego chcesz temperować poprzednika? Nie ma racji? Może i mógł treść ubrać w ładne słówka, ale po co? Przekazał wszystko bardzo konkretnie i w zupełności się zgadzam z tym co napisał. Ludzie przestają myśleć. |
Strona 136 z 168
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|