Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Szukam pożyczki

Utworzony przez Gość, 31 sierpnia 2010 r. o 11:41
honor[/quote]
    Jestem matką i udzielam szybkich pożyczek w ciągu godziny[/quote]
Jestem i udzielam szybkiej pożyczki, jeśli spełnisz moje warunki[/quote]
Pożyczka osobista od 2 000 do 9 000 000,00 zł w wysokości 2%[/quote]
Whatsaps: +33 755966288
[quote]mail: luizaaguiero0001@gmail.com
[quote]sformułował twoją prośbę
[quote]Kwota pożyczki: ............................?
[quote]Okres spłaty: ............................?
Odpowiedz
jestem Łukasz, jestem tutaj, aby poinformować osoby potrzebujące problemu finansowego, że istnieje rozwiązanie i jest tutaj Zbawiciel w naszym kraju, ponieważ potwierdzam moją kwotę pożyczki w wysokości 100 000 i przyszedłem tutaj na forum, aby zeznawać o tej firmie i nikt nie powinien wątpić w tę firmę, ponieważ są prawdziwe i uzasadnione po moim spotkaniu z firmą o nazwie Stella Rene, firmą pożyczkową, podążyłem za nimi i przyznają mi kwotę pożyczki po skontaktowaniu się z tą firmą i przyszedłem tutaj, aby powiedzieć wszystkim, że istnieje odpowiedź na wszystkie nasze problemy w tym kraju, a dziś jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ dostałem moją pożyczkę od firmy i proszę wszystkich, którzy potrzebują pożyczki, o skontaktowanie się z nimi dzisiaj pod adresem e-mail mrsstellareneloanfirm1@gmail.com lub skontaktuj się z nimi na WhatsApp +971586972460 lub skontaktuj się z działem pomocy technicznej pod numerem 586972460, aby uzyskać więcej informacji na temat wymaganego kredytu dzisiaj. Łukasz
Odpowiedz
Witam Pana / Pani Przedstawiam się, że to Mandame, Angela Gonzalez, w ofertach pożyczek między osobami indywidualnymi jest za dużo oszustwa. Ja odwiedziłem stronę ogłoszenia pożyczki między osobą poważną na całym świecie i znałem budzącego grozę pana, pana Iwaniuka Dariusza, który pomaga ludziom, udzielając im pożyczek i który udzielił mi pożyczka w wysokości 8 000, którą muszę spłacić w ciągu 4 lat z bardzo niskim odsetkiem od niego, 3% przez cały okres kredytowania i tam otrzymałem pieniądze bez protokołu. Potrzebujesz kredytu osobistego, bank odmawia udzielenia ci pożyczki, jesteś w dowolnym kraju na świecie, do którego możesz się zwrócić i będziesz zadowolony, ale uważaj na tych, którzy nie lubią spłacać pożyczek. Oto jego email: iwaniukdariusz1234@gmail.com. WHATSAPP +593 09 863 66 359
Odpowiedz
Orientujecie się czy w wonga można mieć więcej niż jedną pożyczkę naraz?
Odpowiedz
Ty, który szukasz pożyczki pieniężnej. Jesteś właścicielem firmy, prywatnym inwestorem, a nawet kimś, kto potrzebuje szybkiego finansowania w danej sytuacji. Oto okazja, aby pożyczyć pieniądze online w 48 godzin Oferuję ci pożyczkę od 5000 euro do 300.000 euro do 2.000.000 euro. Oto mój e-mail  jiril0250@gmail.com
Odpowiedz
Orientujecie się czy w wonga można mieć więcej niż jedną pożyczkę naraz?
Witam! Moreno, w wonga.com możesz mieć tylko jedną pożyczkę w tym samym czasie. O następną możesz ubiegać się zaraz po spłacie pierwszej. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią: - telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub - poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomek | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Odpowiedz
Złóż wniosek o szybką pożyczkę !!!!!!!!!    Czy poszukujesz środków na spłatę kredytów i długów? Czy masz problem z niezapłaconymi rachunkami i nie wiesz, w którą stronę iść i gdzie się zwrócić? Co powiesz na znalezienie renomowanej firmy do konsolidacji zadłużenia, która może pomóc Ci w zmniejszeniu miesięcznych rat, dzięki czemu będziesz mieć niedrogie opcje spłaty, a także przestrzeń do oddychania pod koniec miesiąca i rachunków, które trzeba zapłacić? Dr Thomas Loan Home jest odpowiedzią. Zmniejsz płatności, aby zmniejszyć obciążenie miesięcznych wydatków. E-mail (Thomasfrankfirms@gmail.com)
Odpowiedz
Oferta pożyczki między osobami fizycznymi (e-mail: ferdinandogenovese66@gmail.com) Witaj, jesteśmy organizacją, która udziela pożyczek od 5000 € do 1 000 000 € każdy może do nas wrócić z oprocentowaniem 3%, aby uzyskać więcej informacji na temat ubiegania się o pożyczkę, będziemy do Twojej dyspozycji, aby Cię powiadomić. Oto nasz e-mail, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji na temat pożyczki. E-mail: ferdinandogenovese66@gmail.com
Odpowiedz
cześć   Jestem matką i robię szybkie pożyczki w ciągu 1 godziny można Jestem w Polsce i udzielam szybkiej pożyczki, jeśli przestrzegasz moich warunków pożyczka prywatna od 3000 zł do 9000.000,00 zł do 2% stawki sformułował twoją prośbę kwota pożyczki: ? okres spłaty: ? Whatsaps: +33 755966288 mail kontakt  :  luizaaguiero0001@gmail.com
Odpowiedz
Świadectwo o tym, jak otrzymałem pożyczkę w wysokości 2% (Frank Loans Services) Uzupełnieniem dnia dla wszystkich tutaj, Nazywam się Susan Cody, bez zastrzeżeń polecam współpracę z „Frank Loan Services” dla wszelkiego rodzaju pożyczek bez zastrzeżeń, byłam w kryzysie finansowym i potrzebowałam pożyczki w wysokości 95 000 euro, Wypróbowałem prawie wszystkie banki i jakąś inną firmę pożyczkową i nie mogłem uzyskać żadnej zgody, a potem postanowiłem spróbować jeszcze raz, gdy skontaktowałem się z „Frank Loans Services” w celu uzyskania pomocy, mogłem powiedzieć, że jest osobą, której mogę zaufać ja podejmuję najlepszą decyzję dla mnie i mojej rodziny, na szczęście dla mnie z powodzeniem udzielono pożyczki, nawet z zabezpieczeniem lub bez, ale brak kontroli kredytowej, a ich usługi są szybkie, niezawodne i godne zaufania. Czy trudno jest uzyskać obsługę kapitału od lokalnych banków i innych instytucji finansowych? Czy masz problem z niezapłaconymi rachunkami i nie wiesz, w którą stronę iść i gdzie się zwrócić? Co powiesz na znalezienie renomowanej firmy do konsolidacji zadłużenia, która pomoże ci zmniejszyć miesięczne raty, dzięki czemu będziesz mieć niedrogie opcje spłaty, a także będziesz mógł odetchnąć pod koniec miesiąca i zapłacić rachunki? „Frank Loans Services” jest odpowiedzią, oferują kredyty według bardzo przystępnej stopy procentowej wynoszącej 2% zainteresowanych osób, powinny skontaktować się z nim za pośrednictwem swojego e-maila: k.frankloans@gmail.com Telefon komórkowy: + 1-713-389-6778. Ich usługi obejmują kredyty edukacyjne, pożyczki na nieruchomości, pożyczki refinansowe, pożyczki biznesowe, pożyczki rolnicze, pożyczki hipoteczne, pożyczki twarde, pożyczki samochodowe, pożyczki osobiste, pożyczki studenckie, pożyczki domowe itp. Prosimy o kontakt z nimi już dziś w celu uzyskania dalszych informacji za pośrednictwem jego e-maila : k.frankloans@gmail.com Telefon komórkowy: + 1-713-389-6778.
Odpowiedz
Udzielamy prawdziwych pożyczek firmom i osobom fizycznym. Możesz ubiegać się o kwotę do 100 000 PLN osobiście i 10 000 000 PLN jako podmiot współpracujący lub firma. Nasze usługi są oryginalne i dobrze udokumentowane do celów prawnych. Kontaktowy adres e-mail: (Gormanfinancelimited@gmail.com) ...
Odpowiedz
We grant real loans to companies and individuals. You can apply for up to PLN 100,000 in person and PLN 10,000,000 as a cooperating entity or company. Our services are original and well documented for legal purposes. Contact email address: (Gormanfinancelimited@gmail.com) .......
Odpowiedz
Witam posiadam 25 kontaktów do prywatnych inwestorów którzy udzielają pożyczek prywatnych.Chce 50zł za 25 kontaktow.pozyczki sa pewne ponieważ sam korzystalem.Jeżeli liczycie ze znajdziecie na forach lub na stronach ogłoszeniowych pozyczke to jesteście w błędzie,strata waszego czasu.Ja mam pewne na 100%namiary na pozyczkodawcow ale to każdego inwidualny wybór.Ja Posiadam namiary na osoby które udzielają pożyczek prywatnie bez baz tylko na umowę cywilno-prawna.Jeżeli jesteś zainteresowany bez napisz.Cała Polska.Proszę o kontakt tylko na adres e-mail. inwestorzy87@gmail.com 
Odpowiedz
Trudnosci w radzeniu sobie z wydatkami i projektami?   Jestesmy gotowi pomoc ci w tych trudnych czasach.   Skontaktuj sie z nami prywatnie, aby uzyskac wiecej informacji.   E-mail: area.of.finance13@gmail.com   Whatsapp: +33756841623
Odpowiedz
Witam posiadam 25 kontaktów do prywatnych inwestorów którzy udzielają pożyczek prywatnych.Chce 50zł za 25 kontaktow.Tym bardziej ze teraz w czasie Pandemi za bardzo niechce nikt udzielac Pozyczek.Pozyczki sa pewne ponieważ sam korzystalem.Jeżeli liczycie ze znajdziecie na forach lub na stronach ogłoszeniowych pozyczke to jesteście w błędzie,strata waszego czasu.Ja mam pewne na 100%namiary na pozyczkodawcow ale to każdego inwidualny wybór.Ja Posiadam namiary na osoby które udzielają pożyczek prywatnie bez baz tylko na umowę cywilno-prawna i weksel.Umowa i Weksel podpisywany jest u notariusza a wszelkie koszta sa wliczone w pozyczke i raty.Chyba ze wolisz jakis pseduo zagranicznych pozyczkodawcow czy zakladanie jakis fikcyjnych kont.Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz. Oferta ważna na Cała Polske.Proszę o kontakt tylko na adres e-mail.[/quote]
[quote]inwestorzy87@gmail.com
Odpowiedz
NOUVELLE ANNÉE, NOUVEAUX PROJETS. Bonjour, cette année vous avez décidé de réaliser vos rêves, construire une maison ou payer une voiture, et vous manquez de soutien financier, nous y sommes. Nous sommes là pour vous aider à réaliser vos rêves. Pour ce faire, contactez-nous simplement avec les informations suivantes. Courriel : lippbeate1970@gmail.com
Odpowiedz
Albridge finance is a reliable lender, it is an organization of investors from all over Europe. Who has raised the money to invest in one common goal to make funds available in the form of a loan or investment to help revitalize businesses and private finance needs? We offer loans from 20,000.00 EUR. Up to the limit of the loan you may want to take. Please contact the processing officer via e-mail: albridgefinance@aol.com to process your loan. The loan will reach your bank account within four business days.
Odpowiedz
Hello Darling My name is Mrs. Otis Anna. I am a loan broker and financial analyst. I offer advice and assistance to potential loan applicants. Do you need a loan for your project? we offer a loan with a very low interest rate of 2%. Our loan is fast. The loan will be delivered to your bank account in your country within 48 hours of submitting the application. our loan ranges from EUR 10,000.00 to EUR 2 million of contractual loan. Apply for a loan now and you have it on your account within three business days. you can also contact us via WhatsApp: +1(647)560-6932 or e-mail: albridgefinance@aol.com
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...