Dokladnie 4 lata temu nad ranem termometr pokazal -26 pamietam dobrze bo 21 01 2006 zmienilem prace i na "dzien dobry"mialem problem z dojazdem .ludzie jest ZIMA i jest MRÓZ ! proste i prawidłowe
|
|
CZAS NA KULIG KOCHANI
|
|
ale do czego pijesz? |
|
Ja już jestem po kuligu i będą kolejne. Hurra... |
|
oije zeby sie rogrzac wiem ze lekarze maja inne zdanie |
|
Myślę że bardziej niebezpieczna jest lekka odwilż i marznący deszcz a nie mróz,bo to co sie stało w Małopolsce to był efekt halnego i deszczu przy ujemnej temperaturze.
|
|
Już wam uwierzyłem , komu wciskacie kłamstwa , w poniedziałek miały być wielkie zamiecie i utrudnienia w ruchu. Każde wasze słowo to kłamstwo.
|
|
...gdzie 28 tysięcy domów zostało bez prądu. Powodem mnożących się od ponad tygodnia awarii jest szadź i lód na przewodach....
A za co w takim razie zakład energetyczny pobiera niemałe pieniądze "za konserwację i utrzymanie" linii energetycznej?Skoro biorą pieniądze,powinien ktoś codziennie chodzić wzdłuż linii i otrzepywać śnieg z przewodów.Przecież za to pobierają opłaty.Również za przesył pobierają opłąty,więc niech energetycy nie narzekają.
|
|
Poprzez takie artykuły dziennikarze chcą także zapowiedzieć, że przez najbliższe dni raczej nie zamierzają ruszać się z ciepłych redakcji, więc w gazetach będą same odgrzewane kotlety, typu: czy lepiej uprawiać sex w czwartek czy w poniedziałek, albo że UFO ma negatywny wpływ na pogłowie bawołów w Bangladeszu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|