Pani Ewa Chodor niech się nauczy,że województwo lubelskie nie jest lubelszczyzną.
|
|
I co się dziwić. lublin umiera, ludzie wyjeżdżają w poszukiwaniu pracy a Ci co zostali to wegetują. Dalej tak róbcie tam na górze to znikniemy z mapy polski.
|
|
To ile wyszło netto (po odliczeniu kosztów imprezy)?
|
|
Slyszeliscie o tym ze duzy powiat lukowski prawie 110 tys moze odejsc do mazowieckiego?
Znajomy mowil ze jak bedzie referendum to lukowianie zaglosuja za Wa-wa,bo podobno Lublin zle traktuje oscienne powiaty
|
|
Slyszeliscie o tym ze duzy powiat lukowski prawie 110 tys moze odejsc do mazowieckiego?
Znajomy mowil ze jak bedzie referendum to lukowianie zaglosuja za Wa-wa,bo podobno Lublin zle traktuje oscienne powiaty
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.ebuywebsites.net
|
|
Akurat. Już nas tam wyglądają w mazowieckim. wystarczy na pierwsze lepsze forum wejść i poczytać co myślą o mieszkańcach powiatu łukowskiego a zwłaszcza łukowa mieszkańcy warszawy i mazowieckiego.Mnie tam się podoba w lubelskim. |
|
I niech ktoś powie że nie ma ściany wschodniej ;/
Nawet w takich akcjach widać jakie jest biedne nasze województwo
Każdy orze jak może...
|
|
Niech mi ktoś napisze,za ile przez 19 lat trafiło sprzętu do lubelskich szpitali?
Bo jeżeli jest prawdą, że mniej niż uzbierano to się ludziom nie dziwę.
|
|
No cóż, im mniejsza dziura, tym mniejsza śwadomość. Orkiestra, to prywatny projekt pana O... i pewnej kliki politycznej. Igrzyska, igrzyska a potem już nic! A naiwni niech bulą puki się da! To takie humanitarne: bo przecież głupota nie boli....
|
|
A jo jestem z okolic Chełma,nic nie dołem i nigdy nic nie dom.I kobicie i dzieciom jo zabronił.Dlatego bo Ojciec Dyrektor tego nie popierają i jo nigdy nie dom.Jo daje na rozgłośnie to lepszy cel niż na narkomanów i Łutstok.
|
|
Słusznie nikt nie chce płacić na utrzymanie Owsiaka i jego BrudStoku.A ile kosztowała reklama WOŚP we wszystkich mediach ?.Jakby policzył to wyszło by więcej niż przekażą z łaski na tę pomoc w sprzęcie lekarskim.
|
|
Same złodzieje w Lublinie pewnie brali pieniądze dla siebie.
|
|
A tobie z okolic Chełma to Ojciec Redaktor polecenie wydał byś prostych ludzi obrażał? |
|
Jakby nikt nie chciał to nie nazbieraliby 38 milionów zł. W Lublinie ciemnogród pisiowy daje na rydzowe samochody a chore dzieci ma gdzieś. |
|
słyszałem, ze żona prezydenta żuka podała się do licytacji. Można ponoć ją wydymać za 1 tys zł. Prawda to?
|
|
Do sceptykow WOŚP: zyczę wam choroby dziecka, może wtedy zrozumiecie co orkiestra robi! Ja to przechodziłem przez dwa lata i gdyby nie Owsiak i sp. nie wiem jakby się to skończyło!! Czy w Lublinie czy w Warszawie, wszędzie masę sprzętu z logiem WOŚP. Zastanówcie się zanim napiszecie nastepnym razem na ten temat...
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|