3 lata temu 84% osób w sondażu opowiedziała się za końcem zmiany czasu, a teraz dowiaduję się, że UE potrzebuje jeszcze 5 lat, żeby to wprowadzić. Tak się szanuje demokratyczną wolę Europejczyków, nie mówię o tempie legislacji, bo to śmiech. Jestem za UE, ale Korwin ma rację, że to biurokratyczne szambo.
|
|
3 lata temu 84% osób w sondażu opowiedziała się za końcem zmiany czasu, a teraz dowiaduję się, że UE potrzebuje jeszcze 5 lat, żeby to wprowadzić. Tak się szanuje demokratyczną wolę Europejczyków, nie mówię o tempie legislacji, bo to śmiech. Jestem za UE, ale Korwin ma rację, że to biurokratyczne szambo.Lepiej już żeby przez kolejne 5 lat czs był zmieniany niż mieli bysmy pozostać przy "zimowym" jak chcą pisowcy. Tak wiem "zimowy" jest naszym prawidłowym czasem , tylko po co mi w czerwcu dzień o 2:20 w nocy i ciemna noc o 19 pod koniec wakacji |
|
srome_K_, ścierK0 dewelo-ratuszowa z agencji pat0-pr - wreszcie się wyśpisz P0 sobotnim zalaniu trolerskiej pały.Jesteś chory/chora...już pomijam treść, ale ten styl, to "K0", "P0", litera i cyfra, niezły syf we łbie masz |
|
Też tak myślę, ale z drugiej strony wstawanie w nocy jak jest 6 rano, też nie jest miłe, ja się dopasuję, oby tylko był jeden czas;)3 lata temu 84% osób w sondażu opowiedziała się za końcem zmiany czasu, a teraz dowiaduję się, że UE potrzebuje jeszcze 5 lat, żeby to wprowadzić. Tak się szanuje demokratyczną wolę Europejczyków, nie mówię o tempie legislacji, bo to śmiech. Jestem za UE, ale Korwin ma rację, że to biurokratyczne szambo.Lepiej już żeby przez kolejne 5 lat czs był zmieniany niż mieli bysmy pozostać przy "zimowym" jak chcą pisowcy. Tak wiem "zimowy" jest naszym prawidłowym czasem , tylko po co mi w czerwcu dzień o 2:20 w nocy i ciemna noc o 19 pod koniec wakacji |
|
srome_K_, ścierK0 dewelo-ratuszowa z agencji pat0-pr - wreszcie się wyśpisz P0 sobotnim zalaniu trolerskiej pały.Nie oceniaj innych swoją miarą, matołku. |
|
Bo PiSowi najlepiej w ciemnogrodzie. Po ciemku też łatwiej się kradnie. Ja jestem za likwidacją zmiany czasu, ale pozostawieniem nas w czasie letnim. Jak ktoś chce zobaczyć, jak wyglądalibyśmy pozostając w czasie zimowym, niech się latem wybierze np. na Litwę. To piękny kraj, ale czas tam obowiązujący jest dla nas słaby.3 lata temu 84% osób w sondażu opowiedziała się za końcem zmiany czasu, a teraz dowiaduję się, że UE potrzebuje jeszcze 5 lat, żeby to wprowadzić. Tak się szanuje demokratyczną wolę Europejczyków, nie mówię o tempie legislacji, bo to śmiech. Jestem za UE, ale Korwin ma rację, że to biurokratyczne szambo.Lepiej już żeby przez kolejne 5 lat czs był zmieniany niż mieli bysmy pozostać przy "zimowym" jak chcą pisowcy. Tak wiem "zimowy" jest naszym prawidłowym czasem , tylko po co mi w czerwcu dzień o 2:20 w nocy i ciemna noc o 19 pod koniec wakacji |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|