Dla czego tylko tyle? W czym oni są gorsi od ofiar katastrofy lotniczej w Smoleńsku?
|
|
Dla czego tylko tyle? W czym oni są gorsi od ofiar katastrofy lotniczej w Smoleńsku?Nie wsiedli do właściwego samolotu... |
|
Dla czego tylko tyle? W czym oni są gorsi od ofiar katastrofy lotniczej w Smoleńsku?[Dlaczego?] Może dlatego, że tutaj to już wyraźnie nasi rodacy zostali zabici za sprawą działań obcego kraju, co w przypadku smoleńskim jest bardzo wątpliwe (i raczej co najwyżej cząstkowe). |
|
raczej co najwyżej cząstkoweCząstkowe, a nawet powiedział bym szczątkowe - jest u Ciebie to, co u normalnych ludzi nazywa się mózgiem. I jest bardzo wątpliwe, czy masz to nawet w stanie cząstkowym |
|
Masz prawo mieć wątpliwości, bo żyjesz w wolnym kraju. Ale nie wierz w przypadki, bo w tej zabawie ich nie ma.Dla czego tylko tyle? W czym oni są gorsi od ofiar katastrofy lotniczej w Smoleńsku?[Dlaczego?] Może dlatego, że tutaj to już wyraźnie nasi rodacy zostali zabici za sprawą działań obcego kraju, co w przypadku smoleńskim jest bardzo wątpliwe (i raczej co najwyżej cząstkowe). |
|
Wiara w przypadki/cuda to by była, gdyby ktoś po tym, gdy słyszał nagrania z tego lotu: powtarzane "PULL UP, PULL UP! TERRAIN AHEAD" oraz milczenie Polaków prowadzących lot, wierzył, że wtedy nagle nad ziemią zadziałała "bomba". Rosjanie mieli swój udział, ale mały i nie związany z żadną "bombą", której na nagraniach nie słychać. Można by myśleć inaczej, gdyby były jakiekolwiek dowody, że nagrania są nieprawdziwe i "TERRAIN AHEAD" jest jakoś dodane. Niczego takiego, zdaje się, nikt nie głosił.Masz prawo mieć wątpliwości, bo żyjesz w wolnym kraju. Ale nie wierz w przypadki, bo w tej zabawie ich nie ma.Dla czego tylko tyle? W czym oni są gorsi od ofiar katastrofy lotniczej w Smoleńsku?[Dlaczego?] Może dlatego, że tutaj to już wyraźnie nasi rodacy zostali zabici za sprawą działań obcego kraju, co w przypadku smoleńskim jest bardzo wątpliwe (i raczej co najwyżej cząstkowe). |
|
Ja nie będąc prawnikiem przygotuje dla rodzin poszkodowanych pozew Przeciwko Państwu Polskiemu o odszkodowanie 100razy większe i myślę, że w połowie drogi się spotkamy z roszczeniem.
|
|
__K__ niedawno zwracał się do takiego "polemisty" per "Matołku"... Gość nie ma nic rzeczowego do powiedzenia. Z uporem zajmuje się rzucaniem obelg na jednego czy drugiego z rozmawiających na Forum. "Jasin".raczej co najwyżej cząstkoweCząstkowe, a nawet powiedział bym szczątkowe - jest u Ciebie to, co u normalnych ludzi nazywa się mózgiem. I jest bardzo wątpliwe, czy masz to nawet w stanie cząstkowym |
|
Faktycznie, można by dużo myśleć, gdyby... dowody były. Ale dlaczego ich nie ma? Gdzie są? Gdzie powinny być?Wiara w przypadki/cuda to by była, gdyby ktoś po tym, gdy słyszał nagrania z tego lotu: powtarzane "PULL UP, PULL UP! TERRAIN AHEAD" oraz milczenie Polaków prowadzących lot, wierzył, że wtedy nagle nad ziemią zadziałała "bomba". Rosjanie mieli swój udział, ale mały i nie związany z żadną "bombą", której na nagraniach nie słychać. Można by myśleć inaczej, gdyby były jakiekolwiek dowody, że nagrania są nieprawdziwe i "TERRAIN AHEAD" jest jakoś dodane. Niczego takiego, zdaje się, nikt nie głosił.Masz prawo mieć wątpliwości, bo żyjesz w wolnym kraju. Ale nie wierz w przypadki, bo w tej zabawie ich nie ma.Dla czego tylko tyle? W czym oni są gorsi od ofiar katastrofy lotniczej w Smoleńsku?[Dlaczego?] Może dlatego, że tutaj to już wyraźnie nasi rodacy zostali zabici za sprawą działań obcego kraju, co w przypadku smoleńskim jest bardzo wątpliwe (i raczej co najwyżej cząstkowe). |
|
Rodziny ofiar pod Smoleńskiem dostali po kilka milionów i renty. Czyli są równi i równiejsi w zależności od bliskości polityków PIS.
|
|
To odszkodowanie powinna płacić Ukraina a nie Polska
|
|
To odszkodowanie powinna płacić Ukraina a nie PolskaA może jednak ten co wywołał wojnę? I warto zaznaczyć że ona się jeszcze nie skończyła i proces odszkodowawczy zapewne też. |
|
A przy okazji przypomniałem sobie: ja wam wójta nie wybierałem - Tusk i trzeba było się ubezpieczyć - Cimoszewicz.
|
|
Zdegenerowane bydlę @Labydłownik-Edward znowu się odsłonił. Wczoraj cieszyło się shvinskie guano z nagłej smierci młodego kapłana, dziś drwi z katastrofy smoleńskiej. I co najgorsze - w czasie pełnej wojny kinetycznej tuż za granicą POdburza przeciw Ukraińcom. W mojej ocenie nie jest to ulokowany u nas bolshevicki śpioch do siania fermętu bo nawet ruskie by nie chciały takiego tępego ydioty i przyglupa. Jestem pewna że to wynik codziennego kilkurazowego szlifowania migdała przez @Labydłownika przed ekranem kompa. Ergo, ciekawy przypadek dla specjalistów oddziału zamkniętego niedaleko końcowej linii trajtka 151
|
|
Zdegenerowane bydlę @Labydłownik-Edward znowu się odsłonił. Wczoraj cieszyło się shvinskie guano z nagłej smierci młodego kapłana, dziś drwi z katastrofy smoleńskiej. I co najgorsze - w czasie pełnej wojny kinetycznej tuż za granicą POdburza przeciw Ukraińcom. W mojej ocenie nie jest to ulokowany u nas bolshevicki śpioch do siania fermętu bo nawet ruskie by nie chciały takiego tępego ydioty i przyglupa. Jestem pewna że to wynik codziennego kilkurazowego szlifowania migdała przez @Labydłownika przed ekranem kompa. Ergo, ciekawy przypadek dla specjalistów oddziału zamkniętego niedaleko końcowej linii trajtka 151Oto "katoliczka ludowa" z RP - jak większość z nich płynąca w ciemnym nurcie rydzykowszczyzny. Zamiast dostarczyć jakichkolwiek dowodów na to, że nagrania z "kabiny pilotów" zostały przerobione, oddaje się swoim rojeniom i obelgom. Dzicz ))) Ponownie pytanie: czy jedna i ta sama osoba pisze raz jako "Jaceniacka", a innym razem jako "anka-anka"? (Przypomnijmy, że w wątku o przedwcześnie zmarłym członku "kasty watykańskiej" owa "anka-anka" brała do siebie zarzuty, które wyraźnie wprost zwracano do "Jaceniackiej".) |
|
Nie wszyscy uczestnicy niniejszego zacnego Forum znają @Labydłownika-Edka. Przyjrzyjmy się zatem bliżej tej kreaturze. POdczas otwarcia Kanału na Mierzeji drwi z Patryjotów z PiS że śmieli zbudować ten przekop co by nie błagać ruskich bandytów o każdorazową zgodę o wpłynięcie do Elbląga. Upokarzało to Polaków od 1945 ! Przy czym kozi zwis @Labydłownik próbuje bawić się w znawcę żeglugi wielkiej PO Bałtyku co jest samo w sobie sprzeczne. Innym razem dostaje orgasmus, jak przypomniało się że niejaki prof. Harttman zachęcał do związków intymnych Polskie rodzeństwa. Shvinskie guano @Labydłownik udowadnia że było by to POżądane u nas ponieważ starożytne zboki zachęcały do tych praktyk. Innym razem na koniec, to bydlę nie kryje radości że będą ludzi zwalniać w zakładach łożysk we Kraśniku!
|
|
Bo to jest jeden z gatunku tych najbardziej tępych, prymitywnych, ograniczonych umysłowo tłuków, idiotów, skretyniałych kreatur, jakich pełno na wszystkich forach. Obrażanie, szkalowanie, obelgi, wyzwiska, ubliżanie - to ich metoda "dyskusji", sposób na zaistnienie. Bo w realu są śmieciami, odpadami, gnojem tego świata. W necie hero, w życiu zero. Mniej niż zero.
|
|
@Jasin - dokładnie ! Przy czym jestem prawie pewna, że stara mu nie daje, a nie stać go na wizytę w Agencji rozpusty. Toteż PO oglądnięciu i PO wyszlifowaniu stalagmita przed ekranem kompa, @Labydłownik daje upust frustracji
|
|
daje upust frustracjiI dlatego my, wszyscy razem, musimy zrobić wszystko, aby pozbyć się śmieci, odpadów, gnoju z forum. Zero waste! |
|
A przy okazji przypomniałem sobie: ja wam wójta nie wybierałem - Tusk i trzeba było się ubezpieczyć - Cimoszewicz.Zamieszanie z niemieckimi Patriotami. Błaszczak wciąż mówi o rozmieszczeniu ich na Ukrainie NATO przyjmuje z zadowoleniem propozycję wzmocnienia obrony przeciwlotniczej Polski, ale przedstawiciele polskiego rządu wciąż powtarzają za Jarosławem Kaczyńskim, że Patrioty od Niemiec lepiej rozmieścić na Ukrainie. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|