Głupek pisze o drukowaniu pieniędzy... pewnie wydaje tylko ruble...
|
|
Sorry, nie głupek, a matołek...
|
|
Głupek pisze o drukowaniu pieniędzy... pewnie wydaje tylko ruble...Nie, wcale nie ma dopuszczonych w masowej ilości nowych banknotów... tylko głupek, oj przepraszam matołek tego nie widzi. Acz niewodomi też ,,odczuwają'' dodruk innymi zmysłami. |
|
Jakimi?Głupek pisze o drukowaniu pieniędzy... pewnie wydaje tylko ruble...Nie, wcale nie ma dopuszczonych w masowej ilości nowych banknotów... tylko głupek, oj przepraszam matołek tego nie widzi. Acz niewodomi też ,,odczuwają'' dodruk innymi zmysłami. |
|
Głupek pisze o drukowaniu pieniędzy... pewnie wydaje tylko ruble...poker, ograniczony PiSowski propagandysto - ruble, to też pieniądze. |
|
Jeśli ktoś z Państwa tu komentujących lub tylko czytających, którzy podczas pochłaniania tego artykułu stwierdziliście, że ci głupi urzędasy znowu tylko coś chcą, a przecież nic nie robią....zapraszamy do urzędu. Są wolne nabory (na których nie ma chętnych), dostaniecie Państwo minimalną, co 2 lub 3 lata 200 brutto podwyżki. Można będzie kawkę wypić przecież i zobaczyć, jak to jest "nic nie robić" - zdziwicie się bardzo :)
W bonusie komentarze, że pracujecie za pieniądze podatników, mnóstwo chamstwa z ich strony, niedocenienia ze strony przełożonych. Zatrudniajcie się! Miejsc coraz więcej jest i będzie przybywać :)
|
|
Przecież nikt tego nie neguje! Bezrozumny propagandysta fatalnej opozycji dużo pisze, ale czyta bez zrozumienia.Głupek pisze o drukowaniu pieniędzy... pewnie wydaje tylko ruble...poker, ograniczony PiSowski propagandysto - ruble, to też pieniądze. |
|
Jeśli ktoś z Państwa tu komentujących lub tylko czytających, którzy podczas pochłaniania tego artykułu stwierdziliście, że ci głupi urzędasy znowu tylko coś chcą, a przecież nic nie robią....zapraszamy do urzędu. Są wolne nabory (na których nie ma chętnych), dostaniecie Państwo minimalną, co 2 lub 3 lata 200 brutto podwyżki. Można będzie kawkę wypić przecież i zobaczyć, jak to jest "nic nie robić" - zdziwicie się bardzo :) W bonusie komentarze, że pracujecie za pieniądze podatników, mnóstwo chamstwa z ich strony, niedocenienia ze strony przełożonych. Zatrudniajcie się! Miejsc coraz więcej jest i będzie przybywać :)Jak się nie podoba to zawsze można zmienić pracę. |
|
Nasze poczciwe Żuczysko :)Poczciwe, bo nie drukuje pieniędzy bez opamiętania, jak "nasze poczciwe PiSisko". |
|
Nie mamy dla was na podwyżki, ale dla prywatnego klubu kepy i kumpli wybudujemy stadion zuzlowy za 400 mln zł na 8 meczów w roku
|
|
Jaki ty jesteś ograniczony...Przecież nikt tego nie neguje! Bezrozumny propagandysta fatalnej opozycji dużo pisze, ale czyta bez zrozumienia.Głupek pisze o drukowaniu pieniędzy... pewnie wydaje tylko ruble...poker, ograniczony PiSowski propagandysto - ruble, to też pieniądze. |
|
Nasze poczciwe Żuczysko :)Poczciwe, bo nie drukuje pieniędzy bez opamiętania, jak "nasze poczciwe PiSisko". |
|
Wspieranie sportu przez budżet samorządowy jest normą w całym cywilizowanym świecie. Jaie masz na myśli wsparcie dla deweloperów Wydawanie zgód na budowę? To obowiązek samorządu, jeśli wniosek spełnia wymogi formalne. To, że masz na tym punkcie obsesję, to nie znaczy, że w rzeczywistości coś jest w temacie nie w porządku. Pieniądze podatników idą na różne cele, które nie wszystkim podatnikom się podobają, ale takie wydatki mają to do siebie, że zaspokajają potrzeby dużych grup społecznych. Mi też się nie podoba współfinansowanie np. remontów kościołów w sytuacji, gdy Kościół jest tak bogatą firmą. Ale dopóki mowa o WSPÓŁfinansowaniu, to jestem w stanie to zrozumieć, gdy jednak z budżetu idzie kasa pokrywająca większość takich kosztów, to już mi się nie podoba. Tak, jak nie podoba mi się przekazywanie Kościołowi działek za 1% wartości, bo doskonale wiemy, jak bogata jest to firma.Nie drukuje, bo na szczęście nie ma takich możliwości. Za to przekazuje pieniądze podatników na prywatne kluby sportowe (żużel i piłkę nożną) oraz wspiera deweloperów i żużlowców.Nasze poczciwe Żuczysko :)Poczciwe, bo nie drukuje pieniędzy bez opamiętania, jak "nasze poczciwe PiSisko". |
|
A kiedy na urlopy idą marszałkowe trolle? Nie zalewasz przypadkiem?Coś w temacie głosu nie zabierają dyżurne ratuszowe parówki... Czyżby podpisali się pod tym pismem?Raczej nie. Mogę się założyć, że urzędnicy z ratuszowego Wydziału Prawdy Propagandy i Trolli są najlepiej opłacanymi pracownikami. Głosu nie zabierają, bo część z nich poszła na urlop. Od początku wakacji widać mniej komentarzy generowanych przez ratuszowe parówy. |
|
Nie znam grafika urlopów w żadnym urzędzie, a w Marszałkowskim w szczególności.To chyba ty powinienieś najlepiej wiedzieć kiedy trollerskie parówy chodzą na urlopy (o ile w ogóle chodzą).A kiedy na urlopy idą marszałkowe trolle? Nie zalewasz przypadkiem?Coś w temacie głosu nie zabierają dyżurne ratuszowe parówki... Czyżby podpisali się pod tym pismem?Raczej nie. Mogę się założyć, że urzędnicy z ratuszowego Wydziału Prawdy Propagandy i Trolli są najlepiej opłacanymi pracownikami. Głosu nie zabierają, bo część z nich poszła na urlop. Od początku wakacji widać mniej komentarzy generowanych przez ratuszowe parówy. |
|
Wspieranie sportu przez budżet samorządowy jest normą w całym cywilizowanym świecie. Jaie masz na myśli wsparcie dla deweloperów Wydawanie zgód na budowę? To obowiązek samorządu, jeśli wniosek spełnia wymogi formalne. To, że masz na tym punkcie obsesję, to nie znaczy, że w rzeczywistości coś jest w temacie nie w porządku. Pieniądze podatników idą na różne cele, które nie wszystkim podatnikom się podobają, ale takie wydatki mają to do siebie, że zaspokajają potrzeby dużych grup społecznych. Mi też się nie podoba współfinansowanie np. remontów kościołów w sytuacji, gdy Kościół jest tak bogatą firmą. Ale dopóki mowa o WSPÓŁfinansowaniu, to jestem w stanie to zrozumieć, gdy jednak z budżetu idzie kasa pokrywająca większość takich kosztów, to już mi się nie podoba. Tak, jak nie podoba mi się przekazywanie Kościołowi działek za 1% wartości, bo doskonale wiemy, jak bogata jest to firma.Nie drukuje, bo na szczęście nie ma takich możliwości. Za to przekazuje pieniądze podatników na prywatne kluby sportowe (żużel i piłkę nożną) oraz wspiera deweloperów i żużlowców.Nasze poczciwe Żuczysko :)Poczciwe, bo nie drukuje pieniędzy bez opamiętania, jak "nasze poczciwe PiSisko". |
|
|
Nie znam grafika urlopów w żadnym urzędzie, a w Marszałkowskim w szczególności.To chyba ty powinienieś najlepiej wiedzieć kiedy trollerskie parówy chodzą na urlopy (o ile w ogóle chodzą).A kiedy na urlopy idą marszałkowe trolle? Nie zalewasz przypadkiem?Coś w temacie głosu nie zabierają dyżurne ratuszowe parówki... Czyżby podpisali się pod tym pismem?Raczej nie. Mogę się założyć, że urzędnicy z ratuszowego Wydziału Prawdy Propagandy i Trolli są najlepiej opłacanymi pracownikami. Głosu nie zabierają, bo część z nich poszła na urlop. Od początku wakacji widać mniej komentarzy generowanych przez ratuszowe parówy. |
|
|
Strona 2 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|