![]() |
ja nie strajkuję, moja szkoła nie strajkuje, jakie niby prawa pracownicze? teraz z gimnazjów przyjdziecie mi do szkoły średniej pracę odbierać?
|
![]() |
W moim pokoju nauczycielskim same byłe zetempówki, które teraz są aktywistkami u ks. proboszcza. Nie zastrajkują, raczej pójdą łapać nadgodziny i uzupełniać luki za protestujących nauczycieli.
|
![]() |
No dobra, czyli w których szkołach ten strajk?
|
![]() |
I kto tu sieje zamęt i działa na szkodę swoich zakładów pracy czyli szkół.
|
![]() |
31 marca lekcja PO dla młodzieży . Temat zajęć : Jak organizować strajki . W przyszłości może im się to przydać gdy będą pracować w hipermarketach .
|
![]() |
Ale ogólnie to zdajecie sobie sprawę, że już za późno na ten strajk i nic to nie da? Nie to żebym faworyzował tą reformę, ale zaczęliście działać zbyt późno.
|
![]() |
Nie mam zamiaru strajkować, żądanie wzrostu poborów o 10% jest zmieszne i poniżające, - bez komentarza
|
![]() |
Też przeciwko szkodzeniu Polsce przez nieodpowiedzialne rządy pisu.
|
![]() |
Podobno żadna praca nie hańbi, przekwalifikujcie się zatem na kasjera/kasjerkę w Biedronce, tak jak wielu innych absolwentów wyższych uczelni. W czym oni są od was gorsi?
|
![]() |
Jestem nauczycielem i 80% moich znajomych nie chce lub nie będzie strajkować. Kto to wszystko sponsoruje? Ktos mi wytłumaczy o co tu chodzi?
|
![]() |
a kto broni absolwentom Wyższych uczelni, by byli nauczycielami ? widocznie wolą pracować w Bidonce, bo tam praca dużo spokojniejsza
|
![]() |
Moje dzieci idą do szkoły ! Nauczyciele są od uczenia a nie strajkowania , jak im nie pasuje to mogą sie pozwalniać i w biedronce robić .....!!!!
|
![]() |
A kto ich tam zatrudnić zechce w biedronce tam trzeba ciężko pracować nie ma ferii wakacji sobót i niedziel wolnych i dniowek 2-3 godzinnych 45 minutowych
|
![]() |
Część dyrektorów jest zastraszana i straszy nauczycieli...Nauczyciele podstawówek i liceum są za, rodziców nikt nie słucha, więc wynik jest przesądzony. Hipermarkety klęska, szpitale klęska, emerytury klęska itp...dołożyć można dzieciom.
|
![]() |
gosc piszący, ze nauczyciele sa od nauczania a nie strajkowania nie zastanowił się, ze w czasie narzuconych siłą rekolekcji nauczyciele zamiast nauczać to łażą po kościołach z dziećmi. To jest skandal, a nie ten strajk.
Przeciwnikom strajku pozostaje życzyć, zeby pis usrał wam tak życie, żebyście sami zaczęli myśleć o strajku. A znajac pis to może być bardzo szybko
|
![]() |
Praca w Biedronce i innych marketach to praca niewolnicza, oparta na wykorzystywaniu pracowników do maximum, niewolnictwo w 21 wieku na rzecz zachodnich koncernów
|
![]() |
W większości komentarzy dotyczących reformy oświaty pojawiają się krytyki dotyczące nauczycieli. Czy w taki sposób można nauczyć dzieci norm i zasad, jeżeli cały czas słyszą tylko krytykę szkół i nauczycieli. Czy przypadkiem nie bierze się stąd ogrom problemów wychowawczych wśród uczniów z którymi nie radzą sobie rodzice i szkoła? Nie ma autorytetów, polska szkoła idzie na dno, łącznie z nową reformą oświaty.
|
![]() |
Wszystkich piejących peany na rzecz pracy w szkole, wszechobecnych profitów, 2 miesięcznych wakacji zapraszam do pracy w szkole, " obyś cudze dzieci uczył "
|
![]() |
Krytykują ci co nie mają pojęcia o pracy w szkole.
|
![]() |
ale kit 49 szkół w lublinie? czyli prawie wszystkie. Dziwne bo mam znajomych w kilkunastu szkołach i nikt nie ma zamiaru strajkować wręcz przeciwnie wszyscy popierają likwidacje gimnazjum.
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|