![]() |
Podobno jest jakiś okres lęgowy.
|
![]() |
Dobrej muzyki tam na budowie słuchają :)
|
![]() |
Kamerzyste porwac chciało za karę :P
|
![]() |
Okres lęgowy to był w zeszłym roku zanim Szyszko nie wyrabal lasu.
Miło się tego słucha! To Popek?
|
![]() |
Ukłony dla gościa który to puszczał :) dla mnie jest cool:) the best:)) jestem ich fanem od zawsze:))
|
![]() |
Super:))) Cały czas powinno lecieć.
|
![]() |
To jest to co warto słuchać.
|
![]() |
to była próba przed koncertem, podobno budimex w podziękowaniu miastu za dobry kontrakt ma ich ściągnąć na otwarcie placu po modernizacji
|
![]() |
A gdzie ZAiKS i prawa autorskie za publiczne odtwarzanie ? :)
|
![]() |
Na pewno nie był to jeden z czytelnikow tylko z waszej redakcji wylazł pseudodziennikarzyna szukac tematu, beznadziejnego tematu.
|
![]() |
pod siedzibą DW nagrał przypadkowy czytelnik... tak tak
|
![]() |
\m/, ACDC!!!!
|
![]() |
Kołchoźniki wracają . No i dobrze . Ja bym jeszcze chciał servovit , saturatory , ormo , zomo i takie tam . Mogą być pod innymi nazwami , żeby się źle nie kojarzyły . Mam tylko pytanie , po co tyle szumu było z tom zmianom ustroju ?
|
![]() |
Dobrze gra można robić koncert
|
![]() |
Może ktoś sensownie wytłumaczyć po kiego grzyba zbudowali system nagłośnienia na Litewskim?
|
![]() |
AC/DC zawsze i wszędzie! \m/
|
![]() |
Byłam akurat w tym miejscu, super jest moc! Czuję, że będzie to miejsce gdzie będzie można miło spędzić czas.
|
![]() |
Żeby taki głąb jak ty sie pytał! |
![]() |
ZAiKS ma niedaleko siedzibę więc pewnie słyszał ale lepiej (czyt. łatwiej) pewnie wysać kontrolerów do fryzjera lub kebaba czy przypakiem tam nie gra radio z telefonu... i nie daj Boże słucha tego klient!
|
![]() |
ROCK 'N' ROLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|