![]() |
To się Pan Bartosz Radkowiak z Philipsa będzie musiał często podpisywać.
|
![]() |
zwolnic tych urzednikow.a portier nie ma prawa dotykac dokumentow tozsamosci to podlega karze .
|
![]() |
Gdzie taki przepis masz?
|
![]() |
zwolnic tych urzednikow.a portier nie ma prawa dotykac dokumentow tozsamosci to podlega karze .
Gdzie taki przepis masz?
|
![]() |
To rzeczywiście "afera" godna artykułu. Kilka razy miałem okazję być w tej instytucji. Podałem nazwisko, cel i osobę, do której się udawałem, ale nikt nie żądał dowodu osobistego. Nie rozumiem, o co chodzi, skoro na Facebooku ludzie podają wiele informacji o sobie, często osobistych. A może ta pani ma potrzebę " polowania " na afery za wszelką cenę, nawet za cenę śmieszności.
|
![]() |
Mi to nowości, teraz trzeba większość zakładów okazać dowód, żeby wejść na teren zakładu.
|
![]() |
gorzej jak za komuny,należałoby jeszcze podać czy delikwenty chrzczone,i czy po kolędzie przyjmują i ile dają kasy
|
![]() |
Łale łafera ,to sie narobiło...
|
![]() |
To jest porostu chore
|
![]() |
Ale dowali Pisuarom. My POkraki i Kmioty braliśmy dane od lat. A Pisuarom tego nie wolno. O tym mówi nasi Konstytucja ta sama co zabrała Obywatelom 200 mld PLN z OFE. I było wsio w poriadku .
|
![]() |
Państwo w państwie. Ale najciekawszy jest casus tzw. ,,pasa drogowego''. Ostatnio byłem u znajomych. Ich posesja wyróżnia się tym ( a sąsiednia zabudowa jest dosyć rozciagnięta w obu kierunkach) że mają ogrodzenie cofnięte od strony drogi o 2m. Stawiali nowy płot i zamiast w miejscu starego dostali wytyczne przesunięcia o 2m w głąb działki. Spytałem czyje to jest za płotem? - nasze, podatek płacimy. Żadnej propozycji wywłaszczenia, rekompensaty za ograniczenie praw własności. To jest BANDYTYZM. I to najgorszego rodzaju - w majestacie prawa.
|
![]() |
|
![]() |
Czy sprawa dotyczy drogi krajowej? Jeśli tak to proszę o kontakt i więcej szczegółów, które pozwolą odpowiedzieć na ten temat.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|