Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Antyaborcyjny konkurs dla dzieci. Zobacz nagrodzone prace

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 marca 2017 r. o 20:02 Powrót do artykułu
Ktoś, kto organizuje takie konkursy wśród dzieci ma zrytą psychikę. Czekam teraz na kolejny wspaniały konkurs plastyczny "Pedofilia wśród kleru" Ciekawe jakie prace zostaną nagrodzone.
Odpowiedz
Jestem jaknajbardziej za, ale Czy dzieci w podstawowce są na tyle dojrzałe żeby zrozumiały problem aborcji? Czy na "ślepo" wpaja się im ochronę życia od poczęcia? Czy one już wiedzą czym jest poczecie?
Odpowiedz
Co "oni" zrobili z Polski?
Odpowiedz
indoktrynacja
Odpowiedz
Najgorsza jest lewacka indoktrynacja przeciw życiu !
Odpowiedz
Najgorsza jest lewacka indoktrynacja przeciw życiu !
Odpowiedz
I na tym artykule kończę czytanie wszelkich artykułów DW. Ludzie zacznijcie używać własnych mózgów zamiast słuchać kleru!
Odpowiedz
a mnie się podobają te rysunki, są autentyczne i promują piękno życia
Odpowiedz
To może antypedofilski konkurs?? Z myślą o bezpieczeństwie dzieci." Mężczyzna w czarnej sukni, bać się czy nie?"
Odpowiedz
Katolicki obled
Odpowiedz
Czy to się qr.a dzieje w realu?
Odpowiedz
To jakieś zboczenie.
Odpowiedz
ja nie mogę, dzieci na temat aborcji, co za idiotyzm, chory kraj
Odpowiedz
a może lepiej było robić na temat "księża precz z łapami od dzieci"
Odpowiedz
a może lepiej jak nagi tatuś leży na nagiej mamusi i się kopuluja a pozostałe dzieci krzyczą chcemy brata, chcemy siostry
Odpowiedz
pojeebanee ma maksa! kto to qrwa wymyślił???!!!
Odpowiedz
Jak tu jest, że Bóg dawcą życia to dlaczego na biologii w szkole uczą inaczej i po co tatuś włazi na mamusię, tatuś nie jest potrzebny wystarczy mamusia i Bóg
Odpowiedz
Konkurs był z okazji światowego dnia życia, a nie "antyaborcyjny"
Odpowiedz
Tak czy siak "aborcja" to eufemistyczne słowo oznaczające zabójstwo
Odpowiedz
to ,że wojewoda i kurator oświaty są debilami to wiadomo od dawna,jak można dzieci niewiele rozumiejące z cyrku antyaborcyjnego wciągać w takie rozgrywki. Oszołomstwo sięga dna,dlatego pewnie Polska zniknie z mamy Europy
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...