![]() |
Ktoś, kto organizuje takie konkursy wśród dzieci ma zrytą psychikę. Czekam teraz na kolejny wspaniały konkurs plastyczny "Pedofilia wśród kleru" Ciekawe jakie prace zostaną nagrodzone.
|
![]() |
Jestem jaknajbardziej za, ale Czy dzieci w podstawowce są na tyle dojrzałe żeby zrozumiały problem aborcji? Czy na "ślepo" wpaja się im ochronę życia od poczęcia? Czy one już wiedzą czym jest poczecie?
|
![]() |
Co "oni" zrobili z Polski?
|
![]() |
indoktrynacja
|
![]() |
Najgorsza jest lewacka indoktrynacja przeciw życiu !
|
![]() |
Najgorsza jest lewacka indoktrynacja przeciw życiu !
|
![]() |
I na tym artykule kończę czytanie wszelkich artykułów DW. Ludzie zacznijcie używać własnych mózgów zamiast słuchać kleru!
|
![]() |
a mnie się podobają te rysunki, są autentyczne i promują piękno życia
|
![]() |
To może antypedofilski konkurs?? Z myślą o bezpieczeństwie dzieci." Mężczyzna w czarnej sukni, bać się czy nie?"
|
![]() |
Katolicki obled
|
![]() |
Czy to się qr.a dzieje w realu?
|
![]() |
To jakieś zboczenie.
|
![]() |
ja nie mogę, dzieci na temat aborcji, co za idiotyzm, chory kraj
|
![]() |
a może lepiej było robić na temat "księża precz z łapami od dzieci"
|
![]() |
a może lepiej jak nagi tatuś leży na nagiej mamusi i się kopuluja a pozostałe dzieci krzyczą chcemy brata, chcemy siostry
|
![]() |
pojeebanee ma maksa! kto to qrwa wymyślił???!!!
|
![]() |
Jak tu jest, że Bóg dawcą życia to dlaczego na biologii w szkole uczą inaczej i po co tatuś włazi na mamusię, tatuś nie jest potrzebny wystarczy mamusia i Bóg
|
![]() |
Konkurs był z okazji światowego dnia życia, a nie "antyaborcyjny"
|
![]() |
Tak czy siak "aborcja" to eufemistyczne słowo oznaczające zabójstwo
|
![]() |
to ,że wojewoda i kurator oświaty są debilami to wiadomo od dawna,jak można dzieci niewiele rozumiejące z cyrku antyaborcyjnego wciągać w takie rozgrywki. Oszołomstwo sięga dna,dlatego pewnie Polska zniknie z mamy Europy
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|