![]() |
To akurat nie są nagrodzone prace. Wybrane zostały wybiórczo z wystawy, którą można obejrzeć na holu Lubelskiego Urzędu Wojewódzkiego. Zapraszam obejrzenia i dokonania własnej oceny
|
![]() |
Konkurs jest ZA życiem, ZA szacunkiem do człowieka, ZA Rodziną, ZA dobrem i pięknem.
|
![]() |
Trzeba było przyjść na galę wręczenia nagród i manifestować swoje bycie za aborcją, patrząc w oczy dzieci niepełnosprawnych z grupy teatralnej Zwierciadło, które tam występowały.
|
![]() |
Apele do etyki dziennikarskiej do autorów DW nie na miejscu - to zwykłe pismaki z przypadku.
|
![]() |
Hm, to przepraszam, jeśli konkurs promujący szacunek do każdego człowieka jest zły, to czego wy chcecie uczyć dzieci? -Obrażaj innych, nie szanuj, dokuczaj upośledzonym albo z krzywym nosem czy brzydką kurtką? Gdzie ja żyję?
|
![]() |
i bardzo dobrze! trzeba za wszelką cenę propagować wartość życia i uwrażliwiać dzieciaki na krzywdę i potrzeby innych, bo taka znieczulica jak postępuje, tak tragiczne, egoistyczne wychowanie stosują "Rodzice" że naprawdę powinniśmy obawiać się kogo wychowamy, a potem będzie duże zdziwienie że na starość dostaniemy od własnych dzieci kopa w d u p ę.
|
![]() |
tak, Gościu, ja jestem za i tak, należy wpajać na "ślepo" ochronę życia . Po prostu musi to być IMPERATYW i koniec, tak oczywisty jak słońce. Pozdrawiam. |
![]() |
Skandaliczny konkurs i to na dodatek plityczny
|
![]() |
Świetny konkurs. Popieram
|
![]() |
Przeczytałam, że konkurs jest z okazji Narodowego Dnia Życia ustanowionego przez Sejm RP w 2004 r. To o co ten jazgot? Jak to jest bezprawne, to idźcie pod Sejm, koniecznie na czarno...
|
![]() |
No cóż. Nie ma co liczyć na szkołę w naszym Klechistanie i trzeba będzie samemu wytłumaczyć młodemu skąd się biorą dzieci i jak to jest z tą bozią.
|
![]() |
Biedne kodziarstwo: nie zdążyło do szkół z ideologią gender, nie utrwaliło w społeczeństwie miłości do tęczowych przedstawicieli trzeciej płci i płacze...jak mi nie przykro! :)
|
![]() |
straszne! co gorsza to rodzice pomagali dzieciakom, wszyscy dają się wkręcić
|
![]() |
Jeśli perfidia i przewrotność dorosłych głosi: ZAKAZ ABORCJI ZABIJA, i na dodatek transparent taki wkłada się do rąk dziecku, to może lepiej, by dzieci wzięły te sprawy w swoje ręce?... Mają jeszcze jasne, niezryte umysły.
|
![]() |
Co jest tak bardzo strasznego w tym konkursie? Że został zorganizowany z okazji Narodowego Dnia Życia, że promuje poszanowanie życia dla osób niepełnosprawnych? Co Was tak wszystkich boli, że ktoś mówi o wartości życia, wartości rodziny?
|
![]() |
Glupota i lizusowstwo wojewody i kuratora siega zenitu.
|
![]() |
szukaj na fb: kz nszz solidarnosc organistów (z do-PiS-kiem: 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9 i 10 ) Resztę obejm u je PiS – lamowska CENZURA!
|
![]() |
Nienawiść zwolenników PO, KOD i innych tego typu dziwacznych organizacji sięga zenitu. Co złego jest w promowaniu życia? Co złego jest w akcji przeciwko zabijaniu dzieci? Dzieci muszą uczyć się od małego, że aborcja jest złem, bo jest zawsze morderstwem. Co w tym konkursie jest złego?
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|