![]() |
A co można zwiedzać w Świdniku?
|
![]() |
dajcie pracę a nie 500+ dla wybranych to będzie mnie stać na bilety. A tak jeżdżę za darmo bo mi się należy !!
|
![]() |
Poprawili mi humor z rana:) pozwiedzać Hamburg:)
|
![]() |
A może by tak obniżyć cenę biletów, pojechać MPK w dwie osoby np. z obrzeży miasta do centrum to 12,8 zł, samochodem wyjdzie z 5zł....
|
![]() |
I co z tego Pana ściągnąć 48 tys. złotych to jak zdobyć Marsa ? Po co to robić jak wiadomo z góry, że to NIEREALNE.
A 20 osób przejeździ 32.000 złotych - to bardzo ciekawe. jaki Uczony - Myśliciel to wyliczył ? Proponuję zrobić go MINISTREM od Finansów w San Escobar.
|
![]() |
wieś
|
![]() |
Jakim prawem turyści i opozycjoniści mają jeździć za darmo?! Mam 28 lat i płacę podatki. Mieszkam w tym mieście - dokładam do jego rozwoju. Zatem DLACZEGO mieszkańcy mają płacić więcej?! I tak bilety są za drogie!!!
|
![]() |
Ten Świdnik to chyba z myślą o represjonowanym prezydencie.
|
![]() |
pozwiedzać Świdnik?..a co tam mają to zwiedzania?..ulice po których kodziarze chodzili w czasie Wiadomości i robili z siebie błaznów ???
|
![]() |
No jak to co zwiedzać - słynny pomnik smoleński
|
![]() |
No trzeba się składać na 20 000 pensji dla wiceprezesów. Oczywiście na czele niezwykle cenny dla Żuka Wspólny Lublin. Nie tylko w MPK. nie ma gdzie człowieka wsadzić? to się stołek dołoży. Żuk powinien beknąć za niegospodarność.
|
![]() |
32 tys rocznie dla 20 osob,to ile oni jezdza,mieszkaja w autobusach?
|
![]() |
No nareszcie będzie bilet na 72 godzinny. Wcześniej jakiś pazerny łachudra wymyślił na 12h a następny aż na 120h. Turyści nie mieli szans by w weekend w normalnej cenie pojeździć i pozwiedzać. We wszystkich dużych miastach są takie bilety weekendowe w bardzo korzystnej cenie ale nie w mieście inspiracji. Tfu
|
![]() |
a nie prościej sprzedawać papierowe bilety a nie jakieś karty turysty? Czy te karty będą dostępne w każdym kiosku czy tylko w Informacji turystycznej i punktach sprzedaży ZTM czynnych pn-pt 7:30 - 16:00 ?
|
![]() |
Solidarność i Politycy "Działacze" nie jeżdżą komunikacją zbiorową. Jeżdżą tak jak w Trójmieście: SUVami.
|
![]() |
Czym więcej pasożytów mających ulgi lub w ogóle nie płacących za przejazd tym droższe bilety dla normalnych pasażerów
|
![]() |
I został milionerem!!!
|
![]() |
Wprowadzić konduktorów do komunikacji miejskiej,to jedyne wyjście z sytuacji nie masz biletu wysiadasz z autobusu lub wręcz wogóle do niego nie wsiadasz.Ja wiem że to wiązało by sie z dodatkowymi kosztami pensje dla konduktorów i tym podobne ale to sie wydaje być jedyne sensowne rozwiązanie.
|
![]() |
"...wśród gapowiczów dominują ludzie nieco młodsi..." jeżeli ok. 20 lat to jest "nieco" to gratuluję oceny autorowi artykułu :)
|
![]() |
Cytat za treścią artykułu: "(...) turysta mógłby pojechać na lotnisko, albo pozwiedzać Świdnik." I teraz proszę żeby piszący te słowa lub prezydent bądź ktoś z rady miasta odpowiedział co jest takiego fantastycznego w Świdniku a zwłaszcza co można w nim pozwiedzać? Bo jeśli obecny dworzec PKP, to raczej średni pomysł, a może centrum handlowe Venus. Argumentacja pomysłu zaiste godna człowieka 60-cio lecia.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|