Ciekawe skąd weźmiecie za 10 lat rolników ha ha ha . Byłem rolnikiem teraz pracuję i nigdy do takiej roboty jak rolnictwo nie wrócę .
|
|
...pasożyty martwią się o swego żywiciela żeby nie zdechł... Wszędzie gdzie politycy włożą swoje łapy to się roz.pieprza... więc apel do pasożytów: lepiej będzie jak nic nie będziecie robić! Społeczeństwo da sobie radę...! Pasożytujcie ale umiarkowanie bo stajecie się nowotworem zabijającym żywiciela...
|
|
Wojciechowski czytał z kartki hahaha
|
|
Pojawiaja sie problemy i pis nie umie nic zaradzic tylko zwalac winę. Że rządzą tylko pół rok. Jak będą rządzić 5 lat to beda gadać że rządzą tylko 5 lat i wszystko złe to wina poprzednikow. Oj kiep z pana panie wojciechowski.
|
|
Zgadzam się z wypowiedzią Wojciechowskiego przez pół roku ciężko naprawić rolnictwo które było psute 8 lat, widać ewidentnie że PSLowska sitwa niemoże pogodzić się z utratą stanowisk udając teraz wielkich obrońców rolników! PSLowcy olewali Nas jak tygodniami siedzieliśmy na miasteczku pod ministerstwem, grozili mandatami jak chcieliśmy wjechać traktorami do stolicy, nazywali nas rolników frajerami.
|
|
Widze ze Pslowskie buce zabrali swoich kolegow na sesje Wojciechowski ma racje po 8 latach tego kumoterstwa nie latwo odbudowac i ustabilizowac caly rynek w kilka miesiecy to co robia ci Psl owcy wraz z kumplami rolnikami ktorym tylko pomagali a nie wszystkim rolnikom ja tez jestem rolnikiem i przez 8 lat nie widzialem pomocnej dloni od sawickiego wrecz przeciwnie gdy w ministerstwie zapytano go o ceny minimalne powiedzial takie slowa nie wierzcie w takie glupoty UE i jej prawa nie pozwalaja na wprowadzenie takiego czegos bo bylo by to bezprawne slyszalem na wlasne uszy jak i tez spora grupa rolnikow z rejonu gminy końskowola
|
|
pewnie, tyle kasy co dostali rolnicy za frik to niedostaała żaqdna grupa społeczna czy zawodowa,nabardzie bulwersujące było płacenie za nic nie robienie
|
|
PIS to DNO. Miała być dobra zmiana, mieli być lepsi od innych. I co ??? ROBIĄ TO SAMO a nawet gorzej. Obsadzają stanowiska SWOIMI kolesiami PISowymi, robią co chcą, Prawo mają w dup. ie.
|
|
Wojciechowski kończ czytać i do szkoły
|
|
Pis za co się weźmie to spieprz... wzięli się za rolnictwo i ceny w dół
|
|
Pis obiecywał ceny minimalnej. I są na oziomie minimum
|
|
Zeteselowska ustawka.
|
|
Dobrze że tuSSkowcy i PSL dostali w d!
|
|
PIS-owi potrzebne byly tylko glosy rolnikow teraz ma ich w dalekim powazaniu Zniewolili rolnikow ustawa rolna a rolnik niech tyra za grosze modli sie i nie ma nic do powiedzenia Rolnicy budza sie z tego opetania pisowskiego Upadek z wysoka bardzo boli
|
|
Rolnikom jest źle? Pomidory wywalają na pola. Wiśni nie chcą zbierać. Jabłka gniją w sadach. Sami się kmiotki wykończycie.
|
|
Wojechowski właśnie straciłeś mój głos i wielu moich znajomych rolników. Kompromitacja.!
Za PSL i Po było spokojnie, sytuacja była trudna, ale można było po partnerski porozmawiać, dowiedzieć się czegoś. Pis rządzi prawie rok i chaos jest ogromny.
|
|
ZSL uprawia nierząd w województwie od 10 lat.
|
|
mam znajomego , który "uprawia" maliny, żeby dostać dopłaty na te owoce nie musi mieć nawet kontraktacji , więc sobie te maliny rosną i nikt nie zbiera owoców bo sąsiad przez pół roku siedzi w reichu na robotach
|
|
za rządów PO - PSL może nie było do końca idealnie, ale to co się teraz dzieje woła o pomstę do nieba!!!
|
|
Marszałek z psl DO DYMISJI!
|
Strona 1 z 13
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|