Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Beata Kozidrak skazana za jazdę po pijanemu

Utworzony przez Monisia, 10 listopada 2021 r. o 15:51 Powrót do artykułu
Czysto teoretycznie - ciekawe, czy jeśli tak sam wyrok dostałby np. Zenek, to czy prokuratura też uznałaby, że to za mało.
Odpowiedz
CIMOSZWICZ DURCZOK NAJSZTUB.... KOZIDRAK.....PONAD PRAWEM
Odpowiedz
Zewłakow mał mniejszą kare choć była kolizja czyli dostał zakaz  3 lat aBeatka 5  to przekręt czyli ile mam tyle dam 
Odpowiedz
A Rafał Szombierski dostał 9 lat i 4 miesiace
Odpowiedz
Ma zapłacić 10tys. zł... więcej pewnie wydała na adwokata, żeby ja z tego szamba wyciągnął. No i chyba mu dobrze poszło. W sumie to pierwszy raz chyba więc nasze wspaniałe wolne sądy są łaskawe w takich przypadkach.
Odpowiedz
z całym szacunkiem dla p Beatki 2 promile to jak dla mnie jest usiłowanie zabójstwa i kara jak za usiłowanie zabójstwa powinna być. Mogła kogoś zabić albo zrobić kalekę na całe życie. 5 lat bezpłatnej pracy przy budowie dróg po 50 godzin tygodniowo i raz dwa rozwiązalibyśmy problem pijanych kierowców.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...