![]() |
,na, gdzieś zginęło Sir Redaktorze
|
![]() |
Już się znalazło. Dzięki :)
|
![]() |
Wydajemy milionów na biedote z peryferii miasta zamiast 700. Milionów dać na wiadukt nad Racławickimi!
|
![]() |
Z tymi drzewami to granda, już nic nie rośnie w tym miescie
|
![]() |
Statystyki pokazują, że jednak w ostatnich latach posadzono więcej drzew niż ich wycięto... |
![]() |
Niestety, przy tego typu inwestycjach bez wycinki drzew się nie obędzie, tzw. siła wyższa.
|
![]() |
tutaj akurat wycinka jest potrzebna, więc nie bić piany bez powodu
|
![]() |
Do kogo trafią drzewa po wycince pisowskiej?
|
![]() |
To wszystko w ramach "adaptacji" Lublina do zmian klimatu i ograniczenia zanieczyszczenia powietrza... Za kilkadziesiąt lat w miejsce nowej drogi puszczą rzekę - tak jak czynią to na ten przykład w Chinach.
|
![]() |
Nie chcemy ścieżek rowerowych kosztem drzew. Tyle już w Lublinie wycięto ze stajemy się betonową pustynią
|
![]() |
|
![]() |
Niestety, przy tego typu inwestycjach bez wycinki drzew się nie obędzie, tzw. siła wyższa.
Bzdura, to brak innego podejścia do planowania i wykonania projektu. Łatwiej wszystko wyciąć niż omijać drzewa. Gdzie jest Rada Kultury Przestrzeni? Śpią?
|
![]() |
Powiedz mi geniuszu jak to mają zrobić? Asfalt między drzewami lać i kazać ludziom slalomem jeździć? Serio, nie kompromituj się |
![]() |
Statystyki pokazują również przeciętne zarobki na poziomie 4 000
|
![]() |
Źle się wyraziłem - nie statystyki a dane. |
![]() |
I znowu tracimy w mieście zieleń....niedługo Lublin będzie kamienną pustynią, szarym miejscem z którego będzie się chciało uciec. Już teraz nachodzi taka ochota, a co mówić jak coraz więcej drzew będzie ubywać. I nie mówcie, że Lublin piękny, taki siaki, bo kto bywa w świecie wie jaki jest Lublin......
|
![]() |
robić robić, a malkontentom jak źle że w mieście drogi remontują i przebudowują to niech się na wieś przeprowadzą
|
![]() |
To, jak bardzo Żuk nienawidzi drzew, napawa mnie niepokojem.
|
![]() |
OOOO jeszcze zeby tak ogromne zagrażające jesiony na ulicy Słowackiego wycięto posadzone w czynie społecznym z 50 lat temu tylko na części ulicy
|
![]() |
Jeden już jesion na słowackiego w czasie ostatniej wichury złamał sie całe szczęscie że nikt nie przechodził tamtędy ani nie przejezdzał w tym czasie i ze na dom nie upadło
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|