Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Polska PiS w ruinie. Obiecali to macie.
Odpowiedz
rok 2016: cyt. ,,"Moja wizja jest warta poświęcania gospodarki". Mocne słowa jarosława k. w wywiadzie dla Reutersa. Ekonomiści są w szoku''
Odpowiedz
A wiesz co jest najgorsze Paliwas? To, że nic nie trafia do piswego suwerena. Jakby Tusk tak powiedział to w kraju wybuchłyby zamieszki. A tu cisza. Stan gospodarki fatalny, drożyzna i cisza. Suweren milczy. Co jest nie tak z wyznawcami PiS?
Odpowiedz
SONDA CZY W OSTATNICH 33 LATACH BYŁ GORSZY RZĄD PISUARY DOSTALI GOSPODARKĘ W NAPRAWDĘ NIEZŁYM STANIE JAK TO MOŻNA BYŁO W 7 LAT ROZ3,14EPRZYĆ
Odpowiedz
A wiesz co jest najgorsze Paliwas? To, że nic nie trafia do piswego suwerena. Jakby Tusk tak powiedział to w kraju wybuchłyby zamieszki. A tu cisza. Stan gospodarki fatalny, drożyzna i cisza. Suweren milczy. Co jest nie tak z wyznawcami PiS?
 Wiesz widocznie mocno zaciskają zęby i są optymistami. A ciemny lud to kupuje. Niestety, dopóki sami nie dostaną mocno po pupie, jak im odetną prąd czy gaz albo wyrzucą z mieszkania za niezapłacone rachunki, to będą się cieszyć jak szczerbaci na suchary. Tamci kradli, ale ci się dzielą... tylko nie bardzo wiem czym. Najgorsze to że kilka poważnych i wykształconych osób jakie znam (min. profesorowe z lubelskich uczelni) dalej ciemno wierzą w to co piss wraz z Telewizją Vladimira Putina im wciska do głowy. Ale fakt że za komuny mniej inteligentniejsi ludzie byli uczeni na nauczycieli aby ogłupić naród. Ich wykształcenie nie koniecznie szło w parze z inteligencją. Niestety, polityka daj, mnie się należy przez ostatnie lata jakoś się kręciła, tylko ciemny lud nie zdaje sobie sprawy jak ogromny dług zostanie do spłacenia po tych ,,rządzących'' przez nas i nasze i ich dzieci. Ja całe szczęście od dwóch lat mam święty spokój i odkąd sprzedałem firmę, żyję z tego co udało mi się wypracować przez ostatnie 20 lat względnej normalności. Tak wreszcie żyję, mam czas ponabijać się tu na forum z pissowskich trolli i osób które są ślepo przekonane że piss sprawi że będą żyli długo i szczęśliwie...
Odpowiedz
Dalej głosujcie na pisuarow jaka to byla euforia 500+ 300+ i inne a teraz to oddacie co najmniej 3 krotnie
Odpowiedz
Dalej głosujcie na pisuarow jaka to byla euforia 500+ 300+ i inne a teraz to oddacie co najmniej 3 krotnie
 CI co wzięli i nie przepili to coś z tego mają, gorzej z tymi co niedostali 13, 14 emerytury (bo za młodzi na emeryturę), 500+ (bo dzieci już za stare) czy zwolnienia z podatku do 26 roku życia (bo za starzy). Dla nich, tylko nowe podatki i podwyżki...
Odpowiedz
Czy przeciwnicy spalarni (pseudoekolodzy) w Polsce pokryją rosnace koszty gospodarki odpadami oraz rosnące koszty ciepła?
Odpowiedz
kaczynski zastal polske murowana i zadbana a zostawi rozjeb,,,,,,
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...