Policja przyjechała na gotowe po 15 minutach. Pierwszy zainterweniował ochroniarz sklepu (dzielny był...brawa dla niego!!!!). Mógł również liczyć na pomoc trzech przechodniów. Sami usadzili tych łebkow. Jeden z nich rzucał w ludzi szklanymi butelkami. Przypadkowa osoba została zraniona jedną z nich. Przyjechała karetka. Niestety były też dwie "dziewczynki" nie mniej agresywne. Świadek
|
|
ja slyszalem jak policjanci rozmawiali do siebie .. a jeden do kolegi... zolwiu... czy jakos tak.. widac jak szybko reaguja.. no coz .. na dwoje babka wrozyla zolw nie zolw ale drecha dogoni...
|
|
czeakm az kandydaci PiSu podniosa larum i beda chcieli poreczyc za tych mlodych chlopcow i dziewczeta.
przeciez to sa ofiary totalitarnego panstwa, panstwa policyjnego, w ktorym wolnosc slowa jest butem policyjnym miazdzona...
Jacys chetni do zlozenia poreczenia? Elka? Leszek? Sylwek? a moze Marcin?
|
|
jaka obrona konieczna kolego nie wiesz co mówisz,obroniłem się kiedyś przed napadem,napastników było trzech jeden z nich mocno oberwał i co na komisariat to oni pierwsi pojechali zgłosić że to ja ich napadłem,kłopoty z tego powodu miałem zajebiste,a sąd szkoda gadać okazało się że ci obywatele mieli rodziców na stołkach którzy to mnie doprowadzili do wyroku.Powiem wprost prawa w naszym kraju nie ma i lepiej kogoś napaść niż bronić |
|
Taki to tylko kule w łeb...
|
|
Instytucja Obrony koniecznej w Polsce kuleje, zgodnie z przepisem obrona konieczna polega na uchwyceniu sprawcy i NATYCHMIASTOWYM przekazaniu pojmanego w ręce policji (co zawsze jest niemożliwe) no i w razie ataku obrona musi być współmierna czyli najprościej mówiąc możesz wyrządzić takie szkody jakie atakujący tobie wyrządził i bronić się w ten sam sposób jak cię atakuje tzn jeżeli on cię pięściami to ty go też, jak on cię nożem też możesz nigdy nie możesz go... że tak powiem zniszczyć ;p Nie dość że beznadziejne to większość obywateli o Tym po prostu nie wie!! |
|
To fakt, tu działa zasada: zabijesz świnie a odpowiesz jak za człowieka. Mi podoba się amerykański system obrony koniecznej - wejdzie ktoś na twoją posesję bez twojej zgody - masz prawo go zastrzelić. |
|
Miło ze ktoś zauważył ochroniarza sklepu:)Trzeba jeszcze podziękować mojemu koledze z biedronki i dwóm panom przechodnim bez nich nie dał bym sobie rady z tymi gówniarzami było ich zbyt wielu.To prawda, policja przyjechała już na gotowe.Szkoda ze nie dorwałem tego gościa co rzucał butelkami....dostał by za swoje.
|
|
Lublin- Europejska stolica nepotyzmu, emerytów, studentów i dresiarzy w czapkach Najki
|
|
co wy z ta policją! policja przyjechala juz po sprawie to ten ochroniarz ich obezwladnil brawo:)
|
|
A religia w szkole od ilu lat? |
|
Ja to widziałem z okna..z okna bo jak to stary człowiek lubię w nim posiedzieć na podusi..no tłukli tych ludzi te łby z komiksami na ciele..ale całe szczęście pojawiły dzielne czarnuchy i opanowały sytuacje..tak to skargi a gdzie pochwały dla tych dzielnych ludzi..no gdzie naród pyta !! a co do tego meksykańca to wąsy miał chick noris tyle ze nie rude
|
|
TO LUDZIE CHUDEGO TZN:CZARNEGO.
|
|
te ochroniarze sami dostali od nas w pizde hehe
|
|
A gdzie tradycykna reakcja obrońców kiboli i dresiarzy spod znaku PiS. przecież posłanka "coś tam, coś tam" znowu kandyduje więc powinna bronić swego elektoratu i uznać że policja była brutalna.
|
|
LUDZIE,CO WY ROBICIE Z POLSKĄ PIŁKĄ.
|
|
Przekroczenie granicy obrony koniecznej? Mało kto chce być później ciągany po sądach. Wystarczy, że rodzice takiego gnoja znajdą adwokata z przestępczymi układami w sądzie i można dostać wyrok za udział w bójce. |
|
Ty się lepiej gimnazjum zajmij bo znów nie zdasz do 2 klasy i mamusia zamknie cie na strychu, gdzie nawiasem mówiąc jest twoje miejsce. |
|
Fakt wina PO jak wygra PiS oczywiście będzie inaczej.Wychowaniem młodzieży zajmie się Kościół z pomocą PiS i wytycznych Pana Giertycha .Będą Mundurki ,Alby do Pierwszej Komunii,Dyscyplina.Wszyscy pójdą służyć do mszy a wtedy zrobi się molestowanie. A dzieciak molestowany agresywny nie będzie :)Jakie to proste nieprawdaż???
|
|
APROPO MEXYKANINA ,TO DZIEŃ WCZEŚNIEJ 9 LETNI DZIECIAK ZABRAŁ MU SOMBRERO[CZAPUSIĘ] NA INTERWENCJI ZE STAŃCZYKIEM.DLATEGO NIE WYSIADAŁ Z WÓZKA. |
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|