Elektorat PiS-u.Pała ,gaz i ścieżka zdrowia !!!
|
|
Dres jest komfortowym ubraniem, w którym człowiek czuje się swobodnie. Polskie zacofane społeczeństwo powinno przestać postrzegać komfortowo ubranego człowieka jako zwyrodnialca i przestęocę.
|
|
Takich dresów to policja powinna lać pałami. zagonić do pracy, mało mamy dróg do zrobienia zamiast stać pod sklepem by chołota pracowała
|
|
A najgorsze jest to, że tacy ludzie się rozmnażają. I to w nadmiarze.
|
|
Ja mam pomysł na takich dresów, łapać sku***elów za te szmaty i jednym pociągnięciem zdejmować im z dupy te śmierdzące dresy, myślę że większość spaliła by się ze wstydu jak by stał w samych gaciach na ulicy! a tak w ogole ludzie gdzie nasza solidarność? pod taką biedronką kręci się dużo ludzie dlaczego nie znalazło się kilku chłopów i nie spuciło tym gówniarzom manta?
|
|
Atakowali klientow I rzucali butelkami w ludzi po pracy robiacych zakupy,niektorzy stali z dziecmi degeneraci,o wlos a zakonczylo by sie to tragedia,najwazniejsze tylko aby zostali za to solidnie ukarani,
|
|
o biała czapeczka ... phihihi tempe chooje
|
|
rządy po od 4 lat doprowadziły do takiego rozwydrzenia.
|
|
A nie rodzice? To Platforma wychowuje dzieci? |
|
Ponieważ gdyby dostali albo zgłosili na policję lub zobaczyła policja to by skończyło się wyrokiem w zawieszeniu za pobicie albo udział w bójce. Nie byłoby tłumaczenia kto co zaczął. Miałem taki przypadek i źle się skończyło dla mnie więc teraz nawet nie reaguje. |
|
A może któryś się zgłosi i zezna coś. Jak zwykle brak świadków.
|
|
wlasnie wrocilem z komisariatu
zlozylem zeznanie...a tych prymitywow zlapali wszystkich
|
|
Jeżeli ktoś pierwszy Cie atakuje a Ty bronisz się i uderzasz napastnika to jest to działanie w ramach obrony koniecznej i nie mogłeś być zkazany za udział w bójce, no chyba że napastnik miał świadków lub dobrego adwokata :/ bo w Polsce niestety to się często zdarza, że z ofiary możemy stać się opawcą.. |
|
Jakie rządy PO? Zastanów się co piszesz? Przecież to PIS stanął murem za warszawskim bandytą, przywódcą kibiców Legii, czyż nie tak?
|
|
przypomnij sobie jaka partia wygrywa od 2005 r. w zakładach karnych
|
|
Wybory Bronka zawsze będą mi się kojarzyć z agresją i wulgaryzmem szczęśliwego do upojenia bandziora recydywisty z mojego osiedla
|
|
taaaaaak... ja wlasnie bylem w sklepie na zakupach.. widzialem tych drechow.. zaczepiali ludzi.. na miejsce pryzjechala POLICJA jakies 3 radiowozy .. i taki jeden specjalistyczny..z krata opusycyana na syzbe.. wysiedli panowie na czarno ubrani.. i opanowali temat ... widzialem jak 2 podjelo poscig.. byli dobrze zorganizowani i wyszkolenii.. rozdzielili sie, kazdy z nich mial swoje zadanie.. bravOOooooo...
|
|
w tej niebieskiej policyjnej suuuuuuuuucccceee widzialem wasatego meksykanina ktory nic tam nie robil tylko siedzial... pewnie mial cieplo w gaciach... polska policja...
|
|
Nie wiem jak wyglądała sytuacja, ale żeby nie poradzić sobie z pięcioma naje***ymi dresikami, w dodatku gówniarzami po 17 lat? Toż nawet ja z uwagi na mój wzrost i masę ciała bym zabił takiego po jednym strzale. Już niedługo społeczeństwo będzie się bać dzieci z gimnazjum... Zebrać się w 2-3 chłopa i przerobić na miazgę bez czekania na policję.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4[/media]
Tak tak tak, znowu złe i niedobre PO. Po prostu - widocznie nawet człowiek przebywający w zakładzie karnym potrafi mimo wszystko odróżnić idiotów od normalnych ludzi. |
|
wyrywać chwasty! nie chrzanić się ze szczylami! zanim komuś kosę ożenią.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|