Na szczęście teraz ani Pan Żuk, ani Pan TBV nie mają już nic do powiedzenia. O wszystkim zadecyduje Sąd...
|
|
Jak to jest, że DW wspomina ciągle jedynie o blokach? Przecież tam ma powstać przede wszystkim park naturalistyczny na 75-80 ha. Bloki to będzie obszar raptem 20 ha.
|
|
Taaa... Jak czytam o "pazerności dewelocwaniaków" to upewniam się, że stoi za tym inny "dewelohipercwaniak" lub ktoś, kto z elementarnym deficytem rozsądku wykorzystywany w grach. Zdaje się, że obecny plan pozwala wlascilelom 100 hektarów w centrum dużego polskiego miasta zabudować je magazynami, fabrykami, hipermarketami itp. Spółka TbV natomiast chce wybudowc mieszkania i przekazać 70 hektarów na park miejski. Czy ktoś może mi wskazać w historii Polski po 1989 roku przykład podarowania gminie przez prywatną osobę nieruchomości o tak gigantycznej wartości??? Ludziom z TBV należy się odrobina sprawiedliwości i szacunku. O nadzwyczajnej przyrodniczej wartości tych błotnych pagórków nie będę pisał , bo nie chcę nikogo obrażać.
|
|
Chlewi_K_ to robisz ty na forum, świn_K_o deweloperska. PS. Czy czujesz się "prywatną własnością" twojego chamskiego szefunia, deweloprzydoopASa, bo ma on kasę do zmarnowania na twoją bezwartościową trolerkę? Napiszesz najwię_K_sze świństwo, żeby zadowolić swojego Pana za garść dewelo-srebrników. Jesteś PRZEDMIOTEM w rękach cwaniactwa, które cię kupiło.Ty masz jakąś obsesję. Ale to dość powszechne u ludzi ze słabym wykształceniem i mizerną sytuacją materialną. |
|
Patrzę na te komentarze i oczom nie wierzę. Mało kto zwraca w ogóle uwagę na to, jak polityczna była decyzja WSA. Przecież to był nacisk polityczny obecnego ministra edukacji, który chciał się wybić na lokalnym temacie. Kiedy on w ogóle w Lublinie był?
|
|
Taaa... Jak czytam o "pazerności dewelocwaniaków" to upewniam się, że stoi za tym inny "dewelohipercwaniak" lub ktoś, kto z elementarnym deficytem rozsądku wykorzystywany w grach. Zdaje się, że obecny plan pozwala wlascilelom 100 hektarów w centrum dużego polskiego miasta zabudować je magazynami, fabrykami, hipermarketami itp. Spółka TbV natomiast chce wybudowc mieszkania i przekazać 70 hektarów na park miejski. Czy ktoś może mi wskazać w historii Polski po 1989 roku przykład podarowania gminie przez prywatną osobę nieruchomości o tak gigantycznej wartości??? Ludziom z TBV należy się odrobina sprawiedliwości i szacunku. O nadzwyczajnej przyrodniczej wartości tych błotnych pagórków nie będę pisał , bo nie chcę nikogo obrażać.O właśnie, o tym nikt nie mówi. Prywatna osoba z Lublina przekazuje ogromny obszar miastu, co więcej - na własny koszt go urządza. Mało tego! tam niedaleko została przekazana działka pod budowę szkoły na osiedlu. I co w zamian? Kłody pod nogi. |
|
Coś nam się troll Monisia vel deweloper. val kronikidewelorozwoju vel DrInz vel ... wczoraj przemęczył, bo dziś jakoś jego aktywność jest znikoma, może nawet zerowa :-) Albo odbiera nowe wytyczne z centrali farmy trolli.
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|