A w liście ani słowa o aborcji. Nie podburzam tylko pytam dlaczego?Przecież kościół szanuje prywatność ludzi i nie wpieprza im się w życia. Więc po co mieli wspominać? ***** ***
|
|
Dopóki biskupami bedą zostawać tacy twardogłowi jak Jędraszewski czy Depo to się nic nie zmieni ! Tacy jak oni czy Rydzyk to własciwie pełnią rolę politykow pis.
|
|
Dopóki biskupami bedą zostawać tacy twardogłowi jak Jędraszewski czy Depo to się nic nie zmieni ! Tacy jak oni czy Rydzyk to własciwie pełnią rolę politykow pis.Dlatego trzeba sobie powiedzieć - a co mnie obchodzi, kto jest biskupem? Nie chodzę, nie daję na tacę, olewam cały ten kler. Jeśli wierzę, to Boga znajdę wszędzie. I tylko trzeba postawą obywatelską odciąć tę czarną zarazę od budżetu państwa, wybrać polityków, którzy wypowiedzą konkordat, wyprowadzą religię ze szkół, zlikwidują etaty kapelanów, przejmą zarząd cmentarzy w cywilne, państwowe ręce itp. I zaraz zobaczymy potężne oszczędności w budżecie, który został tak mocno wydrenowany przez PiSowskie rządy. |
|
fuj fuj i jeszcze kilku fuj
|
|
... ja - człowiek świecki jestem z Wami - "Człowiekami" Duchownymi ...!!!
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|