Dawać K0misarza, zanim Dziad Jakubowicki nas zaprzeda banksterce i puści w skarpetkach albo i bez.O wiele bardziej potrzebny jest moderator, który wypleni takie chwasty jak ty.
|
|
Apropo budżetu w cieniu wspólnych narciarskich wyjadów alpejskich z biznesmenami od czarnego sportu "Krzysztof Żuk postanowił zwiększyć pulę pieniędzy na wsparcie żużlowców z 2 mln do 3,5 mln zł. Z listy wydatków skreślił natomiast pieniądze na projekt Bronowickiego Centrum Kultury i zieleń dla parku Zawilcowa" Plebs musi poczekać ja swoją kolejkę.
|
|
Apropo budżetu w cieniu wspólnych narciarskich wyjadów alpejskich z biznesmenami od czarnego sportu "Krzysztof Żuk postanowił zwiększyć pulę pieniędzy na wsparcie żużlowców z 2 mln do 3,5 mln zł. Z listy wydatków skreślił natomiast pieniądze na projekt Bronowickiego Centrum Kultury i zieleń dla parku Zawilcowa" Plebs musi poczekać ja swoją kolejkę.To to samo centrum od szymka od sisuaków, co największym osiągnięciem jest neon ,,szacun na dzielni''? ps. jest on czy już zdemontowano ? |
|
Szymek został wywalony z centrum za krytykę władz Lublina.Apropo budżetu w cieniu wspólnych narciarskich wyjadów alpejskich z biznesmenami od czarnego sportu "Krzysztof Żuk postanowił zwiększyć pulę pieniędzy na wsparcie żużlowców z 2 mln do 3,5 mln zł. Z listy wydatków skreślił natomiast pieniądze na projekt Bronowickiego Centrum Kultury i zieleń dla parku Zawilcowa" Plebs musi poczekać ja swoją kolejkę.To to samo centrum od szymka od sisuaków, co największym osiągnięciem jest neon ,,szacun na dzielni''? ps. jest on czy już zdemontowano ? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|