Bądź zdrów(a), bo tobie solidny baranek, w jeszcze solidniejszy mur już nawet nie pomoże — szczególnie w kwestii bezmyślnego i automatycznego kopiowania i wklejania komentarzy innych.Problemem nie jest kwota rezerwy celowej, a brak w budżecie miasta pieniędzy na sprzątanie miejsc realizacji przedsięwzięć uzgodnionych w jednostkach pomocniczych, którymi są Dzielnice: ***s://***facebook.com/andrzej.filipowicz.5243/videos/449054739674755Daleki - to faktycznie jesteś. Od rozumu i przytomności.I to wcale nie jest żart, ani tym bardziej 76 lecia. Ale to już tylko Twój problem, i to nie od wczoraj. Tylko solidny baranek, w jeszcze solidniejszy mur, zawodowy, nałogowy pieniaczu i awanturniku, za przeproszeniem sądzie ocenny, buhahahaha. Leczy wszystkie skrzywienia, dziwactwa, fijoły, zajoby, manie, fobie i zbączenia podobnych Tobie
|
|
Też uważam, że ludzie wybrani zazwyczaj KILKUNASTOMA głosami, w tym często rodziny i znajomych przy frekwencji poniżej 1% powinni mieć decydujący wpływ na decyzje o mieście... Szkoda, że nie ma tu ikonki facepalm. Np. taki Furmaniak najchętniej by wszystkie drogi w mieście zwężył do jednego pasa, przymusowo przesadził mieszkańców na rowery nawet zimą, wstrzymał budowę wszystkich budynków mieszkalnych poza komunalnymi, wprowadził nagrodę dla "donosiciela roku" za zgłaszanie źle zaparkowanych samochodów i przymusowy udział wszystkich mieszkańców w warsztatach LGBT. To by było jego idealne miasto. Fakt, że media tak usilnie promują tych odklejonych od rzeczywistości i poglądów mieszkańców odklejeńców z poparciem po 2-3% jest nie do pojęcia.Media to za dużo powiedziane. Robi to przede wszystkim "opiniotwórczy" Dziennik Wschodni. |
|
Brzdęk i kolejnych kilka rubli wpadło do sakiewki Monisi(konto "kronikidewelorozwoju" to też Monisia).
|
|
O ile na początku wydawał się sensownym gościem to im dłużej siedzi w polityce tym bardziej wychodzi jak się do tego nie nadaje. Na pewno nie na prezydenta.Niestety ale muszę się zgodzić z przedmówcą. Bury staje się coraz większym rozczarowaniem. |
|
Bądź zdrów(a), bo tobie solidny baranek, w jeszcze solidniejszy mur już nawet nie pomoże — szczególnie w kwestii bezmyślnego i automatycznego kopiowania i wklejania komentarzy innych.Daleki - to faktycznie jesteś. Od rozumu i przytomności.I to wcale nie jest żart, ani tym bardziej 76 lecia. Ale to już tylko Twój problem, i to nie od wczoraj. Tylko solidny baranek, w jeszcze solidniejszy mur, zawodowy, nałogowy pieniaczu i awanturniku, za przeproszeniem sądzie ocenny, buhahahaha. Leczy wszystkie skrzywienia, dziwactwa, fijoły, zajoby, manie, fobie i zbączenia podobnych Tobie |
|
Napisano 5 minut temu Pan ET nie znalazł wielkiego P0parcia u trola ze sP0nsorowanej przez dewelocfaniaków agencji PR. Duce może być tylK0 jeden.Sam sobie posmaruj i klep - swojego kapucyna. Jak go masz wogóle...Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. I skończyło się babci sranko, skończyło rżnięcie głupa.Skończyło kopiowanie i wklejanie na okrągło tego samego - teraz piszę czas wklepania wypocin, Moniu. |
|
Napisano 30 minut temu Jest prosty test na stwierdzenie, czy ET chce wsłuchać się w głos rad osiedlowych, czy raczej może, tak jak Sułtan z jakubowic, w głos Rady Wielkiej Loży Deweloperskiej. Wystarczy, że zobowiąże się w wiarygodny sposób do zatrzymania procesu dewelo-dewastacji GCz w przypadku zdobycia tronu Koziego Grodu.Sam sobie posmaruj i klep - swojego kapucyna. Jak go masz wogóle...Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. I skończyło się babci sranko, skończyło rżnięcie głupa.Skończyło kopiowanie i wklejanie na okrągło tego samego - teraz piszę czas wklepania wypocin, Moniu. |
|
Napisano minutę temu Sądząc P0 kampanii anty-ET w wyK0naniu opłacanej przez dewelocfaniaków agencji pr, wybór tej osoby na stanowisK0 kierownika dewelo-folwarku wydaje się być mniejszym złem w P0równaniu do K0ntynuacji obecnego zamordyzmu.Sam sobie posmaruj i klep - swojego kapucyna. Jak go masz wogóle...Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. I skończyło się babci sranko, skończyło rżnięcie głupa.Skończyło kopiowanie i wklejanie na okrągło tego samego - teraz dodaję czas, kiedy wklepujesz swoje wypociny, Monio! |
|
Napisano 28 minut temu Jest prosty test na stwierdzenie, czy ET chce wsłuchać się w głos rad osiedlowych, czy raczej może, tak jak Sułtan z jakubowic, w głos Rady Wielkiej Loży Deweloperskiej. Wystarczy, że zobowiąże się w wiarygodny sposób do zatrzymania procesu dewelo-dewastacji GCz w przypadku zdobycia tronu Koziego Grodu.Sam sobie posmaruj i klep - swojego kapucyna. Jak go masz wogóle...Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. I skończyło się babci sranko, skończyło rżnięcie głupa.Skończyło kopiowanie i wklejanie na okrągło tego samego - teraz piszę czas, kiedy wklepujesz wypociny, Monio! |
|
Napisano minutę temu sP0K0jnie, cfelku z agencji pr, referenda nadal będą zarezerwowane dla celów dopychania K0lanem dewelo-ubogacania. No chyba że Pan ET się jednak w wiarygodny sposób odetnie od tych folwarcznych praktyk.Sam sobie posmaruj i klep - swojego kapucyna. Jak go masz wogóle...Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. I skończyło się babci sranko, skończyło rżnięcie głupa.Skończyło kopiowanie i wklejanie na okrągło tego samego - teraz piszę czas, kiedy wklepujesz wypociny, Monio! |
|
Jest prosty test na stwierdzenie, czy ET chce wsłuchać się w głos rad osiedlowych, czy raczej może, tak jak Sułtan z jakubowic, w głos Rady Wielkiej Loży Deweloperskiej. Wystarczy, że zobowiąże się w wiarygodny sposób do zatrzymania procesu dewelo-dewastacji GCz w przypadku zdobycia tronu Koziego GroduSam sobie posmaruj i klep - swojego kapucyna. Jak go masz wogóle...Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. I skończyło się babci sranko, skończyło rżnięcie głupa.Skończyło kopiowanie i wklejanie na okrągło tego samego - teraz piszę czas, kiedy wklepujesz wypociny, Monio! |
|
Będziemy bacznie obserwować zapowiedzi kandydata, ale co my wiemy, jesteśmy tylko tramwajami.
|
|
gambit
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|