Piwo ze śledziem ?! WTF
|
|
Zgadza się piwnybrodacz.pl/2015/10/ucho-od-sledzia-piwoteka.html
Ostatnio edytowany 10 sierpnia 2016 r. o 17:35
|
|
większość tych piw nadaje się tylko do zlewu, kiedys probowalem takie piwo z bieszczad, ursa czy cos takiego, nazwać to piwem to naduzycie , wielkie naduzycie
|
|
Ale śledź z piwem. OK
|
|
Kiedyś mnie kumpel namówił. Dwa wypiłem, gorzkie tak, że nie da się pić. Musiałem dosłodzić. Na drugi dzień kac gigant. A jak mi powiedział ile jedno kosztuje to się poplakałem ze śmiechu bo za tyle to ja mam zgrzewkę dobrego piwa w auche. Nie polecam.
|
|
Widać się nie znasz i nie masz smaku, jak lubisz tylko budżetowe piwa z marketu.
|
|
Jak ktos zasmakuje piw rzemieslniczych nie wroci do koncerniakow. My z mezem jestesmy fanami;)
|
|
Smakosze Harnasia ostrzegają - nie pij bo gorzkie i drogie!
prawdziwe piwo kosztuje 1,60 zł i jest pitew duzych ilosciach w doborowym towarzystwie, na klepisku za sklepem.
|
|
Lubelszczyzna słynie z upraw chmielu. mamy swoje odmiany: puławską lubelski i marynke. Promowanie amerykańskiego chmielu w naszym regione to skandal! To tak jakby w Kraśniku ktoś sprzedawał pyszne soki z chińskich malin i twierdział, ze są smaczniejsze od naszych. Dziękuje, bede pił piwo z lubelskiego chcmielu.
|
|
Do Jerzyk: Ma być gorzkie, bo to taki gatunek, rodzaj piwa. A, że nie przypadło Ci do gustu, nie znaczy że jest słabe. Może po prostu jesteś zbyt przyzwyczajony do tej marketowej masówki.
|
|
Dobre bo- tanie, a jak tanie- to dobre.Tak jak tanie wina są dobre bo tanie-tak i tanie piwa są dobre. A jak dobre to po co przepłacać.?..byleby sponiewierało. Dlatego jestem fanem marki własnej TESCO oraz BIEDRONKA Dżeronimo Martens- pijam jch dużo i od lat. Znam ich wysokom quality. POLECAM.Są zdrowe. No i dobrze!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|