No to mamy nowy temat zastępczy w ramach ,,walki'' z pandemią...
|
|
Nigdy za Panem Giertychem nie przepadałem, ale odkąd wyzwolił się spod wpływów Kaczora i spółki, okazał się myślącym i szalenie inteligentnym człowiekiem. Wali w PiS jak w bęben i dlatego szukają jakichś dętych haków na niego. Będą go grillować długo i namiętnie, ale niczego mu nie udowodnią, za to TVPiS i zaprzyjaźnione z władzą media odbierane przez proPiSowską gawiedź będą miały używanie. Nikt rozsądny w takie dęte zarzuty nie uwierzy, ale PiSowska propaganda zrobi z tego wielką aferę. Polacy, obudźcie się!!!
|
|
Buahaha - "odkąd wyzwolił się spod wpływu kaczorów" - rozbawiłeś mniej agencie_srom_K_u! A ty kiedy zmądrzejesz i wyzwolisz się od wpływu sułtana-dewelorozwoju? Kiedy deweloperzy nie będą już mieć hajsu, żeby płacić donowi arturro na pro-cwaniacką trolerkę internetową?
|
|
Panom Zero i Kaczero , nie wierzę jak psom.
|
|
Koronawirus już kontynuje w zastraszającym tempie pogrążanie polskiego społeczeństwa, czego przez ostatnie tygodnie nie zauważył rząd Kaczyńskiego pogrążony w niekończącej się reorganizacji. Nic ani nikt tego nie przesłoni, bo to dotyczy i coraz boleśniej będzie dotyczyło każdą/każdego. Kolejny raz przekonujemy się, że na całą polityczną klasę nie możemy liczyć.
|
|
Buahaha - "odkąd wyzwolił się spod wpływu kaczorów" - rozbawiłeś mniej agencie_srom_K_u! A ty kiedy zmądrzejesz i wyzwolisz się od wpływu sułtana-dewelorozwoju? Kiedy deweloperzy nie będą już mieć hajsu, żeby płacić donowi arturro na pro-cwaniacką trolerkę internetową?Panienko krzywa - być może tobie placą za wpisy, ale ja walczę w ten sposób z PiSem z przekonania - od zawsze nie cierpię śliskich kombinatorów w postaci Kaczorów. Nie mam nic wspólnego ani z deweloperką, ani z żadnym sułtanem. Cierpisz na manię prześladowczą, jak JarKacz, czy co? |
|
cyt. "Tata trafił do szpitala po tym, jak zemdlał w obecności funkcjonariusza CBA w łazience. Wcześniej czuł się dobrze i mówił, że po jego odpowiedzi „nie” na pytanie funkcjonariuszy o to czy ma myśli samobójcze wybuchli oni śmiechem. Nie chcę myśleć, co się stało. Dziękuje za wsparcie"
|
|
Cały PiS - gdy brakuje siły argumentów, sięga się po argument siły. PiSowi i Kaczorowi osobiście zaczyna się palić grunt pod nogami. Oby nie polała się krew Polaków na ulicach...
|
|
Ach... dzielny agencie_srom__K__u, jak "walczysz z pisem z przekonania"? Wrzucając infantylne teksty na forum DW? Zdradź nam szczegóły swojej krucjaty, pliz... A jak ci sie POdoba mega-śliski kombinator z ratusza, pan dewelo-chrabąszczu, żeby trzymać się retoryki zoologicznych odniesień do nazwisk?
|
|
Ach... dzielny agencie_srom__K__u, jak "walczysz z pisem z przekonania"? Wrzucając infantylne teksty na forum DW? Zdradź nam szczegóły swojej krucjaty, pliz... A jak ci sie POdoba mega-śliski kombinator z ratusza, pan dewelo-chrabąszczu, żeby trzymać się retoryki zoologicznych odniesień do nazwisk?Infantylna, to jesteś ty. W moich wpisach z reguły nie brakuje konkretów, argumnetów, faktów. Ale ich nie zauważasz, bo nie pasują do twojej retoryki i debilnych wstawek o jakimś dewelosułtanie i chrabąszczu. Szczegóły mojej walki z PiSem widać w moich wpisach, poparte faktami. Ty jesteś szujowatym oszczercą - nie podajesz faktów, tylko obrzucasz błotem, więc to raczej z ciebie niezły żuk-gnojarz. |
|
No i co, PiSmatołki - sąd nie znalazł podstaw do zastosowania środka zapowiegawczego w postaci aresztu wobec Pana Krazue i czterech innych osób. Wykazał też wyjątkową niekompetencję prokuratury, która myli przychody ze stratą - te zarzuty okazały się dęte. Typowa grubiańska polityczna ustawka PiSu, żeby tylko Giertych nie mógł okazać materiałów potwierdzających PiSowskie przekręty. Ale to tylko odwlecze sprawę. Nie uciekniecie, PiSiaki, od odpowiedzialności!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|